Dělená strava podle Lenky Kořínkové - otevřena pro všechny

Již zde jedna fungující diskuse je, ale byla uzavřena z důvodu většího soukromí pro holky, které se vzájemně znají několik let. A protože mám denně několik žádostí o vstup a chápu, že hlavně na začátku dělení si plno holek potřebuje načerpat inspiraci a vzájemně si poradit, rozhodla jsem se založit tuto diskusi, která bude všem otevřená a bude tím plnit svůj účel.

SKUPINA KYTIČKOVÁ:
brambory, rýže, bezvaječné těstoviny, knedlíky (bez vajec nebo musí být ze sušených vajec a bez mléka a syrovátky, používám hlavně z prášku, mouka - všechny druhy, pečivo celozrnné, kukuřice (je to kytička a ne zelenina), popcorn (slaný), vločky - všechny druhy neslazené cukrem, musli - všechny druhy neslazené cukrem, všechny druhy obilovin, všechny druhy semínek, sója a sójové výrobky, sójové maso a všechny výrobky z něho, sójové mléko, sójová majonéza, sójové sýry, jogurty a paštiky (pokud neobsahují vejce), čočka, hrách, fazole a ostatní luštěniny, kroupy, krupice, rostlinné máslo (ale minimálně), bohužel nehrozí rostlinné máslo na chleba ani na brambory, bez „závady“ je pouze olivový olej nebo tenká vrstva rostlinného oleje, ale musíme kontrolovat složení), rostlinné tuky (na pečení třeba Hera, ale v přísné fázi opravdu minimálně), droždí, glukóza, hroznový cukr, květový i lesní med, slad, vajahit,

SKUPINA ZVÍŘÁTKOVÁ:
všechny druhy masa, uzeniny (pozor, většina má velké množství škrobu, hlavně točené salámy), salámy, paštiky živočišného původu, drůbež, ryby, všechny druhy konzervovaných ryb, sýry - nejlépe do 30 (45) % tuku, bílý jogurt, tvaroh a všechny neslazené výrobky z něho, mléko živočišné (sušené i čerstvé, šlehačka bez cukru, smetana, majonéza, tatarská omáčka (přečíst složení), vejce, oleje všeho druhu ( nesmí být sójové – to je kytička), máslo rostlinné i živočišné, sádlo

OVOCE:
čerstvé i sušené, nesmí být s přídavkem cukru, kompoty bez cukru nebo slazené uměle, slazené džemy (se sladidlem nebo fruktózou)

ZELENINA:
zelenina čerstvá, mražená i nakládaná ( bez kukuřice, v nakládané zelenině ani v kečupu cukr nevadí, četla jsem někde, že když je tam ocet, tak se ty účinky ruší), všechny druhy tomatovo-zeleninových směsí,zelené fazolové lusky.

NEUTRÁL:
většina duchucovadel, houby,koření všeho druhu, kečup, hořčice, kakao, carob, lesní med, všechny druhy čajů včetně ovocných, káva, neslazené či uměle slazené limonády a minerálky, fruktóza - ovocný cukr, všechny oříšky-kromě buráků
všechny druhy umělých sladidel,sojová omáčka,olivy,kokos a všechno z kokosu,Psyllium

ZÁSADNĚ NE!!!
cukr rafinovaný a přírodní, burské oříšky, pečivo z bílé mouky, alkohol (s výjimkou vinného střiku)

U DĚLENÉ STRAVY NEJDE V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ O POČÍTÁNÍ KALORIÍ !!!!MNOŽSTVÍ STRAVY SE ČASEM UPRAVÍ SAMO!!!

