Diskusi založil(a) 11.1.2011 Sallow
reagovat Beruš 18.6.2013 13:38 35% + -
Já dneska improvizuju-neb jsem trubka zapoměla potravu doma.Takže na snídani byly jahody se sojovou smetanou,ty byly v práci.Pak časný malinký oběd zbytek brokolicové polívky a teď pomažu do kantýny pro nějaký salát.Ale dneska je tedy moje kancelář pod střechou s oknem o rozměru 6x2 metry na jihozápad výživná.O chlapech v autech ani nemluvím
reagovat havefiho 18.6.2013 13:22 39% + -
Krásný sluníčkový den všem!!!!! já měla k snídani mrkev, jablíčko, ananas, jahůdky od babičky, rozinky,mandle a med. Mod dobré. A k obědu žampiony s mrkví a těstoviny, taky s hromadou zelené potrželky od babičky. Taky moc dobré.
reagovat Betyyna 17.6.2013 22:21 100% + -
Beruš: tak o té pečené řepě delší dobu přemýšlím, ale právě tak jsem si to představovala jak píšeš . ta velká spotřeba...jinak řepu mám moc ráda ale stačí mi salát. A pečený česnek taky hodně můžu! Zítra mám mrkvový perkelt, a taky rajčata s mozarellou.
reagovat Beruš 17.6.2013 20:46 34% + -
Tak jsem si děvčátka udělala k večeři pečenou řepu.Neb jsme kámošky tak jsem si pochutnala ale zem se nezatřásla,dle ohlasů na netu jsem čekala jinší ligu.Ufon jel hodinu a půl na plný kotel-takže asi tak.Přihodit ji k něčemu když trouba jede proč ne,ale extra nemyslím že je to nutné.Ovšem tedy ten česnek co jsem pekla společně,to bylo žraso
reagovat Betyyna 16.6.2013 20:01 100% + -
Beruš: tak to je bezva!
reagovat Beruš 16.6.2013 19:29 34% + -
Betyyna: Můj nový mlýnek stále nemá domov-ale spáchali jsme spolu první várku celeráků a jsem bezmezně nadšena. Ani umytí nebyl opruz,mám jich haldu na několikrát-z kila prsou a objemově minimálně stejně celeru,spíš víc.Nasekala jsem do nich kupku petrželové natě z truhlíku... a prostě jsou výborné,a mám radost.
reagovat Betyyna 16.6.2013 17:24 100% + -
přes víkend jsem docela hřešila (ne pořád, ale přece...) ale do práce už mám připravená rajčata s mozarellou a mrkvový perkelt a cukety na kari a v plánu na další dny mám salát z červené řepy, ale napřed ji musím někde koupit, v Lidlu zase neměli
reagovat Beruš 16.6.2013 17:04 34% + -
Jo holky,kdyby jste zahlédly reklamu T mobilu se švihákem lázeňským,tak to přesně odpovídá na můj pád Jsem pobrala pevné rozhodnutí to rozhýbat,takže jsem včera umyla 3 okna,pak ušla 7 kilometrů a to jsem teda chvílema myslela že si vemu taxíka Dnes ráno zas trocha domácích prací,pak odměřených ostrých 5 kiláčků aj e to lepší,ještě jsem drajdala různě venku.Jetě musím dneska nedělat ty celeráky,jsem s tím autem včera šaškovala od půl sedmé do půlnoci a zapoměla to naložit.Ty půjdou hotové na mrazák,mám to osvědčené
reagovat Beruš 16.6.2013 16:37 60% + -
mercedeska7:
reagovat mercedeska7 16.6.2013 16:29 100% + -
Beruš: jo můžeš - já dávám do sklenic i plněné papriky s rajskou a všechny možné guláše a manžel to má třeba ještě týden v lednici v kamiónu, než to sní. Ale musíš opravdu vařící.
reagovat Beruš 16.6.2013 16:27 34% + -
Jsem vyzásobena na týden.
reagovat Beruš 16.6.2013 16:26 34% + -
Vyplenila jsem ovocnářství,mám jahody,třešně,lusky,krásnou čerstvou hlívu ,řepovojablečnou šťávu bez chemie a cukru
reagovat Beruš 16.6.2013 16:25 34% + -
mercedeska7: Jani,zatím jsem sklenicovala jen bezmasá jídla.A co cuketový guláš s krůtím ze schůdků ? Vydrží též ?
