*HRNÍČKOVÁ KUCHAŘKA*

Také máte rády rychlé a jednoduché recepty bez vážení?




6.2.2008

Diskusi založil(a) 6.2.2008 MarunaS

KDE BYDLÍM JÁ?

cigorka/Ostrava
svetloma/Karlovarsko
Bverka/Plzeň
Věnceslava/Klatovy
zdenka2009/Újezdec u Medlovic
N-ellinka/z Krakonošova
Sallow/Praha
Johanka/od Rumburka
zarli1/Vsetín
verca63/Sokolov
Ada445/Nové Hrady v JČ
spejlík/ Teplice
megara/Žatec
izabela1155/Frýdek-Místek

Sallow 3.8.2015 18:23


MarunaS 3.8.2015 7:42
 
 
 

reagovat Hejenka 13.6.2016 7:00  49%    +  -

Sallow: Vůbec jsem netušila, že se to takto jmenuje.

reagovat alkas 12.6.2016 22:23  29%    +  -

cigorka:

reagovat Sallow 12.6.2016 21:35  100%    +  -

Hejenka: Je to vlastně to smé jako tvoje roláda....jen se dělá do dortové formy - a je VÝÝÝBORNÝ!

reagovat Sallow 12.6.2016 21:34  100%    +  -

Hejenka: Tak se podívej: TADY .. a tady je toho víc KLIK

reagovat cigorka 12.6.2016 20:03  100%    +  -

Hejenka: Možná to pude podle jména Zulan, to je taková cukrářka dobrůtek.

reagovat Hejenka 12.6.2016 19:33  48%    +  -

Sallow: Šmárjá, to jsem nikdy neslyšela, že se dělá dort Olga. Copak to je?

reagovat Hejenka 12.6.2016 19:32  48%    +  -

cigorka: Marlenka ať už pravá nebo levá je sladká jako , ale když je jednou za uherskej rok, tak se dá sníst. Tuhle jsem objevila na FB a chtěla ji vyzkoušet.

reagovat Sallow 12.6.2016 19:03  100%    +  -

cigorka: Tak to jó. Já dělávala takhle dort Olga.

reagovat cigorka 12.6.2016 19:00  100%    +  -

Hejenka: Ta marlenka bude asi o hodně sladší, tohle je jenom tvaroh a piškoty.

reagovat Hejenka 12.6.2016 18:59  48%    +  -

cigorka: Jani, ! Takové mlsání mám ráda i já, která sladké moc nemusí!

reagovat cigorka 12.6.2016 18:58  100%    +  -

Sallow: To není krém, ale tvaroh s tou želatinou za studena.

reagovat Sallow 12.6.2016 18:56  100%    +  -

cigorka: To je ale svůdné....a jaký že je to uvnitř krém?

reagovat cigorka 12.6.2016 18:49  100%    +  -

Tak já oproti Helence akorát klasiku zase trošku jinak. a už se i ochutnala

reagovat Hejenka 12.6.2016 18:44  48%    +  -

Kdo si dá ke Opět jeden z mých pokusů, objevených na internetu.

reagovat Hejenka 12.6.2016 18:43  48%    +  -

Věnceslava, budulinka2: Kočenky, moc

reagovat budulinka2 10.6.2016 18:19  100%    +  -

Hejenka: super, taky už jsem dělala

reagovat Věnceslava 10.6.2016 8:01  29%    +  -

Hejenka:Supr. Určitě vyzkouším.Je to moc lákavé.

reagovat Sallow 10.6.2016 7:46  100%    +  -

Hejenka: To máš pravdu. Nezkoušela jsem to a věřím ti že je to dobré

reagovat Hejenka 9.6.2016 19:25  48%    +  -

MarunaS: U mě to byl taky první pokus. Manželovi chutnalo a je to rozhodně zdravější než smažený sýr v trojobalu.

reagovat Hejenka 9.6.2016 19:23  48%    +  -

Sallow: Jestli to dělal Hruška, netuším. Já to našla na netu tady a trošku si recept upravila.

reagovat Sallow 9.6.2016 19:13  100%    +  -

Hejenka: Není to podle Ládi Hrušky? ....něco mi to připomíná

reagovat MarunaS 9.6.2016 19:09  100%    +  -

Hejenka: toto jsem ještě nezkoušela

reagovat Hejenka 9.6.2016 16:12  48%    +  -

Nesu inspiraci k rychlému obědu. Místo hrníčku jsem použila misky, které se mi lépe vymazávaly. Surovin je tak akorát plný hrníček.

reagovat čeredka 26.5.2016 9:56  44%    +  -

sem šlukla..
Špaldová galette s tvarohem a rebarborou
Potřebujete: 2 hrnky špaldové mouky, 150 ml studené vody, 2 lžíce másla, 3 lžíce medu, hrnek čerstvých jahod, 2 řapíky rebarbory, 1 polotučný tvaroh (250 g)
Postup: Z mouky, vody, rozpuštěného másla a 2 lžící medu vypracujte vláčné těsto, které nechte 20 až 30 minut odpočinout v lednici. Mezitím na menší kousky pokrájejte omyté jahody a oloupanou rebarboru a spolu se zbylou lžící medu a trochou vody je asi 10 minut povařte.
Těsto přímo na pečicím papíře rozválejte dotenka, potřete tvarohem (ale okraje nechte volné, aby šly zahnout) a poté povařeným ovocem. Okraje těsta přehněte přes náplň a i s papírem přeneste na plech. Pečte asi 40 minut při 180 °C
Tip: Jestli máte raději sladší chutě, přidejte trochu medu i do tvarohu. Jahody a rebarboru zase můžete libovolně zaměnit a použít jen jeden druh ovoce.imagebam.com

reagovat Ada445 19.5.2016 21:47  100%    +  -

Sallow:

reagovat Ada445 19.5.2016 21:47  100%    +  -

cigorka:

reagovat daduli 19.5.2016 17:19  41%    +  -

budulinka2: Děkuji!

reagovat budulinka2 18.5.2016 23:17  100%    +  -

daduli: tady máš podrobný návod, jak na to:

http://foto.dama.cz/foto.php?f=1150599

reagovat daduli 18.5.2016 22:40  41%    +  -

Sallow: A na kolik hromádek jste to těsto rozdělili (na kolik kol) a každé kolo na kolik dílků? - Jen pro orientaci.

reagovat Sallow 18.5.2016 22:00  100%    +  -

Ada445: Tady si klikniTADY

stránkování diskuse:

Nemáte právo pro přidávání příspěvků. Požádejte autora diskuse. Napište mu vzkaz pomocí vzkazů.



Přihlásit na tomto počítači trvale:
  Registrace
diskuse: *HRNÍČKOVÁ KUCHAŘKA*
Diskusi zalolil(a): MarunaS
prispívání jen pro zaregistrované
Nástenka - Stát se clenem
Clenové diskuse - Clenové online:
Nacházíte se v sekci:
Diskuse -> Zájmy a koníčky -> Vaření a recepty
Přečtěte si
KATEŘINA (42): Strašně si vyčítám potrat. Jak se vyrovnat s minulostí? PEČENÉ VS. STUDENÉ: Připravte si domácí nanuky a zároveň i buchtu Skleněná království: Objevte svět dekorativního skla v interiéru MICHAEL JACKSON a TOP 10 hitů 7 let po jeho smrti Hurá na výlet: Svačiny zabalené na cesty Pohoda na balkoně Řekněte sýr: JAK SE DOBŘE VYFOTIT Kanye West, Rihanna, Taylor Swift, Donald Trump a Bill Cosby nazí v jedné posteli Chystáte se na dovolenou? Nedejte zlodějům šanci! LADISLAVA (41): Manžel vychovává dceru jako kluka, strašně mi to vadí