ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY od španělského výrobce Codina /a další výrobky/
Znáte tyto čistící prostředky a další výrobky?
Pokud ano - podělte se s ostatními o zkušenosti s jejich používáním.
Pozn. - Codina je malý rodinný podnik zabývající se výrobou čisticích prostředků. Byl založen koncem 19. století (v roce 1889) v malé fabrice situované na oblíbené ulici Santa Marta v městečku Mataró (blízko Barcelony - Španělsko). Za těchto několik desetiletí rodina Codinů vyvinula prvotřídní čisticí prostředky, které prodává pod značkou La Oca. Výjimečná pověst značky La Oca vyvolala vysokou loajálnost k této firmě po řadu generací. Prestiž a neupadající kvalita produktů firmy Codina je jejich nejlepší reklamou. Codina - je v současné době i značka zajímavých kosmetických produktů ;-)

FCC Club,
který zastřešuje distribuci těchto, ale i jiných výrobků (mezi nejznámější patří Codi Energic, Polar Ice gel, 100% vazelína,tělová mléka a krémy,...) má v nabídce i další - zajímavé produkty.
Nabídka výrobků je široká a je určena pro celou rodinu a KAŽDODENNÍ POUŽITÍ.
Výrobky se řadí do tří kategorií: ZDRAVÍ, ČISTOTA a KRÁSA.
Výrobky splňují nejen vysoké požadavky na kvalitu, ale i očekávání příznivých cen. Členové FCC clubu mohou využívat výhodných slev, speciálních a akčních nabídek, dárků za své nákupy, a dalších výhod.......
Rádi uvítáme v této diskusi vaše zkušenosti, názory....
Anketa od Vsevjednom.cz
4.2.2008
Diskusi založil(a) 4.2.2008 zuzak
Máte zájem nakupovat výhodněji jako člen?
Spojte se s někým z vašeho nejbližšího okolí (viz. nástěnka)
Každý, kdo má zájem stát se členem klubu, má možnost volby.
Pokud se zaregistruje jako běžný člen , může využívat garantovaných slev 20-30% při nákupu našich výrobků, čerpat výhody , dostávat dárky za své nákupy s možností zásobování informacemi o novinkách z oblasti zdraví, krása, čistota.
Další z možností je nabídka spolupráce a registrace jako její poradce- prodejce. Ten se může za předem stanovených podmínek věnovat prodeji našich výrobků.
Můžete mít obojí - nebo jen to co sami chcete. Cesta za krásou, zdravím, čistotou, kterou nabízejí naše výrobky, je dostatečně motivující jak pro člena - zákazníka, tak pro prodejce a aktivního spolupracovníka.
Nabídka je široká a určena pro celou rodinu.
reagovat zuzak 21.8.2010 18:57 43% + - 
reagovat zuzak 21.8.2010 18:45 43% + - 
reagovat zuzak 21.8.2010 18:40 43% + - 
reagovat zuzak 16.8.2010 20:34 42% + - 
POZOR - už jen do konce srpna
15% SLEVY !!!!!
VSTUPTE KLIKNUTÍM DO E-SHOPU
reagovat -Zuzik- 31.7.2010 17:11 5% + - 
Spolehlivý eshop s kvalitními čistícími prostředky CODINA, LANDER, ANIAN, FINCLUB a další. Nakoukněte E-SHOP 
reagovat zuzak 1.7.2010 20:04 32% + - 
Balíček Extra SLEVA 30 %
Balíček obsahuje produkty:
Balíček Extra Antibakteriální gel na ruce s Aloe Vera (500 ml)
Gel pro intimní hygienu s Aloe Vera
Gel pro intimní hygienu s dubovou kůrou
Čistič ve spreji Moppa
Cena před slevou: 840,-Kč
Akční cena se slevou: 588,- Kč

reagovat zuzak 1.7.2010 20:03 32% + - 
Balíček Čistá domácnost SLEVA 20 %
Odstraňovač skvrn (s pumpičkou)
Přípravek na nádobí s vůní zeleného jablka
Osvěžovač vzduchu (s pumpičkou)
Dezinfekční čistič WC s vůní moře
Cena před slevou: 725,-Kč
Akční cena se slevou: 580,- Kč

reagovat zuzak 1.7.2010 20:03 32% + - 
opět skvělá nabídka:
Balíček Rodina SLEVA 20 %
Sprchový gel pro muže (Diana)
Sprchový gel pro ženy (Diana)
Dětský olej s vitamínem E (Lander)
Dětský šampon s heřmánkem (Anian)
Cena před slevou: 625,-Kč
Akční cena se slevou: 500,- Kč

reagovat zuzak 22.6.2010 19:59 37% + - 
.Chcete vědět jak si také můžete začít vydělávat z domu ;-) ?

reagovat zuzak 19.6.2010 15:33 35% + - 
...S námi můžete podnikat, ale i jen výhodně nakupovat (za členské ceny a dostávat výrobky zdarma) pro potřebu svou a své rodiny. Naučte se nakupovat výhodně u firmy, která vám pomůže upevňovat si své zdraví a udržovat domácnost i firmu v čistotě....a dá vám možnost si vydělat!
Najdete u nás jak prostor pro vlastní podnikání a vylepšení finanční situace, tak i příležitost pro svůj další osobní rozvoj. Kromě toho se budete vzdělávat v oblasti zdravé výživy a zdravého životního stylu a naučíte se efektivně pečovat o své zdraví.

reagovat zuzak 5.6.2010 0:32 29% + - 
I když kolem nás v běžných obchodech najdete spoustu výrobků, proč nevyzkoušet věnovat něco z ,,našeho“ sortimentu? Jsou to výrobky, které v běžném obchodě nekoupíte- tudíž neokoukané a tím pádem pro obdarovaného zajímavé. A mě už několikrát přesvědčily, že dokáží udělat velkou radost a po mém poznání si myslím, že dokonce i větší ;-)
Jedním z výrobků, se kterým mám osobně velmi dobrou zkušenost je sprchový gel s mléčnými proteiny.
Zpočátku jsem ho nevědomky a v dobré víře darovala své mamce, aniž jsem tehdy zaregistrovala, že ona nikdy sprchové gely nepoužívá, protože se jí po nich vysušuje a svědí pokožka. Nebudu jmenovat značky, které zkoušela, ale bylo jich dost- většinou šlo také o dárky v různých kosmetických kazetách apod.
Jaké však bylo moje překvapení, když mi po krátké době oznámila, že tenhle gel je první, který může bez problému použít, a naopak je jí velmi příjemný! Od té doby se stala věrným a opakovaným spotřebitelem tohoto sprchového gelu s mléčnými proteiny. Vždycky už mi včas a s předstihem hlásí, že už jí dochází a že by potřebovala další ;-).
Podobná situace se mi stala také zcela nedávno, kdy jsem darovala sprchový gel s proteiny jedné známé - byl to ,, dárek na rychlo“...a za pár dní na to jsem dostala pochvalu a poděkování ještě jednou, že je super, protože dotyčná má lupénku /což já vůbec netušila/ a že je maximálně spokojená ;-), protože jí tenhle sprcháč moc vyhovuje, nevysušuje a nedráždí....
Sprchový gel s mléčnými proteiny je jemný, sprchový, hydratační gel, obohacený mléčnými proteiny, minerálními látkami a vitamíny A, E, F, B5, B6. Je jemně parfémovaný kosmetickou vůní a respektuje přirozené pH pokožky. Je vhodný pro mytí pokožky i vlasů a je určený na každodenní použití. Vzhledem k vysoké koncentraci účinných látek stačí použít malé množství gelu.Vhodný pro velmi citlivou pleť i miminka.
Vyzkoušejte tenhle tip i Vy ;-)
reagovat zuzak 18.5.2010 7:08 32% + - 
Další mimořádná akce na skvělé balíčky!
Balíček obsahuje:
* Dětský olej s vitamínem E (Lander)
* Dětský šampon s heřmánkem (Anian)
* Dětský pudr (Lander)
* Sprchový gel pro děti (Daina Baby)