reagovat Many 16.6.2013 11:06 83% + -
Beruš:
reagovat Beruš 15.6.2013 19:09 80% + -
Ideální zábava na sobotní večer-nepojízdný kamion na belgické dálnici
reagovat Beruš 15.6.2013 10:13 60% + -
Já nějak nevím co s víkendem,jsem solo a mám chutě dělat tisíc věcí a přitom nic.Hlavně se mi stále blbě chodí,ne snad že by to přímo bolelo ale jaksi mě to naražení "spadlo" do levé nohy a trocha pajtlám a i záda jsou jaksi pokřivená.Měla bych vypadnout ven na vzduch a taky bych měla se věnovat zanedbané domácnosti ataky bych měla... Asi se pojedu podívat do lesa jestli třeba nerašej nějaké houby
reagovat Beruš 15.6.2013 9:59 60% + -
mercedeska7: Dík,tak to naložím. No z obchodu normoš by mě nezlákal-ale byla jsem v Gruntu,co mají farmářské věci.Je to sic drajé jak sfiň,ale jednou za čas místo kaviáru chleba s máslem Ikdyž to máslo vlastně drahé není ,10 dkg za 16,90.
reagovat mercedeska7 15.6.2013 9:36 126% + -
Beruš: já to dělám jen z prsou a když tam necháš trochu toho oleje při míchání s celerem, tak to bude OK. Clebíček se ti zachtělo s máslem já mám vločky s medem a mandlema.
reagovat Beruš 15.6.2013 9:16 60% + -
A klidně se prásknu,donesla jsem si kvasový chléb a farmářské odvažované máslo,to je ale taková lahoda-hřeším právě A taky ovčí jogurt jsem dovlekla,jsem na něj zvědavá-kozí produkty mi nejedou-ale ovčí sýry mám ráda,tak uvidíme jaký bude
reagovat Beruš 15.6.2013 9:13 69% + -
Dobré ranko.Holčiny poraďte-dají se udělat celerové karbanátky z prsou ? Nebude to suché ? Jsem se hrkala hned zrána do drůbeží prodejny,byla tam s otvíračkou-a stehenní řízky nebyly
reagovat havefiho 14.6.2013 11:31 30% + -
Hezký den všem Mančingovkám!!!! Jedu těď schůdky, občas uhřeším, ale snažím se dodržovat. Snídaně mám ovocné, teď už je to veselejší - ovoce začíná být i sezoní. Dělala jsem bucgtu, která jde upravit i pro naši piotřebu, tak se s Vámi podělím, kdyby někdo měl zájem : 30 dg polohrubé mouky, 25 dg cukru /já dala med/, 3 hrnky opražených ovesných vloček, 1-2 lžičky sody, 1 vejce /já dala vajahit/, 1/2 hrnku oleje, 750 ml podmáslí /já dala vodu/. Vše zamíchat a upéct. Rodině jsem potřela čokoládou, já si nechala proužek bez ní. Zkuste je moc dobrá
reagovat Betyyna 7.6.2013 19:55 100% + -
Beruš: já v tom dělám i fazolky - než oloupám a opražím česnek, tak jsou hotové, a dušenou zeleninu - je to raz-dva
reagovat Beruš 7.6.2013 19:42 51% + -
Betyyna: Stále tě zahrnuji nehynoucí vděčností za tip na MV papiňáček.Vrzla jsem do něj špenát,na pánev dvě vajca a jsem po večeři raz dva Ta pusa je řádně česneková
reagovat Betyyna 7.6.2013 12:36 100% + -
mercedeska7: aha tak to jsem nezkoušela, on cuketa je strašně vodnatá
reagovat zanzarah 7.6.2013 12:30 12% + -
mercedeska7: to s tebou plně souhlasím, loni atb,neustále zvýšená teplota a teď kolem nachrblaní a ja nic
reagovat Beruš 7.6.2013 12:27 51% + -
mercedeska7: Až něco otestuju dám vědět.Já bych dneska měla asi se v práci věnovat úklidu nebo tak něco-tu honím peníze,zaplaťpánbu jen po papíře,takové interní přehledy a třista tisíc sem,milion tam žáden problém.Nemám prostě počtářský den
reagovat mercedeska7 7.6.2013 12:14 100% + -
Betyyna: já myslela jen nakrájet, zavakuovat a nechat v lednici na další zpracování, že déle vydrží
reagovat Betyyna 7.6.2013 12:06 100% + -
mercedeska7: cukety já mrazím jenom tepelně zpracované
reagovat mercedeska7 7.6.2013 11:59 100% + -
Beruš: no to vyzkoušej - on stejně při delším skladování začíná hnít a tak to bude po koupi hned zpracované a co třeba cukety nakrájené na drobno - ty taky po delším čase v lednici hořknou.
reagovat Beruš 7.6.2013 11:07 50% + -
mercedeska7: Budu muset nakoupit,bo v lednici už mám tak akorát oběšenou myš.Po výborné zkušenosti s řepou vymýšlím na čem vakuování ještě vyzkoušet-třeba porájený řapíkatý celer ? Aby to nebylo zkoušení pro zkoušení ale k užitku.Když už to doma je.Abych si třeba urychlila přípravu večeře,protože s těmi mými příchody jím velmi pozdě tak jako tak.
stránkování diskuse: