vaření a pečení v remosce

Bydlíme v malém pronajatém bytě. Je moc hezký, ale opravdu malý, takže v kuchyni nemám místo ani na sporák. Vařím na dvouplotýnce a peču v remosce. Ze začátku jsem z toho byla smutná, ale už jsem si celkem zvykla. Nebude to napořád.
Máte také někdo zkušenosti s remoskou?
Občas upeču i buchtu, párkrát jsem dělala tvarohové šátečky, je to piplačka, ale jde to.


21.12.2005

Diskusi založil(a) 21.12.2005 monak

Počtěte si o remosce......

Tahle diskuze je "spící"....vy, kdo si chcete s námi vyměňovat své zkušenosti s přípravou jídla v remosce, přijďte za námi na diskuzi Remoska v naší kuchyni....

iv@ 19.3.2012 8:26
 
 
 

reagovat Irena 21.1.2018 11:26  1%    +  -

dobrý den dostala jsem remosku z teflonu a chci v ní upéct třenou buchtu s ovocem ale nevím jestly jí vysypat něčím abych jí pak dostala z remosky díky za radu

reagovat zarli1 4.7.2015 13:59  21%    +  -

lubinka: Díky,díky, vAlbertu jsem je koupila, vnukovi moc chutnaly

reagovat lubinka 21.6.2015 17:33  81%    +  -

zarli1: a ještě koukni v Albertu, tam jsem je občas taky kupovala

reagovat zarli1 20.6.2015 17:38  23%    +  -

lubinka: Tesco ve městě nemáme, ale pokud někam pojedeme určitě je koupím, díky za radu.

reagovat lubinka 20.6.2015 16:15  100%    +  -

zarli1: já je kupuju v Tescu

reagovat Mirka Pikesova 20.6.2015 15:49  1%    +  -

Ahojky, abych pravdu řekla ja dala do remosky Pect Muffiny a nejde mi to.. Upecuje ale jsou ze Špidla Připaleny a nevylezou nahoru 😕 poraďte mi prosim jak to mam udelat abych je mela pěkné dekuji :)

reagovat zarli1 17.2.2015 16:21  21%    +  -

slavikana:vnuk má moc rád hranolky, kde tuto značku objevím?

reagovat slavikana 26.1.2015 23:54  5%    +  -

Když jsme na chalupě tak v remosce děláme i hranolky. Nejvíce nám chutnají McCain hranolky.

reagovat Tereza 1.6.2013 13:30  1%    +  -

Remoska je naprosta geneniální věc a myslím že aji lépe peče jak sporák je rychlejší,a buchty peču všelijaký jen tvar je kulatej jinak žádnej rozdíl

reagovat edukap 19.9.2012 16:25  5%    +  -

Zdravím všechny :-), ale koukám že diskuse nějak skončila v květnu :-(. To se přesunula jinam?
díky za info.
Remosku nadále používám a i manželka uznala že je jídlo lepší než z trouby :-)

reagovat Sykora 27.5.2012 21:05  14%    +  -

iv@: Ahoj,to si piš že přijdu

reagovat iv@ 17.5.2012 16:23  100%    +  -

reagovat Merylas 17.5.2012 16:19  87%    +  -

iv@: Já dojdu určitě, začínám teď více remosku využívat.

reagovat Osma 17.5.2012 15:46  100%    +  -

iv@:

reagovat iv@ 17.5.2012 15:36  100%    +  -



Holky, prosila jsem zakladatelku diskuze o rozšíření pravomocí (nemůžu ani opravit nadpis diskuze apod.) a také o to, aby dala správcovské pravomoce ještě někomu z vás, ať nemusím recepty na nástěnku dávat sama..........a bez odezvy.