Artigel je doplněk stravy, který obsahuje vysoce čištěný, enzymaticky hydrolyzovaný kolagen (Colatech®). Pečuje o dobrý stav kloubů, vazů i šlach a podporuje jejich regeneraci. Colatech® byl jako zvláštní typ přírodního kolagenního hydrolyzátu vyvinut španělskou farmaceutickou společností na základě vědeckých poznatků, klinických studií a nejnovějších technologií. Jeho vysoká účinnost byla prokázána mimo jiné i klinickou studií, která proběhla na špičkových ortopedických a revmatologických klinikách v ČR.
reagovat zuzak 3.5.2010 7:13 33% + - 
Tento měsíc skvělé balíčky!
2+1 výrobek zdarma
nebo 3+1 výrobek zdarma!
reagovat kvko 27.4.2010 15:25 100% + - 
pepina: ahojky určitě.....my už jiné prací gely nepoužíváme. 
Jsem profi pradlena a veškeré gely používám. Prádlo je krásně měkké a pokud se dobře pověsí už nemusíš ani žehlit.
Doporučuji i aviváže.Nejraději mám s mars.mýdlem.
A na mastné skvrny Codi odmašťovač.
reagovat pepina 27.4.2010 14:23 1% + -
ahoj, máte někdo zkušenost s pracím gelem na barevné prádlo?
reagovat zuzak 22.4.2010 23:42 36% + - 
Víte, že v nabídce sortimentu naší firmy najdete i opravdu kvalitní přírodní doplňky stravy? Sama jsem se přesvědčila o jejich pomoci a účinnosti. Od té doby co mám pomocníky pro podporu zdraví- imunity- nemám problém ani s obyčejnou rýmou, natož každoroční zánět nosních dutin....
... a to považuji za skvělé!
Projděte si výše uvedné odkazy a přesvěčte se, že nabídka výrobků je určena opravdu pro CELOU rodinu!
reagovat zuzak 17.4.2010 10:36 33% + - 
Pozor- pro zájemce o spolupráci- dobrá zpráva!
NYNÍ OD 1.4.- OPĚT REGISTRACE ZA VELMI ZVÝHODNĚNÝCH PODMÍNEK!:
Využijte výhod registrovaného spotřebitele,nakupjte se slevami a dárky za své nákupy, doporučte naše produkty svým známým, kamarádům a obchodním partnerům. Možnost přímého prodeje- okamžitého zisku 20-30%, dále provize ve výši 3-21% z obratu, odměny a dárky za vaše nákupy, motivační akce, a spoustu dalších výhod.
Sortiment na stránkách- pokud vás zaujme- jste vítáni!
Standardní registrace do Finclubu zahrnuje:
1) nákup = 450 Kč- již za výhodnější ceny
2) členský servis = 250 Kč
3) vstupní karta + materiály = 300 Kč
CELKEM = 1 000 Kč
Od 1.4. ZVÝHODNĚNÁ registrace!!!!!
1) nákup = 450 Kč- ALE již za výhodnější ceny
2) členský servis = 250 Kč- časopis, lékařská poradna, další výhody...
3) vstupní karta + materiály = 0 Kč
CELKEM = 700 Kč:
VÍCE SE DOČTETE ZDE

reagovat irris 7.4.2010 13:20 13% + - 

Kosmetika Lander již také v nabídce.
> podívejte se zde
reagovat irris 7.4.2010 13:18 13% + - 

Oblíbený Skin Cream-hydratační krém s hlubokočistícím účinkem opět v nabídce.
> Najdete zde
reagovat zuzak 28.3.2010 18:48 44% + - 
reagovat zuzak 26.3.2010 20:47 44% + - 
super akce ;-)- co jí říkáte?

reagovat zuzak 12.3.2010 23:07 41% + - 
Velikonoční úklidy se blíží- vyzkoušejte nsšeho favorita Codi Energic! Budete mile překvapeni ;-)
reagovat LuMiJe 16.2.2010 21:23 5% + - 
BOMBA- Codi energic je fakt super!!!! vyzkoušela jsem a děkuju za TIP!
reagovat zuzak 13.2.2010 16:36 44% + - 
Nenutíme nikoho prodávat- přesto spotřebitelé našich výrobků získají spoustu výhod!
Může být něco snažší, než doporučit produkty které sami užíváte a se kterými jste spokojeni? Vzhledem k tomu, že tuto činnost vykonává téměř každý úplně zadarmo, je právě doporučení tím nejlepším řešením na kterém je možné vydělávat.
Nabízíme slevy, výhody, dárky za nákupy...a le i možnost výdělku pro aktivní.
Můžete si svou spokojenost nechat jen pro sebe a výrobky a slevy užívat, ale můžete se o zkušenosti s nimi podělit s ostatními.
Vlastní zkušenost je a vždy bude tím nejlepším doporučením.
A kdo s námi chce vydělávat- stačí když si uvědomí, že NIKDY a NIC není ZADARMO/tedy bez práce ;-)/
reagovat zuzak 13.2.2010 10:51 44% + - 
vzkaz pro všechny, kteří by chtěli využít výhodné členství v naší firmě- už jen do konce února platí výhodná registrace!

