Najezte se do štíhlosti, Zhubněte jednou provždy...

"Záleží na vás, jestli po čtyřicítce chytíte druhý dech, nebo první infarkt."

11.1.2011

Diskusi založil(a) 11.1.2011 Sallow

KDE BYDLÍM ***a ty? (písni vzkazíkem)

Lindushka/Praha
Sallow/Praha
jaguda/ Praha
AJA1/Praha
HaCH/Praha
Vladunka Praha 2
Cher/Praha 6
lenislava/Zábřeh
MarunaS/Brno
bverka/Plzeň
chanamalka/Plzeň
jarojan/Plzeň
petas/Kutná Hora
J@nin@/Č.Budějivice
lucisek23/Česká Lípa
kozlovka/Frýdek Místek
flilinka/Vracov okr. Hodonín
rybička/Ostravice u Lysé hory
Monika22/Havířov
simcav/okr.Opava
marieta/Opava
miška/Lovosice
MartinaH/Veltrusy,okr.Mělník
koalaa/Lipník nad Bečvou
stirinka/Jihlava
Noora/Ostravsko
Božidara/Příbram
Marki81/Valašské Meziříčí
merlinka/Vsetínsko-Karolinka
eza/Hradec Králové
Cholii/Pardubice
animnam/Havířov
akasha/Znojmo
Dalfy/Beroun
RaJi/Týn nad Vltavou
mile/Šumperk
haicle/u Mohelnice
jitkadomu/Moravskokrumlovsko
pipla/jižní Morava
čtyřlístek/Hodonín
JaniMH/Liberec
Janeta/Liberec
blazka/Uherský Brod
Oneiro/Vysočina
mercedeska7/Krnov
ivala/Prostějov
janky/Čelákovice
Pamela3/Kroměříž
zanzarah/Střítež nad Ludinou
Dipsina/Krouna okr.Chrudim
Peci/Rumburk
Brambůrka/Hodonín
miladkab/Ilava(Slovensko)
Firstovka/Kolín
Many/Deutschland
jajika/Hronov
Evulena/Zbraslav u Brna
tojrija/Ústí nad Orlicí
Amelina/Kroměříž
jehlicka/Semily
havefiho/Žďár nad Sázavou

RECEPTY 28 denní progr. podle A. Mačingové - TADY
NÁSTĚNKA - TADY(ZAJÍMAVÉ stránečky)
NAŠE RECEPTY + OBSAH - TADY

Sallow 28.3.2011 22:47

1)- Kniha "Zhubněte jednou provždy" (dole ke stažení) ...
2)- Kniha "AM - schůdková metoda.rar" - (dole ke stažení)
3)- AM - Chudnutie v priamom prenose - Klik

4)- VIDEO(Ant. Mačingová)- KLIK
Obsahuje unikátní 28 denní detoxikační program, po němž se budete cítit naplněni životní energií, upraví se zdravotní problémy a výrazně poklesne vaše hmotnost, aniž byste se museli trápit hlady.
Naopak - čím víc doporučené stravy zkonzumujete, tím rychleji odbouráte podkožní tuk - pokud budete dodržovat potřebný pitný režim!
Součástí knihy je navíc i dělení potravin z hlediska jejich účinků na jednotlivé krevní skupiny.

Mgr. Antonie Mačingová je úspěšná autorka stravovacích ozdravných programů nové generace.

1)...Celá KNIHA (česky) - stáhni TADY
... a klikni na STÁHNOUT ... bylo bloklé na stahování - už to zase JDE

2)...AM - schůdková metoda.rar (KNIHA česky - stáhni TADY

.......................................................

UKÁZKA z KNIHY - TADY

Sallow 12.1.2011 19:36

reagovat Beruš 18.6.2013 13:38  35%    +  -

Já dneska improvizuju-neb jsem trubka zapoměla potravu doma.Takže na snídani byly jahody se sojovou smetanou,ty byly v práci.Pak časný malinký oběd zbytek brokolicové polívky a teď pomažu do kantýny pro nějaký salát.Ale dneska je tedy moje kancelář pod střechou s oknem o rozměru 6x2 metry na jihozápad výživná.O chlapech v autech ani nemluvím

reagovat havefiho 18.6.2013 13:22  39%    +  -

Krásný sluníčkový den všem!!!!!
já měla k snídani mrkev, jablíčko, ananas, jahůdky od babičky, rozinky,mandle a med. Mod dobré. A k obědu žampiony s mrkví a těstoviny, taky s hromadou zelené potrželky od babičky. Taky moc dobré.

reagovat Betyyna 17.6.2013 22:21  100%    +  -

Beruš: tak o té pečené řepě delší dobu přemýšlím, ale právě tak jsem si to představovala jak píšeš . ta velká spotřeba...jinak řepu mám moc ráda ale stačí mi salát. A pečený česnek taky hodně můžu!
Zítra mám mrkvový perkelt, a taky rajčata s mozarellou.

reagovat Beruš 17.6.2013 20:46  34%    +  -

Tak jsem si děvčátka udělala k večeři pečenou řepu.Neb jsme kámošky tak jsem si pochutnala ale zem se nezatřásla,dle ohlasů na netu jsem čekala jinší ligu.Ufon jel hodinu a půl na plný kotel-takže asi tak.Přihodit ji k něčemu když trouba jede proč ne,ale extra nemyslím že je to nutné.Ovšem tedy ten česnek co jsem pekla společně,to bylo žraso

reagovat Betyyna 16.6.2013 20:01  100%    +  -

Beruš: tak to je bezva!

reagovat Beruš 16.6.2013 19:29  34%    +  -

Betyyna: Můj nový mlýnek stále nemá domov-ale spáchali jsme spolu první várku celeráků a jsem bezmezně nadšena. Ani umytí nebyl opruz,mám jich haldu na několikrát-z kila prsou a objemově minimálně stejně celeru,spíš víc.Nasekala jsem do nich kupku petrželové natě z truhlíku... a prostě jsou výborné,a mám radost.

reagovat Betyyna 16.6.2013 17:24  100%    +  -

přes víkend jsem docela hřešila (ne pořád, ale přece...) ale do práce už mám připravená rajčata s mozarellou a mrkvový perkelt a cukety na kari a v plánu na další dny mám salát z červené řepy, ale napřed ji musím někde koupit, v Lidlu zase neměli

reagovat Beruš 16.6.2013 17:04  34%    +  -

Jo holky,kdyby jste zahlédly reklamu T mobilu se švihákem lázeňským,tak to přesně odpovídá na můj pád Jsem pobrala pevné rozhodnutí to rozhýbat,takže jsem včera umyla 3 okna,pak ušla 7 kilometrů a to jsem teda chvílema myslela že si vemu taxíka Dnes ráno zas trocha domácích prací,pak odměřených ostrých 5 kiláčků aj e to lepší,ještě jsem drajdala různě venku.Jetě musím dneska nedělat ty celeráky,jsem s tím autem včera šaškovala od půl sedmé do půlnoci a zapoměla to naložit.Ty půjdou hotové na mrazák,mám to osvědčené

reagovat Beruš 16.6.2013 16:37  60%    +  -

mercedeska7:

reagovat mercedeska7 16.6.2013 16:29  100%    +  -

Beruš: jo můžeš - já dávám do sklenic i plněné papriky s rajskou a všechny možné guláše a manžel to má třeba ještě týden v lednici v kamiónu, než to sní. Ale musíš opravdu vařící.

reagovat Beruš 16.6.2013 16:27  34%    +  -

Jsem vyzásobena na týden.

reagovat Beruš 16.6.2013 16:26  34%    +  -

Vyplenila jsem ovocnářství,mám jahody,třešně,lusky,krásnou čerstvou hlívu ,řepovojablečnou šťávu bez chemie a cukru

reagovat Beruš 16.6.2013 16:25  34%    +  -

mercedeska7: Jani,zatím jsem sklenicovala jen bezmasá jídla.A co cuketový guláš s krůtím ze schůdků ? Vydrží též ?

reagovat Many 16.6.2013 11:06  83%    +  -

Beruš:

reagovat Beruš 15.6.2013 19:09  80%    +  -

Ideální zábava na sobotní večer-nepojízdný kamion na belgické dálnici

reagovat Beruš 15.6.2013 10:13  60%    +  -

Já nějak nevím co s víkendem,jsem solo a mám chutě dělat tisíc věcí a přitom nic.Hlavně se mi stále blbě chodí,ne snad že by to přímo bolelo ale jaksi mě to naražení "spadlo" do levé nohy a trocha pajtlám a i záda jsou jaksi pokřivená.Měla bych vypadnout ven na vzduch a taky bych měla se věnovat zanedbané domácnosti ataky bych měla... Asi se pojedu podívat do lesa jestli třeba nerašej nějaké houby

reagovat Beruš 15.6.2013 9:59  60%    +  -

mercedeska7: Dík,tak to naložím.
No z obchodu normoš by mě nezlákal-ale byla jsem v Gruntu,co mají farmářské věci.Je to sic drajé jak sfiň,ale jednou za čas místo kaviáru chleba s máslem Ikdyž to máslo vlastně drahé není ,10 dkg za 16,90.

reagovat mercedeska7 15.6.2013 9:36  126%    +  -

Beruš: já to dělám jen z prsou a když tam necháš trochu toho oleje při míchání s celerem, tak to bude OK.
Clebíček se ti zachtělo s máslem já mám vločky s medem a mandlema.

