POMALÝ HRNEC

*** co je PH? CROCK.POT - tady



18.1.2007

Diskusi založil(a) 18.1.2007 sovicka16

KDE BYDLÍM JÁ?

pudlice/Brno/
Irka/Brno
lenka32/Brno
ajik68/Praha
Sallow/Praha
babiMinka/Praha Prosek
jjeja / Praha5/
kopretinenecka/Praha5 - Stodůlky
Damina/Praha
Jagea / Praha-Podolí
AJA1 / Praha-Komořany
Arabela/Kamenice u Prahy
HanaR/Hradištko (P-Z)
Romana32/Vrchlabí
Petty01/Dvůr Králové
kapa/Turnov
korinka/Český Těšín
Polgariana/Mělník
Beruš/Kladno
cvekev/Kamenné Žehrovice (Kladno)
Jaja47/Šťáhlavy u Plzně
monika63/Sušno/Kropáčova Vrutice-okr.MB
matej911/Zákolany-okr. Kladno
cigorka/Ostrava
Ajka-jamaku/Ostrava-Poruba
hankamishka/Ostrava-Starý Zábřeh
zahrádkářka/Ostrava-Dubina
budulinka2/Ostrava-Hrabůvka
Johanka/Rumburk
dobrota/Krumvíř okr.Břeclav
Ája56/Opava
setapouch/Vrchy,okr. N. Jičín
brundik/Česká Skalice
f.mamina/Most
Kathia/Knovíz u Slaného
livetata/okr.Rokycany
věrča/Nový Jičín-severní Morava
hekute/Bruntál - severní Morava
joja17/Třinec
JarkaS/Stráž nad Nežárkou-Jižní Čechy
babca52/Chomutov
jaev-bukaj/Třinec
borovec/Tržek u Litomyšle
Sýkořice,okres Rakovník/kokeška/
emča/Jindřichov u Šumperka
Sykora/Trhové Sviny
Ala.Faba/Varnsdorf
Erawan/ Beroun
jaburi/Hustopeče-Jižní Morava
dzifdayly/Ústí n.Labem
tissue/Ústí n.Labem
mory1/Žalany(mezi Teplicema a Ústím)
evik54
čtyřlístek/??
Anndy/Karlovy Vary

ZAHRANIČÍ:
dada90701/Myjava, SR

............................................................................................

O B S A H : naše recepty / klik
1) Senzační kuřecí paprikáš(Taminka)
2) Hovězí maso na slanině(Taminka)
3) Můj balkánský hrnec(Taminka)
4) Játra v PH (alaska)
5) Krůta na paprice(Irena)
6) Plněné zelné, nebo kapust. listy
7) Kuřecí na leču(kubrtka)
8) Sekaná v PH(Taminka)
9) Rýžová kaše v pomalém hrnci.(Taminka)
10) Pošírované kuřátko v PH(Irena.)
11) Tyrolské knedlíky(Irena.)
12) Svíčková s Halali v PH(sovicka16)
13) Masové koule v zelí v PH (Taminka)
14) Mexické kuře(maruš)
15) Telecí rolky(Irena.)
16) Vepřová krkovice(sovicka16)
17) Vepřové maso s baby karotkou a hráškem(sovicka16)
18) Rizoto v PH(sovicka16)
19) Mletá roláda(sovicka16)
20) Polský bigos(Ivana)
21) Kovbojský hrnec
22) Játra na cibulce(sovicka16)
23) Koleno na černém pivu(Ivana)
24) Bratislavcké plecko(sovicka16)
25) Bulharská kjuftěta(Irena.)
26) Telecí i jiné maso s fazolkami(Taminka)
27) Zázvorová stehna(Petty01)
28) Bůček v kapustě(Petty01)
29) Kuřecí stehna na cibuli, mrkvi, slanině(hana**)
30) Zatloukané řízky(tapka)
31) Drůbeží játra po dvorsku(Petty01)
32) Obrácené řízky(jajiti)
33) Špekáčky na černém pivu (Laca)
34) Rychlé kotlety z PH(hana**)
35) Marinovaná stehýnka(Petty01)
36) Tarhoňa(maďar. těst.) s vepř. masem, kořen. zeleninou a cibulkou(tapka)
37) Škvarky v PH(Majdako)
38) Zelí líne ženy (Mášenka)
39) Hovězí roštěnka s omáčkou Barbecue (hana**)
40) Fazolový guláš (Petty01)
41) Plněný bůček(Petty01)
42) Vepřová krkovice na zelenině (sovicka16)
43) Játra pana starosty(Peggy09)
44) Králík po myslivecku(Peggy09)
45) Vepřové s hořčicí, medem s bulgurem(hana**)
46) Burgundské hovězí(jenofefa)
47) Kuře na majoránce se šunkovým bulgurem(Peggy09)
48) Maso na divoko (Natule)
49) Pečená jablka v pom. hrnci(Kovářka)
50) Kuřecí křídla v kabátku(Peggy09)
51) Stehno na zelenině(Petty01)
52) Silvestrovský steak(Peggy09)
53) Kuřecí kapsa (Kopretina*)
54) Vepřové balíčky(Petty01)
55) Taminčino maso na kapustě(Taminka)
56) Krkovice s porkem a sušenými houbami(hana**)
57) Zapečené brambory nivovou omáčkou(Laca)
58) Pomalé vepřové na leču(Peggy09)
59) Kuřecí kousky s bulgurem(pecajka)
60) Čínské nudle se zeleninou a houbama(hana**)
61) Vepřové kotlety(jaguda)
62) Spirálky s masem a zeleninou(Vera07)
63) Kotlety v sýrovém kabátku(megous)
64) Lasagne v pomalém hrnci(jitinecka)
65) Bůčkové špalíky(Ivana.)
66) Kuřecí masíčko na estragonu se smetanou a žampióny(Taminka)
67) Indické Kari(hana**)
68) Francouzké brambory(hana**)
69) Kuřecí stehna(Dagmery)
70) Kung-pao s čínskými nudlemi(hana**)
71) Masové kuličky v omáčce(hana**)
72) Krůtí játra s angl. a cibulí(hana**)
73) Kuře alá bažant(jaguda)
74) Kuřecí stehýnka s bramborem(cinie)
75) Vepřová kýta na víně(hana**)
76) Krkovice na česneku(hana**)
77) Znojemská(Dagmery)
78) Pikantní krkovice(Peggy09)
79) Guláš z divočáka + knedlíky z PH(megous)
80) Taminčino kuře ve špenátové šťávě(taminka)
81) Kuřecí čína(jaguda)
82) Pulaí(Vera07)
83) Dynstované brambory s uzenými stehny(Kovářka)
84) Kovbojské maso(Peggy09)
85) Vepřová kýta na kari s rýží(Dagmery)
86) Zapečené brambory(sovicka16)
87) Vepřové s omáčkou Halali a houbama(hana**)
88) Francouz. omáčka na zapékání s kuřecími prsíčky a květákem(sovicka16)
89) Vepřová roláda(Peggy09)
90) Maďarská kuřecí bašta(Peggy09)
91) Canelloni plněné špenátem, zapečené s bešamelem(pecajka)
92) Krůtí stehno s rýží(Dagmery)
93) Zapečené těstoviny(Dagmery)
94) Čočka z PH (SHana)
95) Špenát připravený v PH(aluvi)
96) Kuře s rýží(aluvi)
97) Vepřové na divoko(cinie)
98) Kuře na zelí s anglickou slaninou (Paja642)
99) Kuřecí prsa se zeleninou ve smetan. omáčce (sovicka16)
100) Vepřové maso na celeru (megous)
101) Vepřová klasika (hana**)
102) Kuřecí prsíčka v zelném závitku(Peggy09)
103) Polévka z uzených žeber, maso s brambor. kaší(hana**)
104) Moje fazolová mňamka(prokle)
105) Loupežnická bašta(Peggy09)
106) Ruská hovězí pečeně(hana**)
107) Velikonoční nádivka(ZicaHartis)
108) Tacua Age(hana**)
109) Vepřové v omáčce s cibulí a uzeným bůčkem(hana**)
110) Tatranské kotlety(Cinie)
111) Řízky v pomaláči(supka2)
112) Kuře na houbách(Kovářka)
113) Vepřové kostky na zelenině+knedlík č1(megous)
114) Kuře s houbovou omáčkou bez hub(supka2)
115) Fazolová polévka(ZicaHartis)
116) Kotlety s brambory(hana**)
117) Lasagne (berulka)
118) Plněná kuřecí kapsa(Peggy09)
119) Farmářský bůček(Peggy09)
120) Kuřecí vývar (supka2)
121) Přírodní řízky (supka2)
122) Králík na smetaně (Peggy09)
123) Cizrnová kaše s krůtím uzeným masem(Peggy09)
124) Čočka(ZicaHartis)
125) Kuřecí čtvrtky s bramborem (megous)
126) Pangas Filety (Vera07)
127) Vepřové plátky v mrkvi(supka2)
128) Ukrajinský boršč(Gina2)
129) Hovězí guláš na víně(berulka)
130) Česnekové kuře (prokle)
131) Vepřové kousky na zelenině(supka2)
132) Kuřecí stejky s rýží(mirca71)
133) Vepřové maso ala "Katův šleh"
134) Kuře na paprice(supka2)
135) Perník s piškoty(supka2)
136) Vepřové plátky ve výpeku ze špízů(hana13)
137) Brambory s mletým masem a se zelím(ZicaHartis)
138) Mexická čína(jaguda)
139) Špízy (supka2)
140) Hovězí guláš(supka2)
141) Losos v PH(Kovářka)
142) Falešný španělský vogel(hana13)
143) Guláš bez míchání
144) Ryby(supka2)
145) Vepřové po zahradnicku (supka2)
146) Plněné řízky(supka2)
147) Kuřecí prsa na houbách(cinie)
148) Kachní prsa(supka2)
149) Čínské nudle se šunkou a zeleninou(hana**)
150) Pangasius s cibulí a slaninou
151) Eintopf (supka2)
152) Rychlé kotlety (megous)
153) Vepřové kotlety prokládané kuřecími prsy, příloha - bramboráčky(hana**)
154) Kotleta po mexicku (supka2)
155) Krkovice na leču(cinie)
156) Provensálské krůtí kostky s kukuřicí(supka2)
157) Seged.guláš se špeclemi(prokle)
158) Svíčková(ZicaHartis)
159) Vepřové na víně(supka2)
160) Závitky se sýrem a anglickou(evik67)
161) Zapečené těstoviny(supka2)
162) Hovězí na zelenině s marinádou(hana**)
163) Sekaná(hana13)
164) Tuňák na víně(losos)(pH)
165) Kuřecí prsa v zelenině(evik67)
166) Pikantní játýrka opilého námořníka(supka2)
167) Pečínka supka2)
168) Česká čína(supka2)
169) Řecké kuře-inspirace (itula)
170) Smetanové bramb. s Vysočinou(evik67)
171) Losos v ph(supka2)
172) Čínská variace ze sój. masa(evik67)
173) Kýta pod peřinkou(evik67)
174) Zeleninový - hrnec(supka2)
175) Pečená makrela(evik67)
176) Kuřecí svíčková(supka2)
177) Hovězí guláš s dom. knedlíkem č.1(cinie)
178) Kuře na černém pivu(Laca)
179) Masové roládky(supka2)
180) Čína a rýžové nudle(evik67)
181) Srdce na smetaně a knedlík(ZicaHartis)
182) Houbajda(pH)
183) Maminčin králík(Peggy09)
184) Vepřový závitek se špenátem(pecajka)
185) Kari čočka(supka2)
186) Vepř. plecko, koleno a knedlík č.1(cinie)
187) Kuře na rajčatech(supka2)
188) Nudle s kapustou(supka2)
189) Gnocchi se zelím a slaninou(hana**)
190) Dvojí maso na zelí(supka2)
191) Kuřecí roládky s brokolicí(berulka)
192) Čili maso(supka2)
193) Brambůrky v pomaláku(shineon)
194) Vepřová plec s fr. zeleninou(hana**)
195) Zelí, bramb. a kuřecí prsa(hana**)
196) Kuřecí špalíčky v zelenině s nivou(shineon)
197) Vepřové s drůbežími játry(hana**)
198) Masové koule v zelí(supka2)
199) Pečínka(shineon)
200) Kuřecí stehna po Řecku(Marťásek)
201) Španělské ptáčky, rýže(Laca)
202) Gnochi v zelí s mletým masem(shineon)
203) Kuřátko po znojemsku(supka2)
204) Brambory se zeleninou(hana**)
205) Kuřátko v zelenině(shineon)
206) Vepřová játra se zeleninou(evik67)
207) Kuřecí rarášky s brambory(hana**)
208) Zapeč. těst. s uzeným(supka2)
209) Falešná pštrosí vejce(Inez)
210) Kýta na česneku (supka2)
211) Zeleninová polívčička(shineon)
212) Kuře na bramborách(shineon)
213) Kuřecí roláda(Gina2)
214) Fritované stehna(hana**)
215) Uzeniny zapeč. v kys. zelí/(kluci v akci)(feliberi)
216) Květák(shineon)
217) Makrela s brambory(supka2)
218) Kuřecí křídla alá Kluci v akci(pH)
219) Ďábelská kýta(hana**)
220) Kuřecí stehno na bílém víně(Laca)
221) Brambory a uzené v zelenině(shineon)
222) Kapusta s anglickou a uzeným(hana**)
223) Vepřové plátky na víně, se zeleninou +knedlíky z par. hrnce(megous)
224) Vepřové a kuřecí na mrkvi(Nelus)
225) Bramborový salát v PH(supka2)
226) Flíčky se zelím(shineon)
227) Pomalené masíčko(shineon)
228) Kořeněná krkovice (prokle)
229) Letní kýta(megous)
230) Kroupovo-pohankové rizoto(supka2)
231) Hořčicové kuře(andyger)
232) Krůtí játra na bílém rumu(hana**)
233) Rizoto(hana**)
234) Rýžový nákyp(shineon)
235) Kuře s nádivkou(Inez)
236) Výborný a osvěž. kompot z letních jablek a černého rybízu(Inez)
237) Mleté medailonky, kari rýže(hana**)
238) Kuře na ananasu(Inez)
239) Kachní a kuřecí kousky s vůní žampiónů(lucyU)
240) Kačenka z PH a 10min. pod grilem(ddidi)
241) Sekaná(hana13)
242) Výpečky dělané(shineon)
243) Filety z tresky(Inez)
244) Polobavorské hovězí plátky a kuře(shineon)
245) Květák v oblacích(evík67)
246) Kotlety v zelenině(shineon)
247) Rajská omáčka(Inez)
248) Kuřecí stehna na koření šašlik(hana13)
249) Losos a krkovička v zelenině(shineon)
250) Plněné papriky(Inez)
251) Guláš(shineon)
252) Kuřecí kousky a uzený jazyk v hořčičné omáčce(lucyU)
253) Obrácený řízek s brambory(pH)
254) Tokáň, Gnocchi(gina2)
255) Kuřecí stehna na zelí s černým pivem (hana**)
256) Pomalené králičí nohy s bramborama(ivulka6)
257) Kuřecí stehna(Laca
258) Kuře na paprice(Shineon)
259) Houbový guláš(Laca)
260) Kuře na medu(lucyU)
261) Houbové plecko s brambory a smetanovou omáčkou(hana**)
262) Podzimní masíčko(megous)
263) Pangasius v hořčičné omáčce(prokle)
264) Dračí lečo(shineon)
265) Vynikající záležitost(hekute)
266) Kotlety na houbách(dhineon)
267) Maso na houbách(ZicaHratis)
268) Kuře na tymiánu a rozmarýnu(pH)
269) Hovězí plátky(hana13)
270) Roláda z pomláčku(Inez)
271) Vepřové a sójové nudličky na paprice(supka2)
272) Marinovaná vepřová žebra(Peggy09)
273) Marinovaná kuřecí křidýlka(Peggy09)
274) Vepřové maso na česneku(Zica Hartis)
275) Potterův vepřový hrnec(RobertW)
276) Kuře na protlaku(RobertW)
277) Kuřecí křídla alá Kluci v akci(pH) pidle cinie
278) Krůtí ragů(helcca)
279) Pikantní krůtí kousky(helcca)
280) Závitky z vepřové kýty(Maggie37)
281) Kuřecí perkelt(hana**)
282) Kuře v pikantní rajčatové omáčce(RobertW)
283) Vepřová krkovice labužník(helcca)
284) Krkovice po lašsku(helcca)
285) Žemlovka v PH(eiculinda)
286) Kuře v zelí se smetanou(helcca)
287) Kachna v ŘH(HanaR)
288) Plecko na žampionech(HanaR)
289) Drůbeží mišmaš (eiculinda)
290) Mleté s kapustou růžičkovou(K.janis)
291) Losos v PH(HanaR)
292) Kapr na zelenině(eiculinda)
293) Kuře na Moravance(prokle)
294) Pangas alá čína(HanaR)
295) Rozlítaní ptáčci(ZicaHartis)
296) Kuřecí stehýnka ve smetan. omáčce s fazol.(rek)
297) Dančí s šípkovou(prokle)
298) Králík z pomalého hrnce(jajiti)
299) Kapustový eintopf z pomalého hrnce(Ivkalbc)
300) Kuře se žampion. omáčkou, knedlík z DP a PaH(prokle)
301) Vepřová kýta nadívaná klobáskou(helcca)
302) Vepřová krkovice s paprikami(prokle)
303) Kotleta(helcca)
304) Vepřová pečeně s celerem(ivkalbc)
305) Hovězí guláš s moravankou(prokle)
306) Vepřové srdce s vídeň. omáčkou s knedlíkem (prokle)
307) Rozlítaní ptáčci(prokle)
308) Sušená předsmažená cibulka(prokle)
309) Africké kuře(RobertW)
310) Vepřová plec na žampionech(RobertW)
311) Co "DŮM DAL" v pomalém hrnci(rek)
312) Vepřová plec v kedlubnách(RADOST)
313) Plec speciál(RobertW)
314) Krůtí na rozmarýnu(prokle)
315) Krůtí prsa na divoko (tynecka)
316) Kura s ajvarom(sova32)
317) Středoevrop. kuře na kyselo,se zeleninou(RobertW)
318) Vepřové v leču(*Karen*)
319) Kuřecí rolády se žamp. a sýr. omáčkou(RADOST)
320) Vepřové na hořčici(prokle)
321) Plněné papriky s rajskou(rek)
323) Vepřový guláš se zeleninou(RobertW)
324) Hovězí(Zuzka)
325) Vepřové v mrkvi(Ivkalbc)
326) Drubková polévka s knedlíčkama zvaná Kaldoun(babiMinka)
327) Základní hovězí ragú(Melida_da)
328) Hovězí na špagety(Zuzkav)
329) Zelňačka(Zuzkav)
330) Fazolová polévka(ZicaHartis)
331) Kuřecí stehýnka na kysaném zelí(Jitkazal)
332) Čočková polévka s kysaným zelím(Gina2)
333) Buřty na pivu(Damina)
334) Svíčková podle mamky(Safirra)
335) Zabíjačkový guláš pro PH z Dadalovy kuchařky(inspirace bez autora
336) Tip na pečení chleba(Kare)
337) Vepřové nudličky(emča)
338) Ufouni, anebo buřty v jogurtu(RobertW)
339) Drůbeží vývar - hutný a hustý(babiMinka)
340) Bramboračka(Damina)
341) Bramboračka(Zuzkav)
342) Slovenská zelňačka(RobertW)
343) Krkovice s vietnamským salátem (Kida1)
344) Variace na Stifado/řeckou klasiku/dušené hovězí s cibulí a rajčaty(Zuzkav)
345) Zbytkáč(Zuzkav)
346) Svíčková(Zuzkav)
347) Kýta z kůzlete(Kida1)
348) Plecko na pórku s brambůrkami(Zuzkav)
349) Kuře v tandúru(lemulka)
350) Chilli con carne(Tallu)
351) Mochovská zelenina s brambory(Safirra)
352) Něco mezi rajskou a plněnými paprikami(hana**)
353) Vepřové koleno(pH)
354) Špízy s bramborami(RADOST)
355) Vepřové koleno 2(Zuzkav)
356) polévka Kyselka(livetata)
357) polévka Kyselka 2(Safirra)
358) Uzená polévka(mala.divizna)
359) Kuřecí stehna(Sallow)
360) Vepřová konzerva(hana**)
361) Vepřové copy(Ivkalbc)
362) Vepřová roláda(Zuzkav)
363) Krůtí závitky s bokolicí a bramborami(Tallu)
364) Kuřecí prsa s bramborami, cibulí a zálivkou (lemulka)
365) Vepřové maso v houbové omáčce(lemulka)
366) Kotleta s cibulí a slaninou(mala.divizna)
367) Králičí stehna v zelenině(Mechtylda)
368) Hovězí na divoko(Laca)
370) Rajská omáčka(*Manka*)
371) Rajská omáčka (Tallu)
372) Plněné papriky s rajskou omáčkou(ivala)
373) Krůtí kostky se zeleninou(Laca)
374) Krůtí rolky s bramborami(Tallu)
375) Krůtí či kuřecí s bramborami a chřestem(Tallu)
376) Vepřové s bramborami s chřestem(Tallu)
377) Vepřové závitky(tissue)
378) Krůtí prsa s pórkem(Tallu)
379) Pangasius s cibulí a slaninou(pH)
380) Tuňák (losos) na víně(pH)
381) Pastýřská roštěná (lidaba)
382) Rozinková rýže s telecími medailonky z pomalého hrnce (Tallu)
383) Kuřátko s rýží z PH (ssostra)
384) Rýžový nákyp (ssostra)
385) Plecko medvěd s rýží (zuzi777a)
386) Kachna z PH (Tallu)
387) Bažant(kuře)HaCH
388) Plněná kotleta podle "Kluků"(zuzi777a)
389) Kuřecí steak na víně(Tallu)
390) Vepřové ala lečo(zuzi777a)
391) Rizoto(Tallu)
392) Čočka po řecku(tissue)
393) Losos v PH (HanaR)
394) Plecko na žampionech v PH (HanaR)
395) Kuřecí kapsy s lístky špenátu (Tallu)
396) Kachna v PH (HanaR)
397) Rijet v pomalém hrnci(Tapi)
398) Krůtí na zelenině v PH + kari rýže(Alma)
399) Vepřové na sladkokys. zelenině z PH(Taiilu)
400) Cottage sýr v PH(z USA)
401) Krůtí pod peřinou s bram. z PH(Tallu)
402) Ossobuco(panibytná)
403) Škvařené sádlo
404) Povidla švestková(1...(recept Německo)
405) Povidla švestková(2)v PH (panibytná)
406) BALKÁNSKÉ PLÁTKY - Závitky(itty)
407) Králík z PH(Alma)
408) Fazolačka - vynikající polévka(budulinka2)
409) Maso na žampionech z PH(Tallu)
410) Vepřová směs + dom. knedlík(Anndy)
411) Kuřecí závitky(budulinka2)
412) Kuřecí plátky na mexiku(zuzi777a)
413) Pravé jihočeské Ratatuille(*Karen*)
414) Masové koule v rajské omáčce(Elenka)
415) Kuřecí rolka v sýrové krustě(Martina70)
416) Kachna - klasický způsob (Elenka)
417) Játra na houbách(borovec)
418) Vepřové rolky (malich)
419) Hovězí maso po znojemsku (Ivkalbc)
420) Vepřové na suš. švestkách z PH(HaCH)
421) Vepřové plátky na česneku s fazolí(Hejenka)
422) Hovězí na houbách v PH(budulinka2)
423) Kuřecí stehýnka se zeleninou z PH(Ivkalbc)
424) Nedělní hovězí z PH(Tallu)
425) Králík na tymiánu(budulinka2)
426) Český RILLETTES (RIJÉ)-(RobertW)
427) Bůčková roláda (setapouch)
428) Voňavá kuřecí stehna z PH(Tallu)
429) Vinná klobása z PH(Tallu)
430) Husa v PH(z netu)
431) Segedínské kuře(hekute)
432) Krůtí krk plněný fáší(panibytná)
433) Boršč(od giussepe - syn hekute)
434) Kulečník (RobertW)
435) Kuřecí nudličky s cizrnou (Tallu)
436) Holandské řízky (Tallu)
437) Polévka se špaldovýma nudlema (Tallu)
438) Voňavé brambory s tempehem z pomalého hrnce (Tallu)
439) Hlíva ústřičná v PH (Millu)
440) Segedínský guláš
441) Plněné žampiony (Tallu)
442) Recept na domácí šunku
443) Lečo z PH (tissue)
444) příprava rýže
445) hrachová kaše od IvanaJ
446) roláda z mletého masa od PearlBee
447) Rillettes neboli vepřovka
448) Zbojnický skřivan PearlBee
449) Frankfurtská vepřová pečeně na smetaně od PearlBee
450) SLEPICE a červeném oleji(itty)
451) Řízky ala Kounic (PearlBee)
452) Chleba v PH od janaj
453) Švestková povidla v pomalém hrnci od tissue
454) Bezlepkový chléb z PH od iviko
455) Müsli od Slavomíra
456) Závitky z jehněčího nebo kůzlečího masa (borovec)
457) RILLETTES - VEPŘOVKA (borovec)
458) Hradecké koule (hankamishka)
459) Kapustové koule (hankamishka)
460) Koule ve Svíčkové (f.mamina)
461) Vepřoví dráčci (Sykora)
462) Znojemské koule (Sallow)
463) Švestková povidla (novaj)
464) Šumavská zelnica ze Zahrádkáře 12/2014(zahrádkářka)
465) Přepuštěné máslo z PH

