POMALÝ HRNEC

*** co je PH? CROCK.POT - tady



18.1.2007

Diskusi založil(a) 18.1.2007 sovicka16

MŮJ POMALÁČEK je:
*CrockPot - Bionare 3,5 l (37401BC) -- Anndy,matej911,pudlice,rehek,Romana32,zahrádkářka,Arabela,prudusinka

*CrockPot - Bionare 5,7 l (Saute SCVI600) -- AJA1,ajik68,Ala.Faba,babiMinka,Erawan,Jagea, jjeja,joja17,livetata,Polgariana,pudlice,věrča,Iivetata,věrča,Erawan,Jaja47,acvi,Tampa2,Damina

*CrockPot Rival 5,7 l -- jaburi,pudlice

*CrockPot Rival 3,5 --- hana**,rehek

*Kenwood 4,5 l -- čtyřlístek

*Kenwood 6,5 l -- ajik68,evik54,hana**,Irka,jaev-bukaj,Sallow,mory1,Romana32,Irka,monika63,dobrota,hankamishka,Hejenka,DANA,Ajka-jamaku,mktka,evik54,borovec,f.mamina,crista

*Morphy Richards 3,5 l -- Irka,Denise1

*SAUTE SCVI600BS -- joja17

*Tefal 5,7 l -- cvekev,Sykora

*Tesco -- JarkaS,korinka,Sallow,setapouch,korinka,JarkaS,babca52(2x),Damina,budulinka2

*Slow Cooker 3,5 l -- Sallow

*AML 3 l -- hankamishka

*Crock pot typ 37401-3,5l -- dada90701

*Crock-PotŸ Saute 4,7L -- f.mamina

*Crock*Pot saturé -- brundík

Sallow 2.2.2014 10:57

KDE BYDLÍM JÁ?

pudlice/Brno/
Irka/Brno
lenka32/Brno
ajik68/Praha
Sallow/Praha
babiMinka/Praha Prosek
jjeja / Praha5/
kopretinenecka/Praha5 - Stodůlky
Damina/Praha
Jagea / Praha-Podolí
AJA1 / Praha-Komořany
Arabela/Kamenice u Prahy
HanaR/Hradištko (P-Z)
Romana32/Vrchlabí
Petty01/Dvůr Králové
kapa/Turnov
korinka/Český Těšín
Polgariana/Mělník
Beruš/Kladno
cvekev/Kamenné Žehrovice (Kladno)
Jaja47/Šťáhlavy u Plzně
monika63/Sušno/Kropáčova Vrutice-okr.MB
matej911/Zákolany-okr. Kladno
cigorka/Ostrava
Ajka-jamaku/Ostrava-Poruba
hankamishka/Ostrava-Starý Zábřeh
zahrádkářka/Ostrava-Dubina
budulinka2/Ostrava-Hrabůvka
Johanka/Rumburk
dobrota/Krumvíř okr.Břeclav
Ája56/Opava
setapouch/Vrchy,okr. N. Jičín
brundik/Česká Skalice
f.mamina/Most
Kathia/Knovíz u Slaného
livetata/okr.Rokycany
věrča/Nový Jičín-severní Morava
hekute/Bruntál - severní Morava
joja17/Třinec
JarkaS/Stráž nad Nežárkou-Jižní Čechy
babca52/Chomutov
jaev-bukaj/Třinec
borovec/Tržek u Litomyšle
Sýkořice,okres Rakovník/kokeška/
emča/Jindřichov u Šumperka
Sykora/Trhové Sviny
Ala.Faba/Varnsdorf
Erawan/ Beroun
jaburi/Hustopeče-Jižní Morava
dzifdayly/Ústí n.Labem
tissue/Ústí n.Labem
mory1/Žalany(mezi Teplicema a Ústím)
evik54
čtyřlístek/??
Anndy/Karlovy Vary

ZAHRANIČÍ:
dada90701/Myjava, SR

............................................................................................

O B S A H : naše recepty / klik
1) Senzační kuřecí paprikáš(Taminka)
2) Hovězí maso na slanině(Taminka)
3) Můj balkánský hrnec(Taminka)
4) Játra v PH (alaska)
5) Krůta na paprice(Irena)
6) Plněné zelné, nebo kapust. listy
7) Kuřecí na leču(kubrtka)
8) Sekaná v PH(Taminka)
9) Rýžová kaše v pomalém hrnci.(Taminka)
10) Pošírované kuřátko v PH(Irena.)
11) Tyrolské knedlíky(Irena.)
12) Svíčková s Halali v PH(sovicka16)
13) Masové koule v zelí v PH (Taminka)
14) Mexické kuře(maruš)
15) Telecí rolky(Irena.)
16) Vepřová krkovice(sovicka16)
17) Vepřové maso s baby karotkou a hráškem(sovicka16)
18) Rizoto v PH(sovicka16)
19) Mletá roláda(sovicka16)
20) Polský bigos(Ivana)
21) Kovbojský hrnec
22) Játra na cibulce(sovicka16)
23) Koleno na černém pivu(Ivana)
24) Bratislavcké plecko(sovicka16)
25) Bulharská kjuftěta(Irena.)
26) Telecí i jiné maso s fazolkami(Taminka)
27) Zázvorová stehna(Petty01)
28) Bůček v kapustě(Petty01)
29) Kuřecí stehna na cibuli, mrkvi, slanině(hana**)
30) Zatloukané řízky(tapka)
31) Drůbeží játra po dvorsku(Petty01)
32) Obrácené řízky(jajiti)
33) Špekáčky na černém pivu (Laca)
34) Rychlé kotlety z PH(hana**)
35) Marinovaná stehýnka(Petty01)
36) Tarhoňa(maďar. těst.) s vepř. masem, kořen. zeleninou a cibulkou(tapka)
37) Škvarky v PH(Majdako)
38) Zelí líne ženy (Mášenka)
39) Hovězí roštěnka s omáčkou Barbecue (hana**)
40) Fazolový guláš (Petty01)
41) Plněný bůček(Petty01)
42) Vepřová krkovice na zelenině (sovicka16)
43) Játra pana starosty(Peggy09)
44) Králík po myslivecku(Peggy09)
45) Vepřové s hořčicí, medem s bulgurem(hana**)
46) Burgundské hovězí(jenofefa)
47) Kuře na majoránce se šunkovým bulgurem(Peggy09)
48) Maso na divoko (Natule)
49) Pečená jablka v pom. hrnci(Kovářka)
50) Kuřecí křídla v kabátku(Peggy09)
51) Stehno na zelenině(Petty01)
52) Silvestrovský steak(Peggy09)
53) Kuřecí kapsa (Kopretina*)
54) Vepřové balíčky(Petty01)
55) Taminčino maso na kapustě(Taminka)
56) Krkovice s porkem a sušenými houbami(hana**)
57) Zapečené brambory nivovou omáčkou(Laca)
58) Pomalé vepřové na leču(Peggy09)
59) Kuřecí kousky s bulgurem(pecajka)
60) Čínské nudle se zeleninou a houbama(hana**)
61) Vepřové kotlety(jaguda)
62) Spirálky s masem a zeleninou(Vera07)
63) Kotlety v sýrovém kabátku(megous)
64) Lasagne v pomalém hrnci(jitinecka)
65) Bůčkové špalíky(Ivana.)
66) Kuřecí masíčko na estragonu se smetanou a žampióny(Taminka)
67) Indické Kari(hana**)
68) Francouzké brambory(hana**)
69) Kuřecí stehna(Dagmery)
70) Kung-pao s čínskými nudlemi(hana**)
71) Masové kuličky v omáčce(hana**)
72) Krůtí játra s angl. a cibulí(hana**)
73) Kuře alá bažant(jaguda)
74) Kuřecí stehýnka s bramborem(cinie)
75) Vepřová kýta na víně(hana**)
76) Krkovice na česneku(hana**)
77) Znojemská(Dagmery)
78) Pikantní krkovice(Peggy09)
79) Guláš z divočáka + knedlíky z PH(megous)
80) Taminčino kuře ve špenátové šťávě(taminka)
81) Kuřecí čína(jaguda)
82) Pulaí(Vera07)
83) Dynstované brambory s uzenými stehny(Kovářka)
84) Kovbojské maso(Peggy09)
85) Vepřová kýta na kari s rýží(Dagmery)
86) Zapečené brambory(sovicka16)
87) Vepřové s omáčkou Halali a houbama(hana**)
88) Francouz. omáčka na zapékání s kuřecími prsíčky a květákem(sovicka16)
89) Vepřová roláda(Peggy09)
90) Maďarská kuřecí bašta(Peggy09)
91) Canelloni plněné špenátem, zapečené s bešamelem(pecajka)
92) Krůtí stehno s rýží(Dagmery)
93) Zapečené těstoviny(Dagmery)
94) Čočka z PH (SHana)
95) Špenát připravený v PH(aluvi)
96) Kuře s rýží(aluvi)
97) Vepřové na divoko(cinie)
98) Kuře na zelí s anglickou slaninou (Paja642)
99) Kuřecí prsa se zeleninou ve smetan. omáčce (sovicka16)
100) Vepřové maso na celeru (megous)
101) Vepřová klasika (hana**)
102) Kuřecí prsíčka v zelném závitku(Peggy09)
103) Polévka z uzených žeber, maso s brambor. kaší(hana**)
104) Moje fazolová mňamka(prokle)
105) Loupežnická bašta(Peggy09)
106) Ruská hovězí pečeně(hana**)
107) Velikonoční nádivka(ZicaHartis)
108) Tacua Age(hana**)
109) Vepřové v omáčce s cibulí a uzeným bůčkem(hana**)
110) Tatranské kotlety(Cinie)
111) Řízky v pomaláči(supka2)
112) Kuře na houbách(Kovářka)
113) Vepřové kostky na zelenině+knedlík č1(megous)
114) Kuře s houbovou omáčkou bez hub(supka2)
115) Fazolová polévka(ZicaHartis)
116) Kotlety s brambory(hana**)
117) Lasagne (berulka)
118) Plněná kuřecí kapsa(Peggy09)
119) Farmářský bůček(Peggy09)
120) Kuřecí vývar (supka2)
121) Přírodní řízky (supka2)
122) Králík na smetaně (Peggy09)
123) Cizrnová kaše s krůtím uzeným masem(Peggy09)
124) Čočka(ZicaHartis)
125) Kuřecí čtvrtky s bramborem (megous)
126) Pangas Filety (Vera07)
127) Vepřové plátky v mrkvi(supka2)
128) Ukrajinský boršč(Gina2)
129) Hovězí guláš na víně(berulka)
130) Česnekové kuře (prokle)
131) Vepřové kousky na zelenině(supka2)
132) Kuřecí stejky s rýží(mirca71)
133) Vepřové maso ala "Katův šleh"
134) Kuře na paprice(supka2)
135) Perník s piškoty(supka2)
136) Vepřové plátky ve výpeku ze špízů(hana13)
137) Brambory s mletým masem a se zelím(ZicaHartis)
138) Mexická čína(jaguda)
139) Špízy (supka2)
140) Hovězí guláš(supka2)
141) Losos v PH(Kovářka)
142) Falešný španělský vogel(hana13)
143) Guláš bez míchání
144) Ryby(supka2)
145) Vepřové po zahradnicku (supka2)
146) Plněné řízky(supka2)
147) Kuřecí prsa na houbách(cinie)
148) Kachní prsa(supka2)
149) Čínské nudle se šunkou a zeleninou(hana**)
150) Pangasius s cibulí a slaninou
151) Eintopf (supka2)
152) Rychlé kotlety (megous)
153) Vepřové kotlety prokládané kuřecími prsy, příloha - bramboráčky(hana**)
154) Kotleta po mexicku (supka2)
155) Krkovice na leču(cinie)
156) Provensálské krůtí kostky s kukuřicí(supka2)
157) Seged.guláš se špeclemi(prokle)
158) Svíčková(ZicaHartis)
159) Vepřové na víně(supka2)
160) Závitky se sýrem a anglickou(evik67)
161) Zapečené těstoviny(supka2)
162) Hovězí na zelenině s marinádou(hana**)
163) Sekaná(hana13)
164) Tuňák na víně(losos)(pH)
165) Kuřecí prsa v zelenině(evik67)
166) Pikantní játýrka opilého námořníka(supka2)
167) Pečínka supka2)
168) Česká čína(supka2)
169) Řecké kuře-inspirace (itula)
170) Smetanové bramb. s Vysočinou(evik67)
171) Losos v ph(supka2)
172) Čínská variace ze sój. masa(evik67)
173) Kýta pod peřinkou(evik67)
174) Zeleninový - hrnec(supka2)
175) Pečená makrela(evik67)
176) Kuřecí svíčková(supka2)
177) Hovězí guláš s dom. knedlíkem č.1(cinie)
178) Kuře na černém pivu(Laca)
179) Masové roládky(supka2)
180) Čína a rýžové nudle(evik67)
181) Srdce na smetaně a knedlík(ZicaHartis)
182) Houbajda(pH)
183) Maminčin králík(Peggy09)
184) Vepřový závitek se špenátem(pecajka)
185) Kari čočka(supka2)
186) Vepř. plecko, koleno a knedlík č.1(cinie)
187) Kuře na rajčatech(supka2)
188) Nudle s kapustou(supka2)
189) Gnocchi se zelím a slaninou(hana**)
190) Dvojí maso na zelí(supka2)
191) Kuřecí roládky s brokolicí(berulka)
192) Čili maso(supka2)
193) Brambůrky v pomaláku(shineon)
194) Vepřová plec s fr. zeleninou(hana**)
195) Zelí, bramb. a kuřecí prsa(hana**)
196) Kuřecí špalíčky v zelenině s nivou(shineon)
197) Vepřové s drůbežími játry(hana**)
198) Masové koule v zelí(supka2)
199) Pečínka(shineon)
200) Kuřecí stehna po Řecku(Marťásek)
201) Španělské ptáčky, rýže(Laca)
202) Gnochi v zelí s mletým masem(shineon)
203) Kuřátko po znojemsku(supka2)
204) Brambory se zeleninou(hana**)
205) Kuřátko v zelenině(shineon)
206) Vepřová játra se zeleninou(evik67)
207) Kuřecí rarášky s brambory(hana**)
208) Zapeč. těst. s uzeným(supka2)
209) Falešná pštrosí vejce(Inez)
210) Kýta na česneku (supka2)
211) Zeleninová polívčička(shineon)
212) Kuře na bramborách(shineon)
213) Kuřecí roláda(Gina2)
214) Fritované stehna(hana**)
215) Uzeniny zapeč. v kys. zelí/(kluci v akci)(feliberi)
216) Květák(shineon)
217) Makrela s brambory(supka2)
218) Kuřecí křídla alá Kluci v akci(pH)
219) Ďábelská kýta(hana**)
220) Kuřecí stehno na bílém víně(Laca)
221) Brambory a uzené v zelenině(shineon)
222) Kapusta s anglickou a uzeným(hana**)
223) Vepřové plátky na víně, se zeleninou +knedlíky z par. hrnce(megous)
224) Vepřové a kuřecí na mrkvi(Nelus)
225) Bramborový salát v PH(supka2)
226) Flíčky se zelím(shineon)
227) Pomalené masíčko(shineon)
228) Kořeněná krkovice (prokle)
229) Letní kýta(megous)
230) Kroupovo-pohankové rizoto(supka2)
231) Hořčicové kuře(andyger)
232) Krůtí játra na bílém rumu(hana**)
233) Rizoto(hana**)
234) Rýžový nákyp(shineon)
235) Kuře s nádivkou(Inez)
236) Výborný a osvěž. kompot z letních jablek a černého rybízu(Inez)
237) Mleté medailonky, kari rýže(hana**)
238) Kuře na ananasu(Inez)
239) Kachní a kuřecí kousky s vůní žampiónů(lucyU)
240) Kačenka z PH a 10min. pod grilem(ddidi)
241) Sekaná(hana13)
242) Výpečky dělané(shineon)
243) Filety z tresky(Inez)
244) Polobavorské hovězí plátky a kuře(shineon)
245) Květák v oblacích(evík67)
246) Kotlety v zelenině(shineon)
247) Rajská omáčka(Inez)
248) Kuřecí stehna na koření šašlik(hana13)
249) Losos a krkovička v zelenině(shineon)
250) Plněné papriky(Inez)
251) Guláš(shineon)
252) Kuřecí kousky a uzený jazyk v hořčičné omáčce(lucyU)
253) Obrácený řízek s brambory(pH)
254) Tokáň, Gnocchi(gina2)
255) Kuřecí stehna na zelí s černým pivem (hana**)
256) Pomalené králičí nohy s bramborama(ivulka6)
257) Kuřecí stehna(Laca
258) Kuře na paprice(Shineon)
259) Houbový guláš(Laca)
260) Kuře na medu(lucyU)
261) Houbové plecko s brambory a smetanovou omáčkou(hana**)
262) Podzimní masíčko(megous)
263) Pangasius v hořčičné omáčce(prokle)
264) Dračí lečo(shineon)
265) Vynikající záležitost(hekute)
266) Kotlety na houbách(dhineon)
267) Maso na houbách(ZicaHratis)
268) Kuře na tymiánu a rozmarýnu(pH)
269) Hovězí plátky(hana13)
270) Roláda z pomláčku(Inez)
271) Vepřové a sójové nudličky na paprice(supka2)
272) Marinovaná vepřová žebra(Peggy09)
273) Marinovaná kuřecí křidýlka(Peggy09)
274) Vepřové maso na česneku(Zica Hartis)
275) Potterův vepřový hrnec(RobertW)
276) Kuře na protlaku(RobertW)
277) Kuřecí křídla alá Kluci v akci(pH) pidle cinie
278) Krůtí ragů(helcca)
279) Pikantní krůtí kousky(helcca)
280) Závitky z vepřové kýty(Maggie37)
281) Kuřecí perkelt(hana**)
282) Kuře v pikantní rajčatové omáčce(RobertW)
283) Vepřová krkovice labužník(helcca)
284) Krkovice po lašsku(helcca)
285) Žemlovka v PH(eiculinda)
286) Kuře v zelí se smetanou(helcca)
287) Kachna v ŘH(HanaR)
288) Plecko na žampionech(HanaR)
289) Drůbeží mišmaš (eiculinda)
290) Mleté s kapustou růžičkovou(K.janis)
291) Losos v PH(HanaR)
292) Kapr na zelenině(eiculinda)
293) Kuře na Moravance(prokle)
294) Pangas alá čína(HanaR)
295) Rozlítaní ptáčci(ZicaHartis)
296) Kuřecí stehýnka ve smetan. omáčce s fazol.(rek)
297) Dančí s šípkovou(prokle)
298) Králík z pomalého hrnce(jajiti)
299) Kapustový eintopf z pomalého hrnce(Ivkalbc)
300) Kuře se žampion. omáčkou, knedlík z DP a PaH(prokle)
301) Vepřová kýta nadívaná klobáskou(helcca)
302) Vepřová krkovice s paprikami(prokle)
303) Kotleta(helcca)
304) Vepřová pečeně s celerem(ivkalbc)
305) Hovězí guláš s moravankou(prokle)
306) Vepřové srdce s vídeň. omáčkou s knedlíkem (prokle)
307) Rozlítaní ptáčci(prokle)
308) Sušená předsmažená cibulka(prokle)
309) Africké kuře(RobertW)
310) Vepřová plec na žampionech(RobertW)
311) Co "DŮM DAL" v pomalém hrnci(rek)
312) Vepřová plec v kedlubnách(RADOST)
313) Plec speciál(RobertW)
314) Krůtí na rozmarýnu(prokle)
315) Krůtí prsa na divoko (tynecka)
316) Kura s ajvarom(sova32)
317) Středoevrop. kuře na kyselo,se zeleninou(RobertW)
318) Vepřové v leču(*Karen*)
319) Kuřecí rolády se žamp. a sýr. omáčkou(RADOST)
320) Vepřové na hořčici(prokle)
321) Plněné papriky s rajskou(rek)
323) Vepřový guláš se zeleninou(RobertW)
324) Hovězí(Zuzka)
325) Vepřové v mrkvi(Ivkalbc)
326) Drubková polévka s knedlíčkama zvaná Kaldoun(babiMinka)
327) Základní hovězí ragú(Melida_da)
328) Hovězí na špagety(Zuzkav)
329) Zelňačka(Zuzkav)
330) Fazolová polévka(ZicaHartis)
331) Kuřecí stehýnka na kysaném zelí(Jitkazal)
332) Čočková polévka s kysaným zelím(Gina2)
333) Buřty na pivu(Damina)
334) Svíčková podle mamky(Safirra)
335) Zabíjačkový guláš pro PH z Dadalovy kuchařky(inspirace bez autora
336) Tip na pečení chleba(Kare)
337) Vepřové nudličky(emča)
338) Ufouni, anebo buřty v jogurtu(RobertW)
339) Drůbeží vývar - hutný a hustý(babiMinka)
340) Bramboračka(Damina)
341) Bramboračka(Zuzkav)
342) Slovenská zelňačka(RobertW)
343) Krkovice s vietnamským salátem (Kida1)
344) Variace na Stifado/řeckou klasiku/dušené hovězí s cibulí a rajčaty(Zuzkav)
345) Zbytkáč(Zuzkav)
346) Svíčková(Zuzkav)
347) Kýta z kůzlete(Kida1)
348) Plecko na pórku s brambůrkami(Zuzkav)
349) Kuře v tandúru(lemulka)
350) Chilli con carne(Tallu)
351) Mochovská zelenina s brambory(Safirra)
352) Něco mezi rajskou a plněnými paprikami(hana**)
353) Vepřové koleno(pH)
354) Špízy s bramborami(RADOST)
355) Vepřové koleno 2(Zuzkav)
356) polévka Kyselka(livetata)
357) polévka Kyselka 2(Safirra)
358) Uzená polévka(mala.divizna)
359) Kuřecí stehna(Sallow)
360) Vepřová konzerva(hana**)
361) Vepřové copy(Ivkalbc)
362) Vepřová roláda(Zuzkav)
363) Krůtí závitky s bokolicí a bramborami(Tallu)
364) Kuřecí prsa s bramborami, cibulí a zálivkou (lemulka)
365) Vepřové maso v houbové omáčce(lemulka)
366) Kotleta s cibulí a slaninou(mala.divizna)
367) Králičí stehna v zelenině(Mechtylda)
368) Hovězí na divoko(Laca)
370) Rajská omáčka(*Manka*)
371) Rajská omáčka (Tallu)
372) Plněné papriky s rajskou omáčkou(ivala)
373) Krůtí kostky se zeleninou(Laca)
374) Krůtí rolky s bramborami(Tallu)
375) Krůtí či kuřecí s bramborami a chřestem(Tallu)
376) Vepřové s bramborami s chřestem(Tallu)
377) Vepřové závitky(tissue)
378) Krůtí prsa s pórkem(Tallu)
379) Pangasius s cibulí a slaninou(pH)
380) Tuňák (losos) na víně(pH)
381) Pastýřská roštěná (lidaba)
382) Rozinková rýže s telecími medailonky z pomalého hrnce (Tallu)
383) Kuřátko s rýží z PH (ssostra)
384) Rýžový nákyp (ssostra)
385) Plecko medvěd s rýží (zuzi777a)
386) Kachna z PH (Tallu)
387) Bažant(kuře)HaCH
388) Plněná kotleta podle "Kluků"(zuzi777a)
389) Kuřecí steak na víně(Tallu)
390) Vepřové ala lečo(zuzi777a)
391) Rizoto(Tallu)
392) Čočka po řecku(tissue)
393) Losos v PH (HanaR)
394) Plecko na žampionech v PH (HanaR)
395) Kuřecí kapsy s lístky špenátu (Tallu)
396) Kachna v PH (HanaR)
397) Rijet v pomalém hrnci(Tapi)
398) Krůtí na zelenině v PH + kari rýže(Alma)
399) Vepřové na sladkokys. zelenině z PH(Taiilu)
400) Cottage sýr v PH(z USA)
401) Krůtí pod peřinou s bram. z PH(Tallu)
402) Ossobuco(panibytná)
403) Škvařené sádlo
404) Povidla švestková(1...(recept Německo)
405) Povidla švestková(2)v PH (panibytná)
406) BALKÁNSKÉ PLÁTKY - Závitky(itty)
407) Králík z PH(Alma)
408) Fazolačka - vynikající polévka(budulinka2)
409) Maso na žampionech z PH(Tallu)
410) Vepřová směs + dom. knedlík(Anndy)
411) Kuřecí závitky(budulinka2)
412) Kuřecí plátky na mexiku(zuzi777a)
413) Pravé jihočeské Ratatuille(*Karen*)
414) Masové koule v rajské omáčce(Elenka)
415) Kuřecí rolka v sýrové krustě(Martina70)
416) Kachna - klasický způsob (Elenka)
417) Játra na houbách(borovec)
418) Vepřové rolky (malich)
419) Hovězí maso po znojemsku (Ivkalbc)
420) Vepřové na suš. švestkách z PH(HaCH)
421) Vepřové plátky na česneku s fazolí(Hejenka)
422) Hovězí na houbách v PH(budulinka2)
423) Kuřecí stehýnka se zeleninou z PH(Ivkalbc)
424) Nedělní hovězí z PH(Tallu)
425) Králík na tymiánu(budulinka2)
426) Český RILLETTES (RIJÉ)-(RobertW)
427) Bůčková roláda (setapouch)
428) Voňavá kuřecí stehna z PH(Tallu)
429) Vinná klobása z PH(Tallu)
430) Husa v PH(z netu)
431) Segedínské kuře(hekute)
432) Krůtí krk plněný fáší(panibytná)
433) Boršč(od giussepe - syn hekute)
434) Kulečník (RobertW)
435) Kuřecí nudličky s cizrnou (Tallu)
436) Holandské řízky (Tallu)
437) Polévka se špaldovýma nudlema (Tallu)
438) Voňavé brambory s tempehem z pomalého hrnce (Tallu)
439) Hlíva ústřičná v PH (Millu)
440) Segedínský guláš
441) Plněné žampiony (Tallu)
442) Recept na domácí šunku
443) Lečo z PH (tissue)
444) příprava rýže
445) hrachová kaše od IvanaJ
446) roláda z mletého masa od PearlBee
447) Rillettes neboli vepřovka
448) Zbojnický skřivan PearlBee
449) Frankfurtská vepřová pečeně na smetaně od PearlBee
450) SLEPICE a červeném oleji(itty)
451) Řízky ala Kounic (PearlBee)
452) Chleba v PH od janaj
453) Švestková povidla v pomalém hrnci od tissue
454) Bezlepkový chléb z PH od iviko
455) Müsli od Slavomíra
456) Závitky z jehněčího nebo kůzlečího masa (borovec)
457) RILLETTES - VEPŘOVKA (borovec)
458) Hradecké koule (hankamishka)
459) Kapustové koule (hankamishka)
460) Koule ve Svíčkové (f.mamina)
461) Vepřoví dráčci (Sykora)
462) Znojemské koule (Sallow)
463) Švestková povidla (novaj)
464) Šumavská zelnica ze Zahrádkáře 12/2014(zahrádkářka)