9.8.2008

Diskusi založil(a) 9.8.2008 cabuna

Jídelníčky

wowo 14.11.2011 10:47

wowo 4.10.2011 10:18

NÁSTĚNKA

Zde najdete recepty, vzory jídelníčků, rychlehubnoucí jídelníček na týden a další...

wowo 12.8.2008 13:03

reagovat wowo 18.6.2013 21:57  100%    +  -

Linda31: i já věřím, že tělo nepotřebuje maso ani mléko, přečetla jsem na to téma taky dost, hlavně kvůli zdravotnímu problému co jsem řešila a ne že tomu věřím... já jsem o tom přesvědčená

reagovat Linda31 18.6.2013 17:50  13%    +  -

tím teda neřikám že wowo je jediná kdo mě podporuje!!!!!!!!!
jen to že mě podporuje v tom nejezení masa...
jinak samozřejmě děkuju i vám holky zlatá-M.Z.

reagovat Linda31 18.6.2013 17:47  13%    +  -

zzuzča: dnes sem měla hrušky ráno v poledne přijela máma měli jsme mísu salátu bez zálivky s olivama,přivezla mi meloun,ten jim,k večeři si dám čočkovou polívku...
a zítra meloun,meloun,meloun a vodu s mátou a citronem...
žádný pivo,těstoviny,pečivo-nic
a nějaký sachridy řikáš??? noo asi ale ne v pečivu a těstovinách...

reagovat Linda31 18.6.2013 17:41  13%    +  -

xxxmisickaxxx: no tak holky moje,to je těžký řešit.Já věřim že maso a mlíko tělo nepotřebuje,ale sama to nemůžu potvrdit,jsou to jen tři měsíce co to nejim-mlíko,vejce-
každopádně miško nevěřim tomu že je možn´ý cpát se a hubnout zároveň...

Tak zas udělám hokus pokus,i pro vás milá děvčátka a dodržím co jsem už psala-snídaně ovoce,oběd salát,večeře buď vařená-kytky nebo zas salát-a pro doplnění bílkovin samo semínka slunečnice,klíčky munga´a vojtěšky..

reagovat zzuzča 18.6.2013 17:35  12%    +  -

Linda31: já s tebou taky souhlasím,že nemusíš jíst masoale trochu přidej v té zelenině a sacharidech

reagovat Linda31 18.6.2013 17:28  13%    +  -

wowo:
oooo ty moje malá milá,jak jsi mě potěšila!!!!
to jsem potřebovala slyšet-ty má milá jediná mezi všemi! děkuju

reagovat xxxmisickaxxx 18.6.2013 14:41  27%    +  -

kimmii: hodně si dělám žamp.ss rýží či těstovinami a nebo k masíku, dobrota

reagovat xxxmisickaxxx 18.6.2013 14:41  27%    +  -

wowo: netvrdím, že neví, ale když skoro nejí a váha jí jde nahoru .. tělo dle mě stejně potřebuj mléčnou bílkovinu a maso, to mi nikdo nevymluví

reagovat kimmii 18.6.2013 14:24  10%    +  -

wowo: jenom trošku
A jak ty hubneš? co víc jíš?

reagovat wowo 18.6.2013 13:56  100%    +  -

kimmii: jak budu mít chvilku, mrknu na něj

reagovat wowo 18.6.2013 13:55  100%    +  -

kimmii: no osobně si myslím, že tento rozpis by chtěl asi upravit

reagovat wowo 18.6.2013 13:54  100%    +  -

kimmii: no, trošku z ruky to mám... Brno

reagovat kimmii 18.6.2013 13:38  10%    +  -

wowo: zvu Tě na oběd, máš to daleko na sever Čech??

reagovat kimmii 18.6.2013 13:37  10%    +  -

wowo: přímo pod zeleninou jsou vypsané čerstvé houby.

reagovat wowo 18.6.2013 13:37  100%    +  -

kimmii: a teď jsem z toho povídání dostala chut na houby

reagovat wowo 18.6.2013 13:36  100%    +  -

kimmii: jj, neutrál

reagovat wowo 18.6.2013 13:36  100%    +  -

kimmii: v rozdělení zeleniny je nevidím ale nechám se ráda poučit... nikdy jsem fakt o houbě jako zelenině nepřemýšlela

reagovat kimmii 18.6.2013 13:35  10%    +  -

wowo: a s čím teda mohu jíst houby?? já to jím s obojím.