Sallow 9.3.2017 14:29

MŮJ POMALÁČEK je:
*CrockPot - Bionare 3,5 l (37401BC) -- Anndy,matej911,pudlice,rehek,Romana32,zahrádkářka,Arabela,prudusinka

*CrockPot - Bionare 5,7 l (Saute SCVI600) -- AJA1,ajik68,Ala.Faba,babiMinka,Erawan,Jagea, jjeja,joja17,livetata,Polgariana,pudlice,věrča,Iivetata,věrča,Erawan,Jaja47,acvi,Tampa2,Damina

*CrockPot Rival 5,7 l -- jaburi,pudlice

*CrockPot Rival 3,5 --- hana**,rehek

*Kenwood 4,5 l -- čtyřlístek

*Kenwood 6,5 l -- ajik68,evik54,hana**,Irka,jaev-bukaj,Sallow,mory1,Romana32,Irka,monika63,dobrota,hankamishka,Hejenka,DANA,Ajka-jamaku,mktka,evik54,borovec,f.mamina,crista

*Morphy Richards 3,5 l -- Irka,Denise1

*SAUTE SCVI600BS -- joja17

*Tefal 5,7 l -- cvekev,Sykora

*Tesco -- JarkaS,korinka,Sallow,setapouch,korinka,JarkaS,babca52(2x),Damina,budulinka2

*Slow Cooker 3,5 l -- Sallow

*AML 3 l -- hankamishka

*Crock pot typ 37401-3,5l -- dada90701

*Crock-PotŸ Saute 4,7L -- f.mamina

*Crock*Pot saturé -- brundík

Sallow 2.2.2014 10:57

ZAJÍMAVÉ STRÁNKY s RECEPTY, DOTAZY, KOŘENÍ, aj.

1a)*** NAŠE VYZKOUŠENÉ RECEPTY / klik
1b)*** MNOHO stránek s RECEPTY / klik
1c)*** Národní + Regionální speciality / klik

*******************************************************
2)*** recepty naší kolegyně Petty01 / klik

3)*** od Prckové stránečky / klik

4)*** sovičky stránky / klik

5)*** Recepty hekute pro PH / klik

6)*** recepty na labuznik.com / klik

7)*** Další recepty / klik

8)*** Top recepty pro PH / klik

9)*** Recepty pro každý den / klik

10)*** VAŘÍME v PH + recepty / klik

11)*** TOP RECEPTY-(rýžový papír) / klik

12)*** Koření od Antonína / klik

13)*** Aglio koření / klik

14)*** Rojíkovo koření -klik

15)*** koření Pekařský ráj / klik

16)*** Koreni-gastro / klik

17)*** CROCK*POT / klik

18)*** Chilli recepty/KLIK

*******************************************************
Spotřeba u Kenwood CP 658 za 1 hod.
HIGHT (rychle) - 0,31 kWh
LOW (pomalu) - 0,24 kWh
KEEP WARM (přihřívání) - 0,12 kWh

*******************************************************
Často kladené dotazy / klik

*******************************************************
Pomalý hrnec v české televizi
1.díl -klik a 2.díl -klik

*******************************************************
JAKÝ hrnec si mám koupit?(sovicka16)
Jsou dva typy hrnců co se týče nádoby. Hrnec Rival 4,7 a 5,7l ty mají nádobu z kameniny která se dá použít k vaření přímo na sporáku nebo k pečení v troubě. Hrnec Kenwood 6,5l a Rival 3,5 a 6,5l mají keramickou nádobu s tou se v troubě péci nedá.
Pokud chcete používat u pomalého hrnce "odložený start" pomocí časovací zásuvky nekupujte hrnec Rival 6,5l protože celé ovládání je digitální - ostatní hrnce mají ovládání mechanické tzn. že se hrnec zapíná otáčením spínače do potřebné polohy.
Hrnec Rival 5,7l má ještě jeden spínač a tím se dá nastavit za jak dlouho se má hrnec přepnout na ohřívání. Tuto funkci nelze použít při nastavení přes časovací zásuvku ale to nevadí kamenina drží teplotu dlouho a vaření v hrnci se přeruší v nastavenou dobu časovací zásuvkou.
Já osobně všem doporučuji hrnec Rival 5,7l s kameninovou nádobou. Jsme 2 dospělí a 2 malé děti plníme ho tak do poloviny a ještě občas zbude k večeři.

*******************************************************
ČASOVACÍ ZÁSTRČKA (mechanická) od Anndy
Jak nastavit odložený start / stop?
Příklad nastavení:
večer v 10 hodin chceme zapnout pomaláček s tím, aby se ve 2 hodiny ráno sám sepnul a v 7 hodin sám vypnul:
Kolečkem otočíme tak, aby šipečka směřovala na číslo 22 hodin.
Po celém obvodě - pod bílým kolečkem jsou malinkaté černé čudlíčky - zpočátku si nevšimneš.
Před startem musí být všechny vycvakané nahoru. Každý dílek označuje 15 nebo 30 minut.
Aby se zásuvka sepla ve 2 hodiny a vypla v 7 hodin, zacvakáme za nastavenou 22 čudlíky od čísla 2 až do 7.
Z boku mechnické zásuvky nastavíme přepínač do polohy, aby šel vidět obrázek hodin.
Dáme do elektrické zásuvky, připojíme pomalý hrnec - nebo cokoliv, co chceme časovat a zapneme spotřebič - na pomalém hrnci stupeň pomalení (high / low).

Některé zásuvky mohou mít tento systém obráceně - nezacvakávat, ale vycvakávat.


*******************************************************

SERVIS PRO HRNEC KENWOOD
SERVIS: Mechanika Praha, Lukášova 5, Praha 3, tel: 222591244, 222590877
sklad 731828353, mail sklad@mechanika-servis.cz
info@mechanika-servis.cz
střediska po celé ČR
zasílání náhradních dílů i odvápňovačů na dobírku
náhradní nádoba Kenwood 6,5l - 600,- + poštovné - ZL 6 měsíců
email: delonghi@volny.cz

*******************************************************

Nádoba Rival 3,5 l - 500,-Kč
Na prodejnách Liberec, Praha, Brno nebo tel. Praha 222516114
Nádoba Bionaire 5,7 l - 1390,-Kč !!!


