Remoska v naší kuchyni......

........doma, na chatě, chalupě, v kempu.

Asi před rokem jsem znovuobjevila remosku. S několika dalšími dámami jsme se začaly scházet na jedné starší "spící" diskuzi a vyměňovat si své zkušenosti a recepty.
Protože nikdo z nás nemá dostatečné pravomoce ke spravování této diskuze, stěhujeme se sem, na novou a doufáme, že se k nám časem přidají i další uživatelky Dámy.


17.5.2012

Diskusi založil(a) 17.5.2012 iv@

CO SE NÁM PODAŘILO UKUCHTIT

Další FOTOS

Osma 23.12.2014 21:30

Osma 26.9.2014 10:02

CO SE PODAŘILO V REMOSCE-

...............................

Osma 8.2.2013 19:44
 
 
 

reagovat ver@ 24.1.2018 7:32  5%    +  -

Sallow: Silikonové jsem našla, ale na ten bazar juknu, díky!

reagovat Sallow 23.1.2018 15:45  100%    +  -

reagovat Sallow 23.1.2018 15:22  100%    +  -

ver@: Na netu jsem ti našla odkaz na: bazar - klikni ...a projdi si to

....a nebo silikonovou: TADY KLIKNI

reagovat ver@ 23.1.2018 13:45  5%    +  -

Osma: Jo, obyčejnou poklici, když chci dát pekáč třeba do lednice.

reagovat Osma 23.1.2018 13:35  100%    +  -

ver@: A to chceš na zakrytie,aby ti to nevychladlo,nevyschlo alebo na čo?

reagovat ver@ 23.1.2018 8:23  5%    +  -

Ahoj děvčata!
Nevíte náhodou, jestli se dá sehnat nějaká poklice na remosku? Mám ji o průměru 29cm a zatím jsem na poklici tohoto průměru nenarazila nebo jen velmi drahou.

reagovat iv@ 4.12.2017 17:01  100%    +  -

babiMinka: je mně je moc milá, příjemná

reagovat babiMinka 4.12.2017 16:57  64%    +  -

iv@: No to je super!!!! Téhle paní si moc vážím, je úžasná!!!!

reagovat iv@ 4.12.2017 16:51  100%    +  -

Psala mi kamarádka z Remosky....Ivanko, mise splněna :-)

Tvou skvělou knížku "Ruce v mouce" jsem předala na firemních oslavách 60 výročí Remosky úžasné, neskutečně milé a skromné ženě - Lady Mileně Grenfell-Baines, které se říká Lady Remoska.

reagovat Filomena. 4.12.2017 8:25  58%    +  -

Osma: Taky jsem neodolala, no...přesněji....chtěla jsem ji hned, jak jsem se dověděla že se připravuje do tisku Je opravdu senzační Ivča je

reagovat Osma 17.11.2017 17:47  100%    +  -

Sallow: tak knihy predaj na Bazoši, niekto si ich rád kúpi.
Mám tiež veľa kuchárskych kníh,ale knihe od Ivky neodolám.

reagovat Osma 17.11.2017 17:43  100%    +  -

brundik: Už je na ceste ku mne

reagovat Sallow 17.11.2017 15:39  100%    +  -

brundik: Já mám také tu stejnou kuchařku, ale jen občas do ní nakouknu. Mám také pár svých receptů. Moc nepeču, co jsem zůstala sama. Dříve to bývalo jiné.

reagovat brundik 17.11.2017 15:33  68%    +  -

Sallow: Oli taky používám své odzkoušené recepty

reagovat Sallow 17.11.2017 11:14  100%    +  -

Musela jsem mít i kuchařku pro REMOSKU, ale leží a práší se na ní. Mám své recepty a i ty moc nevyužívám co jsem sama.

reagovat Sallow 17.11.2017 11:12  100%    +  -

brundik: Já mám už hafo kuchařek a stejně už vařím podle svého. Ale pro začátečnice je to dobrá věc.

reagovat brundik 17.11.2017 11:05  68%    +  -

Osma: Ahoj tak jsem se podívala na tu knížku a je dobrá

reagovat babiMinka 10.10.2017 15:28  95%    +  -

Osma: Jů - to se na tu knížku moc těším!!!!

reagovat Osma 10.10.2017 11:06  100%    +  -

Haló, haló - novinka od Iv@ je už na svete RUCE V MOUCE Táto správa vás určite poteší tak,ako mňa. Autorke želám všetko len to najlepšie

reagovat babiMinka 8.9.2017 10:47  80%    +  -

Osma: Já taky-přes léto na chalupě to byl velký pomocník,a doma ji taky využiji, protože doma mám velkou a pro nás dva nemusím rozpalovat troubu.

reagovat Osma 7.9.2017 18:50  100%    +  -

babiMinka: remosku stále využívam,ale všetko rovnaké receptíky

reagovat babiMinka 6.9.2017 16:10  80%    +  -

reagovat Filomena. 15.4.2017 21:23  94%    +  -

Hejenka:

reagovat Hejenka 15.4.2017 20:04  55%    +  -

Sallow, babiMinka, Filomena.: Kočenky, děkuji vám za rady. Nikde nic jsem nenašla, ani v obchodech neví, že by se něco takového dělalo. Mě to napadlo s tou redukcí proto, že se mi i přes alobal, spálil vršek chleba. Remosku mám velkou, recept na chleba přímo do remosky. Jestli mi víc vykynul než obvykle se mi nezdálo

reagovat Filomena. 15.4.2017 11:49  90%    +  -

jinak všechny zdravím a všem přeji krásné Velikonoce. Já sem už moc nepřispívám, jelikož nepeču v remosce nic moc extra nového.

reagovat Filomena. 15.4.2017 11:45  90%    +  -

Hejenka: Nikdy jsem o nějakém zvýšení stávající nádoby neslyšela. Myslím, že vím, co máš na mysli. Pokud by se nějakým způsobem navýšila nějakou obručí, může se hůře přenášet teplo z pečícího víka a špatně se tozase propeče ode dna. Já bych to asi nezkoušela. Proti připálení shora se v průběhu pečení dává vystřižené kolečko z alobalu nebo pečícího papíru, možná jsou i jiné vychytávky. Ale holt se musí dávat jen přiměřené množství ingrediencí. Jednou jsem zkoušela nový recept, těsta bylo docela dost, ale riskla jsem to, ale výsledek byl

reagovat babiMinka 4.3.2017 15:37  73%    +  -

Hejenka: Taky nevím, že by něco takového existovalo. jedině, že by Ti něco takového (jako forma na dort bez dna) udělal manžel..... Jestli máš formu na dort, zkus ji tam "posadit" na ten horní rantl, ale byla by to náhoda, kdyby ten rozměr seděl....

reagovat Sallow 4.3.2017 11:09  100%    +  -

Hejenka: Vím co hledáš. Mám takový k horkovzdušce, ale na REMOSKU nic takového není, nenabízí se. TADY KLIK

reagovat Hejenka 4.3.2017 10:15  33%    +  -

Kočenky, jdu s dotazem. Nevíte náhodou některá, jestli se nedělá nějaká redukce nebo nádstavec na remosku? Mám na mysli to, jak by se dal zvýšit obsah hluboké nádoby tak, aby se od víka nic nepřipalovalo. Myslím tím nějakou obruč, co by se vložila mezi nádobu a víko. Nevím, jak to líp popsat.

reagovat lubinka 27.2.2017 23:39  56%    +  -

Osma: ....nejí...,promiň

stránkování diskuse:

Nemáte právo pro přidávání příspěvků. Požádejte autora diskuse. Napište mu vzkaz pomocí vzkazů.



Přihlásit na tomto počítači trvale:
  Registrace
diskuse: Remoska v naší kuchyni......
Diskusi založil(a): iv@
přispívání jen pro zaregistrované
Nástenka - Stát se clenem
Clenové diskuse - Clenové online:
Nacházíte se v sekci:
Diskuse -> Zájmy a koníčky -> Vaření a recepty
Přečtěte si
Nejkrásnější bílé ložnice. Ve které byste si ustlali? Ženy prozradily: Jaký způsob masturbace je pro nás nejlepší? Fakta o metabolismu: Co s vámi udělá jeden den v kanceláři? Nejlepší recepty na kuře: Caesar, ohnivá křidélka i špízy TEREZA (42): Můj bývalý manžel mi dělá problémy v práci i mezi kamarády Bršlice. Plevel, který zahrádkáři nenávidí a vegetariáni milují Zhubněte tři kila za dva týdny! Stačí udělat si hodinu času denně Vytaste drápky: Jak mít krásné a zdravé nehty Horoskop na tento týden: Vepře čeká milostné jiskření, Draky úspěch v práci Seriál Ulice: Podrazy, velké výzvy i zatěžkávací zkoušky