Sallow 27.1.2014 17:33

ZAJÍMAVÉ STRÁNKY s RECEPTY, DOTAZY, KOŘENÍ, aj.

1a)*** NAŠE VYZKOUŠENÉ RECEPTY / klik
1b)*** MNOHO stránek s RECEPTY / klik
1c)*** Národní + Regionální speciality / klik

*******************************************************
2)*** recepty naší kolegyně Petty01 / klik

3)*** od Prckové stránečky / klik

4)*** sovičky stránky / klik

5)*** Recepty hekute pro PH / klik

6)*** recepty na labuznik.com / klik

7)*** Další recepty / klik

8)*** Top recepty pro PH / klik

9)*** Recepty pro každý den / klik

10)*** VAŘÍME v PH + recepty / klik

11)*** TOP RECEPTY-(rýžový papír) / klik

12)*** Koření od Antonína / klik

13)*** Aglio koření / klik

14)*** Rojíkovo koření -klik

15)*** koření Pekařský ráj / klik

16)*** Koreni-gastro / klik

17)*** CROCK*POT / klik

18)*** Chilli recepty/KLIK

*******************************************************
Spotřeba u Kenwood CP 658 za 1 hod.
HIGHT (rychle) - 0,31 kWh
LOW (pomalu) - 0,24 kWh
KEEP WARM (přihřívání) - 0,12 kWh

*******************************************************
Často kladené dotazy / klik

*******************************************************
Pomalý hrnec v české televizi
1.díl -klik a 2.díl -klik

*******************************************************
JAKÝ hrnec si mám koupit?(sovicka16)
Jsou dva typy hrnců co se týče nádoby. Hrnec Rival 4,7 a 5,7l ty mají nádobu z kameniny která se dá použít k vaření přímo na sporáku nebo k pečení v troubě. Hrnec Kenwood 6,5l a Rival 3,5 a 6,5l mají keramickou nádobu s tou se v troubě péci nedá.
Pokud chcete používat u pomalého hrnce "odložený start" pomocí časovací zásuvky nekupujte hrnec Rival 6,5l protože celé ovládání je digitální - ostatní hrnce mají ovládání mechanické tzn. že se hrnec zapíná otáčením spínače do potřebné polohy.
Hrnec Rival 5,7l má ještě jeden spínač a tím se dá nastavit za jak dlouho se má hrnec přepnout na ohřívání. Tuto funkci nelze použít při nastavení přes časovací zásuvku ale to nevadí kamenina drží teplotu dlouho a vaření v hrnci se přeruší v nastavenou dobu časovací zásuvkou.
Já osobně všem doporučuji hrnec Rival 5,7l s kameninovou nádobou. Jsme 2 dospělí a 2 malé děti plníme ho tak do poloviny a ještě občas zbude k večeři.

*******************************************************
ČASOVACÍ ZÁSTRČKA (mechanická) od Anndy
Jak nastavit odložený start / stop?
Příklad nastavení:
večer v 10 hodin chceme zapnout pomaláček s tím, aby se ve 2 hodiny ráno sám sepnul a v 7 hodin sám vypnul:
Kolečkem otočíme tak, aby šipečka směřovala na číslo 22 hodin.
Po celém obvodě - pod bílým kolečkem jsou malinkaté černé čudlíčky - zpočátku si nevšimneš.
Před startem musí být všechny vycvakané nahoru. Každý dílek označuje 15 nebo 30 minut.
Aby se zásuvka sepla ve 2 hodiny a vypla v 7 hodin, zacvakáme za nastavenou 22 čudlíky od čísla 2 až do 7.
Z boku mechnické zásuvky nastavíme přepínač do polohy, aby šel vidět obrázek hodin.
Dáme do elektrické zásuvky, připojíme pomalý hrnec - nebo cokoliv, co chceme časovat a zapneme spotřebič - na pomalém hrnci stupeň pomalení (high / low).