*******************************************************
ORIGINÁLNÍ NÁHRADNÍ NÁDOBA k PH - TADY

*******************************************************
Low: 77°C (170°F) *** High: 88-92°C (190-200°F)
*******************************************************
Pomalé hrnce CrockPot -klik
*******************************************************

/ Bionaire 4,7 l Rival

/ Bionaire 5,7 l Rival

/ KENWOOD CP658, 6,5 l

/ CrockPot 3,5 l

/ Tesco 3,3 l, v akci do 343,-, najdeš pod názvem rýžovar nebo papiňák!!!Bylo to v AKCI (10.2011).

Sallow 28.10.2011 20:36
 
 
 

reagovat Betyyna 19.12.2018 16:07  100%    +  -

a je to marný, je to marný, je to marný

reagovat malich 19.12.2018 15:37  30%    +  -

jana26: nechěla jsem reagovat, ale kyž se to tu omílá už po stopadesáté, přidám svůj názor: přijde mi dost nevhodné dávat někomu rozbalený a " vyzkoušený" dárek, vypadá to pak jako koupené ve frcu za pár kaček nebo jako lapač prachu, který dárce vyzkoušel a zjistil, že se mu nehodí. Je to prostě urážlivé.

reagovat jana26 19.12.2018 11:33  5%    +  -

ZA ODMĚNU RECEPT-NĚCO ÚPLNĚ MIMO POMALÁČEK:
Ořechové perníčky, moc dobré
80g m.cukru
80g tuku (máslo)
240g hladké mouky(i více))
130 ml medu
1 velké vejce
80g mletých ořechů
šťáva z 1/2 citronu, kůra
1 lžíce rumu
1 vrchovatá lžička jedlésody______
Klasický perníkový postup..........med a tuk a cukr v hrnci nahřát cca 60 stupňů, třeba vodní lázeň,
nesmí vařit.... Pak se přidá do teplého soda, zamíchá, nechá vypěnit..
A mimo sporák pak zchladíme tou citr. šťávou a rumem, do toho vešlehat či zakvedlat vejce,
a nakonec mouku a mleté ořechy.Kdo chce může mi pern. koření.
Vypracovat těsto, vykrájet tvary.
Peče se při 180° C 4-5 minut, dle velikosti tvarů. Pozor , je toho i z této malé dávky poměrně dost.

Způsob jak vydrží dlouho měkčí mimo uzavřenou nádobu , je slepovat je povidly....

reagovat ceranda 19.12.2018 11:31  34%    +  -

HanaR: a vo tom to je

reagovat HanaR 19.12.2018 11:16  100%    +  -

jana26: Aha... vzdávám se

reagovat jana26 19.12.2018 11:07  5%    +  -

HanaR: ..ne, ne, zas ne,právě že nejde o otvírání,které tu pořád někdo řeší, nikdo nic neotvíral, netřeba řešit otvírání, o tom nebyla řeč, změřila jsem teplotu vody za pul hodiny, to bylo brzo...a po informaci zde pak za 2 hod, a to je ono, to už tam byla ta správná teplota....jen ten ČAS ....ČAS....ne otvírání

reagovat HanaR 19.12.2018 10:50  100%    +  -

jana26: no jo nechceš to pochopit, tak ještě jednou: Po dobu 2 hodin neotvírat poklici = hrnec dosáhne požadované teploty. Proto jsme tě odkazovaly na recepty, tvá požadovaná informace tam je , akorát jinýma slovama.

reagovat jana26 19.12.2018 10:46  5%    +  -

ceranda: však se nic neděje, já su spokojená, svou radu jsem dostala už před pár dny, a o to šlo....je to dárek pro chlapa, a chlapi jsou vzteklí když něco nejde jak má, a natož kolem vaření....

reagovat jana26 19.12.2018 10:41  5%    +  -

Tiama: no nenimrám, jen se snažim odpovědět, páč mam pocit že některýma holčinama nebylo pochopeno o co šlo....od některých už jsem ale svou radu dostala, a to že.....až tak za 2 hod je to pořádně nahřatý

reagovat jana26 19.12.2018 10:38  5%    +  -

HanaR: pořád nechápeš, když potřebuju jen vyzkoušet hrnec, nepotřebuju vůbec recepty a nic co je v nich psáno....v receptech se nepíše za jak dlouho dosáhne hrnec požadované teploty,ani to nemá s otvíráním hrnce nic společného...

reagovat ceranda 19.12.2018 10:29  34%    +  -

holky, budou Vánoce, tak se na to vykašlete, protože je to blbost
pohodu nejen v kuchyni

reagovat Tiama 19.12.2018 10:16  100%    +  -

jana26: asi jsem nepochopila, o co ti jde. Jo, chceš ho vyzkoušet, než ho dáš jako dárek, OK. Zapnula jsi ho, jede... Dál už se potom musí otestovat v provozu, čili při vaření. Pokud nebude fungovat, dá se reklamovat, i když je to dárek. Přijde mi, že se v tom zbytečně nimráš

reagovat HanaR 19.12.2018 8:57  100%    +  -

jana26: Tý jo, ty si fakt pořád meleš svou :809, Damina: se ti snažila napsat ( a fakt jí nešlo o konkrétní recept ), že u většiny receptů jsou psaná SLOVA: PO DOBU 2 HODIN ZE ZAČÁTKU NEOTVÍRAT POKLICI. A je úplně jedno, jestli se v receptu vaří hovězí nebo vepřové. Prostě když tuto informaci nemáš v návodu, tak v receptu bys to našla určitě Rozumíš?