reagovat wowo 18.6.2013 13:35  100%    +  -

kimmii: Houby jsou plodnice různých botanických druhů hub. Považují se za pochutinu,

reagovat wowo 18.6.2013 13:34  100%    +  -

kimmii: podle mě je houba houba a ne zelenina

reagovat kimmii 18.6.2013 13:33  10%    +  -

wowo: a nakládané žampiony v nálevu jsou co? podle mě to samé.

reagovat kimmii 18.6.2013 13:32  10%    +  -

wowo: a houba je zelenina ne?

reagovat wowo 18.6.2013 13:32  100%    +  -

kimmii: šikula

reagovat wowo 18.6.2013 13:32  100%    +  -

kimmii: takže ano, jsou nad diskusí zařazeny do zeleniny

reagovat kimmii 18.6.2013 13:31  10%    +  -

a jsem strašně dneska nadšená z kraťasů, které jsem nosila v r.2011 před posledním těhotenstvím, zapnu je krásně bez zatahování pupku! Když jsem si je tenkrát kupovala tak jsem měla tak 67-68 kilo.
Můj cíl je 65.

reagovat wowo 18.6.2013 13:31  100%    +  -

kimmii: žampion je houba

reagovat kimmii 18.6.2013 13:28  10%    +  -

Ahoj holky,
konečně se mi ted váha pohla trošku dolů a hlásím 70 kilo
Najela jsem na systém střídání kytek a zvěře a asi mi to líp vyhovuje. Střídám 3 dny kytky a 2 dny zvěř. Kytky mi vyhovují asi víc, ale jsem i masorád a mlíkorád, takže se vždycky těším na ty dny se zvířátky.

Přestala jsem úplně přijímat bílou mouku, kupuji jen celozrnné těstoviny a rýži, pečivo též, ale to jen jeden kousek denně.
A ta kytičková nutela je super!

Jen poslední dobou uvažuju nad tím, jestli nedělám chybu se žampiony, takže kam patří syrové žampiony které si tepelně zpracuji? Já doufám že je to prostě zelenina.

reagovat wowo 18.6.2013 13:23  100%    +  -

xxxmisickaxxx: není tvrdohlec, jenom prostě přemýšlí o stravě.... hodně čte a sbírá informace a prostě ví.... já s Lindou jenom souhlasím

reagovat xxxmisickaxxx 18.6.2013 11:30  26%    +  -

Linda31: ty si ale tvrdohlavec, viď .. tk si to uprav tak, aby ti to nevadilo ... ale musíš jíst, jinak hubnout nebudeš

reagovat Linda31 18.6.2013 11:28  13%    +  -

xxxmisickaxxx: maso je humus,mlíko je pro telátka a lidi zahleňuje....

stránkování diskuse:

Nemáte právo pro přidávání příspěvků. Požádejte autora diskuse. Napište mu vzkaz pomocí vzkazů.

Přihlásit na tomto počítači trvale:
  Registrace
diskuse: Dělená strava podle Lenky Kořínkové - otevřena pro všechny
Diskusi založil(a): cabuna
přispívání jen pro zaregistrované
Nástěnka - Stát se členem
Členové diskuse - Členové online:
Nacházíte se v sekci:
Diskuse -> Diety
Přečtěte si
Paradentóza - boj o každý zub. Jak onemocnění předejit? Potvrzeno: nadváha a rakovina prsu spolu úzce souvisejí! Vlaďka Erbová: Po dvou dětech vypadá fantasticky a plánuje svatbu Vyhrajte luxusní Proměnu na letní party Demi Moore se mstí Ashtonu Kutcherovi. Chce ukázat světu fotky jeho malého penisu! Prachař přistihl Agátu s jiným chlapem Fešák John Travolta přijede do Karlových Varů. Festival ozdobí i Audrey Tautou Kate Moss nafotila pro Playboy fotky k jeho šedesátinám Švagrová nám ničí manželství. A dělá to schválně Lunární kalendář 19. červen 2013

Mladá Fronta a.s. Mladá Fronta a.s.

Copyright 1999-2013 Mladá fronta a.s. Publikování nebo další šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu autora či redakce zakázáno.