reagovat Beruš 15.6.2013 9:16  60%    +  -

A klidně se prásknu,donesla jsem si kvasový chléb a farmářské odvažované máslo,to je ale taková lahoda-hřeším právě A taky ovčí jogurt jsem dovlekla,jsem na něj zvědavá-kozí produkty mi nejedou-ale ovčí sýry mám ráda,tak uvidíme jaký bude

reagovat Beruš 15.6.2013 9:13  69%    +  -

Dobré ranko.Holčiny poraďte-dají se udělat celerové karbanátky z prsou ? Nebude to suché ? Jsem se hrkala hned zrána do drůbeží prodejny,byla tam s otvíračkou-a stehenní řízky nebyly

reagovat havefiho 14.6.2013 11:31  30%    +  -

Hezký den všem Mančingovkám!!!!
Jedu těď schůdky, občas uhřeším, ale snažím se dodržovat. Snídaně mám ovocné, teď už je to veselejší - ovoce začíná být i sezoní. Dělala jsem bucgtu, která jde upravit i pro naši piotřebu, tak se s Vámi podělím, kdyby někdo měl zájem :
30 dg polohrubé mouky, 25 dg cukru /já dala med/, 3 hrnky opražených ovesných vloček, 1-2 lžičky sody, 1 vejce /já dala vajahit/, 1/2 hrnku oleje, 750 ml podmáslí /já dala vodu/. Vše zamíchat a upéct. Rodině jsem potřela čokoládou, já si nechala proužek bez ní. Zkuste je moc dobrá

reagovat Betyyna 7.6.2013 19:55  100%    +  -

Beruš: já v tom dělám i fazolky - než oloupám a opražím česnek, tak jsou hotové, a dušenou zeleninu - je to raz-dva

reagovat Beruš 7.6.2013 19:42  51%    +  -

Betyyna: Stále tě zahrnuji nehynoucí vděčností za tip na MV papiňáček.Vrzla jsem do něj špenát,na pánev dvě vajca a jsem po večeři raz dva Ta pusa je řádně česneková

reagovat Betyyna 7.6.2013 12:36  100%    +  -

mercedeska7: aha tak to jsem nezkoušela, on cuketa je strašně vodnatá

reagovat zanzarah 7.6.2013 12:30  12%    +  -

mercedeska7: to s tebou plně souhlasím, loni atb,neustále zvýšená teplota a teď kolem nachrblaní a ja nic

reagovat Beruš 7.6.2013 12:27  51%    +  -

mercedeska7: Až něco otestuju dám vědět.Já bych dneska měla asi se v práci věnovat úklidu nebo tak něco-tu honím peníze,zaplaťpánbu jen po papíře,takové interní přehledy a třista tisíc sem,milion tam žáden problém.Nemám prostě počtářský den

reagovat mercedeska7 7.6.2013 12:14  100%    +  -

Betyyna: já myslela jen nakrájet, zavakuovat a nechat v lednici na další zpracování, že déle vydrží

reagovat Betyyna 7.6.2013 12:06  100%    +  -

mercedeska7: cukety já mrazím jenom tepelně zpracované

reagovat mercedeska7 7.6.2013 11:59  100%    +  -

Beruš: no to vyzkoušej - on stejně při delším skladování začíná hnít a tak to bude po koupi hned zpracované a co třeba cukety nakrájené na drobno - ty taky po delším čase v lednici hořknou.

reagovat Beruš 7.6.2013 11:07  50%    +  -

mercedeska7: Budu muset nakoupit,bo v lednici už mám tak akorát oběšenou myš.Po výborné zkušenosti s řepou vymýšlím na čem vakuování ještě vyzkoušet-třeba porájený řapíkatý celer ? Aby to nebylo zkoušení pro zkoušení ale k užitku.Když už to doma je.Abych si třeba urychlila přípravu večeře,protože s těmi mými příchody jím velmi pozdě tak jako tak.

stránkování diskuse:

Nemáte právo pro přidávání příspěvků. Požádejte autora diskuse. Napište mu vzkaz pomocí vzkazů.

Přihlásit na tomto počítači trvale:
  Registrace
diskuse: Najezte se do štíhlosti, Zhubněte jednou provždy...
Diskusi založil(a): Sallow
přispívání jen pro zaregistrované
Nástěnka - Stát se členem
Členové diskuse - Členové online:
Nacházíte se v sekci:
Diskuse -> Diety
Přečtěte si
Lunární kalendář 18. červen 2013 Paradentóza - boj o každý zub. Jak onemocnění předejit? Potvrzeno: nadváha a rakovina prsu spolu úzce souvisejí! Vlaďka Erbová: Po dvou dětech vypadá fantasticky a plánuje svatbu Vyhrajte luxusní Proměnu na letní party Demi Moore se mstí Ashtonu Kutcherovi. Chce ukázat světu fotky jeho malého penisu! Prachař přistihl Agátu s jiným chlapem Fešák John Travolta přijede do Karlových Varů. Festival ozdobí i Audrey Tautou Kate Moss nafotila pro Playboy fotky k jeho šedesátinám Švagrová nám ničí manželství. A dělá to schválně

Mladá Fronta a.s. Mladá Fronta a.s.

Copyright 1999-2013 Mladá fronta a.s. Publikování nebo další šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu autora či redakce zakázáno.