reagovat jana26 19.12.2018 8:47  5%    +  -

Damina: PÍŠEŠ.....Skoro u všech dobrých receptů pro pomalý hrnec píšou..... a mně nezajímaly vůbec recepty co v nich píšou, jen jsem potřebovala ten hrnec vyzkoušet. Mohla jsem jen zkusit jestli po zastrčení do zásuvky hřeje nějak, jenže co pak kdyby nehřál tolik kolik má.....o to mi šlo, víš ....takže co píšou v receptech je uplně mimo, proto jsem šla sem abych se dozvěděla to, co nikde nepíšou.....

reagovat Iivetata 19.12.2018 6:47  52%    +  -

Damina: jo jo pochopila jsem to

reagovat Damina 18.12.2018 22:41  38%    +  -

Iivetata: A nepsala jsem o konkrétním receptu, ale o principu pomalého hrnce.

reagovat Damina 18.12.2018 22:39  38%    +  -

jana26: Já jsem psala, že dvě hodiny se nemá otvírat proto, že se tam nic neděje. To znamená, že pokrm se ještě nevaří, teprve pozvolna nabírá teplotu. A přesně to tam tak funguje.

reagovat Iivetata 18.12.2018 13:32  52%    +  -

jana26:

reagovat jana26 18.12.2018 13:23  5%    +  -

Iivetata: nejlepší je podarovat šálu, tu zkoušet nemusim... ale kde to jde, vyhýbám se zbytečným problémům.

reagovat jana26 18.12.2018 13:20  5%    +  -

Iivetata: noooo, je to menší "pakárna" než to pak reklamovat po vánocích

reagovat Iivetata 18.12.2018 11:54  52%    +  -

jana26: to jsi dobrá já dárky takhle netestuji,koupila jsem k Vánocům 2 roboty tak snad budou fungovat

reagovat jana26 18.12.2018 7:52  5%    +  -

hankamishka: ... nooo, neni to přesný, ale to ani být nemůže, ale tak nějak to opravdu je....1. a 2. stupeň

reagovat jana26 18.12.2018 7:49  5%    +  -

Damina: ..to, že píšou 2 hodiny neotevírat ale neznamená, že teplota je v hrnci taková nebo maková....tady nešlo o recept, ale o vyzkoušení nového hrnce jako dárku...Když se peče kynuté, taky se nemá otevírat trouba, ale teplota je tam dost vysoká....není to proto, že by tam bylo málo stupňů

reagovat jana26 18.12.2018 7:45  5%    +  -

Iivetata: ..máš pravdu, teprve po 1,5 - 2 hodinách začne dosahovat těch vyšších teplot. Jsem ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet, abych nepodarovala vadný výrobek, zažila jsem totiž i lednici která hřála místo aby chladila........

reagovat jana26 18.12.2018 7:38  5%    +  -

Majdako: Ale napadlo, nejsem první....Ne, ne,já nikam nelezu přece, nic takovýho jsem tu nepsala... Je to dárek, a potřebovala jsem zkusit jestli ten hrnec maká jak má, to znamená, že musí dosáhnout teploty 90°C. Zkoušela jsem jen s trochou vody. Změřila jsem teplotu po pulhodině , a po dvou hodinách dle informací tady...Je to tak doporučeno na vyzkoušení.Kdyby byl vadnej, je to pozdě zjistit až v tom podarovaný začne vařit někdy po Vánocích. Ale nebylo tam už psáno za jak dlouho té teploty má dosáhnout. Žádnej výrobek dnešní doby neni stoprocentní, abych mohla věřit že zrovna tenhle můj nebude vadnej.

reagovat Majdako 15.12.2018 15:40  100%    +  -

jana26: To ještě nikoho nenapadlo,měřit to.Zkus něco uvařit a vyprdni se na měření.Děláš přesně to,co se nemá.Neustále do toho lézt.Každé zvednutí pokličky to prodlouží nejméně o 15 min.využit už vyzkoušené recepty a teprve až se nepodaří,zkoumej,proč to bylo

reagovat Damina 15.12.2018 14:07  23%    +  -

Iivetata: Přesně tak. Dvě hodiny se nic neděje a za 3,5 hodiny je vařeno (na st.II)

reagovat Iivetata 15.12.2018 11:17  44%    +  -

Řekla byjsem, že v pomalaku se začíná neco dit až po dvou hodinách.

reagovat Damina 14.12.2018 18:41  23%    +  -

jana26: Skoro u všech dobrých receptů pro pomalý hrnec píšou, první 2 hodiny neotvírat pokličku, v podstatě se v hrnci nic neděle. Právě proto, že se vaří opravdu pomalu.

reagovat hankamishka 14.12.2018 18:23  82%    +  -

jana26: navíc já mám takový nějaký pocit, že to jedno je kolem 76, a to další 82 st., ale se to v mé hlavě vzalo, to opravdu nevím....

stránkování diskuse:

Nemáte právo pro přidávání příspěvků. Požádejte autora diskuse. Napište mu vzkaz pomocí vzkazů.



Přihlásit na tomto počítači trvale:
  Registrace
diskuse: POMALÝ HRNEC
Diskusi založil(a): sovicka16
přispívání jen pro zaregistrované
Nástenka - Stát se clenem
Clenové diskuse - Clenové online:
Nacházíte se v sekci:
Diskuse -> Zájmy a koníčky -> Vaření a recepty
Přečtěte si