Tak asi založím novou diskuzi, dojdete tam za námi? Budu ráda.....Odkaz na ni, až bude, vám sem dám.

reagovat jambocity 12.5.2012 13:11  5%    +  -

Ahojda všem, tak dnes gratinované brambory, a buchta se peče ale na plechu v troubě, přijedou rodiče, tak aby bylo dost.

reagovat brundík 12.5.2012 12:19  98%    +  -

Zdravím děvčata dnes opět remoska pracuje dělá kuřecí stehna na cibuli a trochou česneku.

reagovat brundík 7.5.2012 17:17  80%    +  -

zarli1: Tak vidíš jak jsou vaši mladí čilí

reagovat brundík 7.5.2012 13:57  80%    +  -

Remoska pracuje dělám pečené brambory s párkem a zvládá to perfektně.

reagovat Osma 6.5.2012 13:34  100%    +  -

plachtařka: kefír môže byť akýkoľvek

reagovat plachtařka 6.5.2012 12:32  65%    +  -

iv@: domácí kefír a můžu použít i kupovaný kefír, domácí kefír (z houbiček) ten nemám kdysi dávno tady na Dámě proběhly řízky v jogurtu

reagovat Osma 5.5.2012 20:45  100%    +  -

jambocity: Ja takto robím aj normálne surové zemiaky, ošúpem, nakrájam na štvrtky,dám rascu, soľ, pokvapkám oliváčom, zamiešam a dám do remosky. Sú krásne upečené do zlatova a chrumkavé. Niekedy dám k základným koreninám aj provensál. korenie.

reagovat jambocity 5.5.2012 20:28  5%    +  -

Já dnes využila remosku na hranolky, byly k masíčku na grilu se zeleninou, dobrý- bála jsem se těch hranolek, ale zbytečně a byly príma.Takže od dneška hranolky jen v remosce.( nejsou masné a jsou pěkně křupavé)

reagovat brundík 5.5.2012 15:16  74%    +  -

Tak dnes remoska zapíkala špagety už nevím co vymýšlet

reagovat LadyJane 5.5.2012 10:13  68%    +  -

jambocity: Však já vím, taky si to užívám

reagovat jambocity 4.5.2012 22:30  5%    +  -

LadyJane: Ale taky jednou budeš, a být maminka je taky nádherné!!!!

reagovat LadyJane 4.5.2012 22:10  68%    +  -

iv@: vyzkouším

reagovat iv@ 4.5.2012 20:34  100%    +  -

LadyJane: jooo! A byly vyborne. Dulezity je (rada kamosky kucharky) maso pred nalozenim nesolit - sul by vylouhovala z masa stavu do kefiru.

reagovat LadyJane 4.5.2012 19:56  67%    +  -

iv@: Ty řízky dáváš do domácího kefíru ( z houbiček)?

reagovat LadyJane 4.5.2012 19:55  67%    +  -

jambocity: Tak asi jen já babička nebudu. Já jsem zase stará matka.

stránkování diskuse:

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.


Přihlásit na tomto počítači trvale:
  Registrace
diskuse: vaření a pečení v remosce
Diskusi založil(a): monak
přispívání bez omezení
Nástenka - Stát se clenem
Clenové diskuse - Clenové online:
Nacházíte se v sekci:
Diskuse -> Zájmy a koníčky -> Vaření a recepty
Přečtěte si
Nejkrásnější bílé ložnice. Ve které byste si ustlali? Ženy prozradily: Jaký způsob masturbace je pro nás nejlepší? Fakta o metabolismu: Co s vámi udělá jeden den v kanceláři? Nejlepší recepty na kuře: Caesar, ohnivá křidélka i špízy TEREZA (42): Můj bývalý manžel mi dělá problémy v práci i mezi kamarády Bršlice. Plevel, který zahrádkáři nenávidí a vegetariáni milují Zhubněte tři kila za dva týdny! Stačí udělat si hodinu času denně Vytaste drápky: Jak mít krásné a zdravé nehty Horoskop na tento týden: Vepře čeká milostné jiskření, Draky úspěch v práci Seriál Ulice: Podrazy, velké výzvy i zatěžkávací zkoušky