*RYCHLÁ VEČEŘE nebo OBĚD*

Jednoduché a rychlé recepty,
teplé i studené,
pro děti i dospěláky.


9.4.2008

Diskusi založil(a) 9.4.2008 MarunaS

180. Krkovička na několik způsobů

Krkovička po farářsku
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Pozn.: Lepší je, když předem plátky krkovice o výšce cca 2 cm pokapeme olejem, posypeme kořením a necháme odpočinout přes noc v lednici. V lednici necháme 24 hodin.

MarunaS 17.7.2017 10:09

Rady, návody, postupy, zavařování, jídla, nápoje

JakTak.cz

MarunaS 27.1.2017 16:49
 
 
 

reagovat mlíčko 19.1.2018 16:45  100%    +  -

MarunaS: v neděli jsem dělala vločkovou polívku - ujíždím na ní

reagovat mlíčko 19.1.2018 16:44  100%    +  -

pamatuju si jak jsem s vločkami krmila králíky, z těch obyč dělám sušenky pro psy, ale pro nás kupuju ty z lídlu, jsou výborný.

reagovat mlíčko 19.1.2018 16:43  100%    +  -

MarunaS:

reagovat MarunaS 19.1.2018 8:56  100%    +  -

oblinka:

reagovat oblinka 18.1.2018 22:43  100%    +  -

MarunaS: teda za takovou úžasnou stránku moc děkuji

reagovat MarunaS 18.1.2018 19:36  100%    +  -

reagovat MarunaS 18.1.2018 19:35  100%    +  -

mlíčko:

reagovat mlíčko 6.1.2018 20:23  87%    +  -

reagovat katka68 31.12.2017 18:45  100%    +  -

Veselého Silvestra a hodně zdraví a štěstí v novém roce 2018

reagovat oblinka 31.12.2017 12:56  100%    +  -

reagovat MarunaS 31.12.2017 10:04  100%    +  -

oblinka: Je mi líto zvířátek
Někde u toho upouští. V Brně už bude jen malý na náměstí ne ze Špilberku.
Stejně je i tak rachotu dost.

reagovat oblinka 30.12.2017 20:46  100%    +  -

MarunaS:

reagovat oblinka 30.12.2017 20:45  100%    +  -

MarunaS: krásný ohňostroj, i když jen na obrázku, jinak bych to zrušila a nebo bez zvuku

reagovat MarunaS 30.12.2017 19:30  100%    +  -

PF 2018

reagovat katka68 9.12.2017 12:42  100%    +  -

,

reagovat MarunaS 8.11.2017 14:02  100%    +  -

oblinka: Ahoj, tak ti musím říct, že jsem nepoznala rozdíl s tím rumem......... Akorát trochu voněly rumem

reagovat oblinka 8.11.2017 9:02  100%    +  -

MarunaS: dělala jsem je minulý týden, ale talhla je musím zkusit znovu

reagovat MarunaS 7.11.2017 20:18  100%    +  -

oblinka: Zítra budou palačinky

reagovat oblinka 7.11.2017 19:46  100%    +  -

MarunaS: děkuju za supervychytávky

reagovat MarunaS 7.11.2017 17:22  100%    +  -

Nadýchané palačinky

Nadýchané a přitom jemné palačinky získáme tehdy, pokud do těsta přidáme například trošku sodovky nebo jednu či dvě lžíce rumu, palačinky budou nadýchané jako obláček a získají příjemné aroma. Velmi důležité je, nechat potom těsto alespoň hodinu nebo dvě uležet, palačinky tak vydrží déle čerstvé, těsto se lépe propojí, čímž docílíme jemnější struktury, a navíc budou lépe stravitelné. Důležité je také to, jakou mouku použijeme. V případě klasické hladké pšeničné, která obsahuje velké množství lepku, si můžeme být jisti, že se těsto vydaří. Pokud ale někdo trpí intolerancí na lepek, musí počítat s tím, že těsto už tak jemné nebude, i když na chuti to palačinkám zaručeně neubere. Další možností je již do hotového těsta přimíchat vyšlehané vaječné bílky. Pokud máte kvalitní pánev, zůstanou tenké a navíc budou obsahovat více bílkovin a déle vás zasytí.

reagovat MarunaS 7.11.2017 17:20  100%    +  -

Aby sýr nevytékal
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.

reagovat MarunaS 9.8.2017 12:34  100%    +  -

ver@:

reagovat ver@ 9.8.2017 6:50  5%    +  -

MarunaS: Díky!

reagovat MarunaS 8.8.2017 19:48  100%    +  -

reagovat MarunaS 18.7.2017 14:38  100%    +  -

katka68, mlíčko, rajmilid:
Také jsem ještě nezkoušela. Kdo bude první, tak ať řekne

reagovat rajmilid 18.7.2017 10:51  97%    +  -

MarunaS: ta krkovička vypadá moc dobře,asi brzy vyzkouším

reagovat mlíčko 17.7.2017 18:51  100%    +  -

MarunaS:

reagovat katka68 17.7.2017 16:00  100%    +  -

MarunaS: to vypadá jedle

reagovat MarunaS 17.7.2017 10:08  100%    +  -

Tak tohle musím zkusit a co vy?

Krkovička po farářsku

reagovat MarunaS 17.7.2017 10:06  100%    +  -

mlíčko: My měli v neděli vepř, cuketové zelíčko a knedlo.

stránkování diskuse:

Nemáte právo pro přidávání příspěvků. Požádejte autora diskuse. Napište mu vzkaz pomocí vzkazů.



Přihlásit na tomto počítači trvale:
  Registrace
diskuse: *RYCHLÁ VEČEŘE nebo OBĚD*
Diskusi založil(a): MarunaS
přispívání jen pro zaregistrované
Nástenka - Stát se clenem
Clenové diskuse - Clenové online:
Nacházíte se v sekci:
Diskuse -> Zájmy a koníčky -> Vaření a recepty
Přečtěte si
Knihovnice Eva Drahošová: Jaká by byla jako první dáma? Dokonalá postava už za měsíc? Tyto cviky fungují! Slavné ženy a jejich záliby: Čím se krásky baví ve volném čase? 9 dietních receptů s rýží: Pečená s rajčaty, fazolková i v salátech Nejkrásnější polštářky, které letos musíte mít. Inspirujte se v galerii Adina Mandlová: První manžel spáchal sebevraždu, poslední byl gay Barvíte si vlasy sama? Takto odstraníte nežádoucí barvu z pokožky Jak vyrobit lojovou kouli pro sýkorky a další ptáčky Iveta zhubla přes 30 kilo. Kila šla dolů velmi rychle ze dne na den Je váš sexuální život na vrcholu? Takhle to poznáte