Máte-li zájem- kontaktujte kohokoliv z nástěnky ;-)
reagovat zuzak 6.2.2010 20:53 44% + - 
takže přidávám další novinky:

GELY PRO INTIMNÍ HYGIENU /500ml/
reagovat zuzak 31.1.2010 15:42 41% + - 
nedávno se mě někdo ptal, zda jsou výrobky Codina ekologické. ANO - certifikáty výrobků Codina
reagovat zuzak 26.1.2010 16:59 41% + - 
Nikdy jsem se tím moc nezaobírala, spokojenost je důvod proč tyto výrobky používat ,ale včera jsem narazila na diskusi, kde si holky z jiných firem počítaly kolik je vycházejí jednotlivé dávky výrobků ;-)Tak jsem zkusila jak to vyjde u našich výrobků Codina :
JO - a měřila jsem ty víčka injekční stříkačkou;-)/Ta nižší cena je pro reg. ta vyšší pro nereg.
ČISTIČE: /levandule,citron, přír. mýdlo, antb, apod/- obsah 1 litr - 1 dávka - 3 víčka = 30ml =3,80Kč - 5,-Kč
AVIVÁŽE : - obsah 1,5l aviváže /hustá, krémová/= 210kč /pro neregistrované/
doporučené dávkování = 1 víčko
počet dávek na etiketě = 72
cena za dávku = 2,91Kč
cena za dávku pro registrovaného zákazníka 2,29kč
Zkusila jsem i oblíbený CODI ENERGIC: -obsah 750ml- 1 dávku počítám jako 5 stříknutí =5ml....vyšlo mi to na 150 dávek- tedy celkem 750 stříknutí - po těch 5ti stříknutích /třeba na 1 triko/vychází 1 dávka - 1,13 Kč - 1,46Kč /při zakoupení náplně to vyjde ještě levněji/
SPRCHOVÉ GELY : - obsah 750ml- 1 dávka- asi 10ml/to myslím stačí- gel je hustý a neproteče hned mezi prsty//- takže 1 balení asi 75 dávek = 1,60Kč - 2,10Kč
reagovat kvko 25.1.2010 22:20 100% + - 
zuzak: supéééér zpráva!!! Stále se na ně zákazníci ptají!!
reagovat zuzak 25.1.2010 21:09 41% + - 
a pozor- brzy další překvapení!!! Vrátí se nám do nabídky některé výrobky od Landeru co už známe !!!!
přispívání bez omezení
30.8.2010 - Kdo by nechtěl nakupovat? My se Vám upřímně přiznáme, že to milujeme! A co nevidět se nám opět naskytne výborná příležitost k tomu, abychom doplnili náš šatník novými kousky, protože je tu nové roční ...
dnes - Vyspat se s Bradem Pittem či Megan Fox a svěřit to svým partnerům a partnerkám by se lidé obávat nemuseli. Podle nového internetového průzkumu by totiž erotický zážitek s těmito dvěma hollywoodskými c...
dnes - Léto se pomalu chýlí ke svému konci a s ním i krásné teplé letní dny a večery, které jsme si užívali, jak jen to bylo možné. Dovolené, koupání v moři nebo v rybníku, sluníčko a pobyt v přírodě s minim...
dnes - Pozor na široké a nízké sklenice, žejdlíky a boubelaté poháry, varují oxfordští psychologové. Podle jejich experimentální studie totiž platí vztah – čím vyšší a užší je sklenice, tím méně člověk...
dnes - Jediná žena má šanci stát se primátorkou Prahy – Markéta Reedová. Někteří o ní mluví jako o jediné vrcholné pražské političce, která není zkorumpovaná. Je vzdělaná, pracovala několik let v Londý...
dnes - Sněhobílé pláže, průzračné moře, stinné palmy, které ohýbá osvěživý větřík, především však žádný štěkavý turista široko daleko... Pokud nějaký kus země zpodobňuje ráj, pak je to prý zaručeně soukrom...
Copyright 1999-2010 Mladá fronta a.s.
Publikování nebo další šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu autora či redakce zakázáno.
Mladá fronta a.s. | E15 On-line | Fitweb | Kniha | Lidé a Země | Maminka | Mladá žena | Orbion | Postgraduální medicína | Realit | Recepty | Sedmička | Sestra | Strategie | VTM Science | Zdravotnické noviny