Některé zásuvky mohou mít tento systém obráceně - nezacvakávat, ale vycvakávat.


*******************************************************

SERVIS PRO HRNEC KENWOOD
SERVIS: Mechanika Praha, Lukášova 5, Praha 3, tel: 222591244, 222590877
sklad 731828353, mail sklad@mechanika-servis.cz
info@mechanika-servis.cz
střediska po celé ČR
zasílání náhradních dílů i odvápňovačů na dobírku
náhradní nádoba Kenwood 6,5l - 600,- + poštovné - ZL 6 měsíců
email: delonghi@volny.cz

*******************************************************

Nádoba Rival 3,5 l - 500,-Kč
Na prodejnách Liberec, Praha, Brno nebo tel. Praha 222516114
Nádoba Bionaire 5,7 l - 1390,-Kč !!!


*******************************************************
ORIGINÁLNÍ NÁHRADNÍ NÁDOBA k PH - TADY

*******************************************************
Low: 77°C (170°F) *** High: 88-92°C (190-200°F)
*******************************************************
Pomalé hrnce CrockPot -klik
*******************************************************

/ Bionaire 4,7 l Rival

/ Bionaire 5,7 l Rival

/ KENWOOD CP658, 6,5 l

/ CrockPot 3,5 l

/ Tesco 3,3 l, v akci do 343,-, najdeš pod názvem rýžovar nebo papiňák!!!Bylo to v AKCI (10.2011).

Sallow 28.10.2011 20:36
 
 
 

reagovat Ada445 26.2.2017 15:40  100%    +  -

babiMinka: Také ji máme jako hlavní jídlo.

reagovat Ada445 26.2.2017 15:39  100%    +  -

rehek: Ani vejce, ani kopr. To by potom nebyla kulajda. Vejce dávám do koprovky nebo do fazolové omáčky /lusky/, když nemám maso. Ta kulajda je proto tak dobrá, že tam jsou houby a to koření. Syn ji miluje a už se jí naučila jíst i snacha a vnoučata. Je dobrá i ze sušených hub - a zdá se mi, že je lepší než z čerstvých.

reagovat Sallow 26.2.2017 14:22  100%    +  -

malich: Já bych to sebrala, vzala účtenku a vrátila.

reagovat brundik 26.2.2017 12:49  94%    +  -

malich: Tak tohle by mě naštvalo taky

reagovat babiMinka 26.2.2017 11:09  75%    +  -

Ada445: Maminka houby nedávala(neměla je) a místo toho dala kopr a uvařené vajíčko. Já ji dělám tak hustou, že je to hlavní jídlo

reagovat ceranda 26.2.2017 8:17  33%    +  -

děvčata prosím, poraďte-je v prodeji nějaký velký PH manuál, který jde napojit přes časovací zásuvku??? popř. jde i do trouby??

reagovat ceranda 26.2.2017 8:15  33%    +  -

malich: zkus to řešit, nicméně maso můžeš zpracovat např. do sekané/semlet s bůčkem/ nebo udělat srnčí ragů..pomalák ti pomůže
jinak to naštve..
kvalitní zvěřinu seženeš nejlépe přes známé - prostě se dopátrat nějakého myslivce

reagovat zahrádkářka 26.2.2017 7:40  100%    +  -

malich: Tak to by mě taky moc namíchlo,určitě bych to tak nenechala,např.vyfotila a poslala s komentářem do TV Prima

reagovat rehek 26.2.2017 7:38  100%    +  -

malich: kde jsi to koupila ?

reagovat rehek 26.2.2017 7:37  100%    +  -

Ada445: do kulajdy nedáváš vejce ani kopr ?

reagovat malich 26.2.2017 7:02  24%    +  -

Ahoj, jdu si postěžoat- myslela jsem, že mě pepka klepne. Nevím jsetli mám zuřit nebo brečet.
Kluk bude mít 18- tak jem se klepla přes kapsu a koupila srnčí kostky na guláš na slavbostní oběd (250 kaček jsem za to dala). Teď to otevřu - a katastrofa, to nejsou žádné kostky, ale odřezky, samá šlacha a blána, v Německu to má určitě jinou kvalitu. To si snad myslí, že Češi jsou prasata a sežerou vše?! K obědu vytáhnu nějaké maso z mražáku, ale taový výdup jsem ještě nezažila.

reagovat Arabela 25.2.2017 22:57  71%    +  -

Ada445: Bez kopru?

reagovat *Manka* 25.2.2017 21:41  41%    +  -

dobrota: ach, to bych se hned nechala pozvat na oběd .

reagovat *Manka* 25.2.2017 21:41  41%    +  -

Ada445: díky za recept, uložila jsem si.

reagovat dobrota 25.2.2017 20:01  14%    +  -

v jednom pomaláku nachystaná kuřecí stehna na polévku a v druhém,menším připravená svíčková

reagovat Ada445 25.2.2017 19:57  100%    +  -

babiMinka: U nás se vaří kulajda takto - do trochu vody dát vařit na menší kostky brambory, houby, nové koření, celý pepř, tymián, bobkový list a kousek celé cibule /ta se pak z omáčky vyndá/. Nechat chvíli vařit, pak dolít mléko a když se začíná vařit tak zahustit závrtkou. Omáčka se provaří a nakonec se přidá se šlehačka.
Kulajdu milujeme - bereme si k ní chleba.

reagovat brundik 25.2.2017 19:29  94%    +  -

*ivca*: Vyzkoušej stojí to zato

reagovat babiMinka 25.2.2017 19:01  75%    +  -

vendy169: Moje maminka dělala tzv.kulajdu, což u nich byla koprová polévka a bez hub, a tu já moooc ráda, ale naučila jsem se i omáčku. A mého muže jsem zas naučila na tu naši tzv.kulajdu.

reagovat babiMinka 25.2.2017 18:59  75%    +  -

jaburi, Sallow: Já ke koprovce i k houbovce ráda brambory, děda knedlík. Tak dělám jak mám náladu, tj. buď pro každého něco jiného (knedlík jistí mrazák), nebo oba knedlíky.

reagovat Betyyna 25.2.2017 18:23  100%    +  -

cubule = cibule

reagovat Betyyna 25.2.2017 18:23  100%    +  -

Iivetata: já tyhle polévky (cuketovou a dýňovou) takhle nedělám, nepřidávám do jedné ani do druhé nic, ani mrkev, ani brambory. Jen osmahnu cubuli, na to na kostky cuketu (dýni) a sůl, koření podle chuti, někdy kousek zázvoru, někdy trochu česneku, osmahnu, podliju, rozvařím, rozmixuju + sladká smetana, kysaná nikdy. Brambory ani mrkev ani kysanou smetanu v tom nemám vůbec ráda. Dokonce si na zimu zavařuju do zavařovaček rozdušené a rozmixované z toho husté pyré, do kterého pak přidám jen převařenou vodu abych měla požadovanou hustotu polévky, a zavařím, hlavně dýňovou tak dělám z vlastní dýně, pak mám polévku celý rok připravenou. Letos mám ještě poslední skleničku v práci pro případ oběda.

reagovat ceranda 25.2.2017 17:40  31%    +  -


prosím- je v prodeji nějaký velký pomalák manuální, který jde zapnout přes časovačku a jde dát do trouby??

reagovat Iivetata 25.2.2017 17:38  25%    +  -

já dnes dělala cuketovou polévku a vůbec mi nechutnala cuketa,mrkev,brambor,dělala jsem jí jako brokolicovou,jen jsem tam dala zakysanku(byla v receptu) do brokolicové dávám smetanu

reagovat *ivca* 25.2.2017 13:52  22%    +  -

brundik: ... též musím nékdy vyzkoušet

reagovat matej911 25.2.2017 12:58  28%    +  -

vendy169: To je kulajda

reagovat vendy169 25.2.2017 12:19  14%    +  -

babiMinka: U nás se dělá koprovka jako polévka: brambory, houby-mohou a nemusí být, hodně vajec, šlehačka a mouka na zahuštění, trochu octa a kopr-ten už nevařit.

reagovat Sallow 25.2.2017 8:58  100%    +  -

Damina: Přesně tak. Už se těším až budou nové brambory i čerstvý kopr. Mňamka

reagovat jaburi 25.2.2017 8:41  41%    +  -

babiMinka: Vnoučata a já s bramborem a vajíčkem. Děda s knedlou a nějaký maso. Většinou je něco hotovýho v mrazáku, tak si k tomu vezme.

reagovat Damina 24.2.2017 22:33  47%    +  -

Sallow: A s novýma bramborama je koprovka úplně nejlepší. A do hlubokýho talíře a lžíci k tomu.

reagovat brundik 24.2.2017 19:01  94%    +  -

Včera jsem si koupila v Lidlu krůtí roládu se žampiony.Dnes jsem ji dala do PH přidala jsem k ní trochu mrkve a zelenou papriku sos jsem zahustila solamilem.S brkaší byla opravdu výborná.

stránkování diskuse:

Nemáte právo pro přidávání příspěvků. Požádejte autora diskuse. Napište mu vzkaz pomocí vzkazů.



Přihlásit na tomto počítači trvale:
  Registrace
diskuse: POMALÝ HRNEC
Diskusi založil(a): sovicka16
přispívání jen pro zaregistrované
Nástenka - Stát se clenem
Clenové diskuse - Clenové online:
Nacházíte se v sekci:
Diskuse -> Zájmy a koníčky -> Vaření a recepty
Přečtěte si
DITA (31 let): Manžel nechce, aby šel syn do školy. Učit ho mám já! Cukr, rýže, oves: 7 přírodních levných cest, jak omladit pleť Tři podoby drštěk: v polévce, obalované i pekelně ostré Příběh pacientky: Operace mi po porodu zachránila sexuální život. Mrzí mne, že jsem se neodhodlala dřív Jak využít slupky z pomeranče: Na boty, hmyz i při úklidu 10 drobností, díky kterým budete zdravější a šťastnější Orgasmus zaručen! Naučte ho těchto 5 prstových technik Jak se naučit vidět auru: Pomůžou vám 3D obrázky Jak pěstovat banánovník: Potřebuje spoustu světla! DARJA (42): Naší nové babičce je 19 let!