Výroba domácí zmrzliny (nejen) ve zmrzlinovači

Zmrzlinu můžu kdykoliv, nejen v parném létě. A ne všechny kolující recepty jsou "proveditelné" a dobré....

Chcete se s ostatními podělit o své vyzkoušené recepty nebo vychytávky při výrobě domácí zmrzliny?





2.4.2009

Diskusi založil(a) 2.4.2009 iv@

FOTKY

145)   146) 147)

148)  149)

shineon 3.7.2010 9:56

VYZKOUŠENÉ RECEPTY

iv@ 2.4.2009 10:05
 
 
 

reagovat tissue 13.4.2014 11:26  100%    +  -

lura

reagovat lura 12.4.2014 21:54  100%    +  -

Dneska jsem už udělala druhou zmrzku.Nejprve jsem šlehačku vyšlehala a do ní dala salko,cukr už né.Momentálně je v mrazáku

reagovat feliberi 12.4.2014 21:30  95%    +  -

lura:

reagovat feliberi 12.4.2014 21:29  95%    +  -

Maceček: já také ne, jen na vaječný koňak

reagovat lura 11.4.2014 11:03  100%    +  -

Kočky,včera večer jsem klukům nandala zmrzku.Dala jsem tam jahody a šlehačkou postříkala.Ty mlaskali

reagovat Maceček 11.4.2014 10:41  100%    +  -

feliberi: OK, vemu Tatru. Mléko v plechovce normálně nekupuju, nějak ho běžně nepotřebuju.

reagovat feliberi 11.4.2014 8:40  96%    +  -

Maceček: a ber ty od tatry. Ty polský mléka jsou hnusný. Také jsem naletěl. hURÁ AKCE, CENA MÍRNÁ, ALE KVALITA LETĚLA DO ZÁCHODU

reagovat feliberi 11.4.2014 8:38  96%    +  -

Maceček: musíš ale počítat s tím, že tím zmrznutím je zmrzka méně sladká. To mám vyzkoušené. Než jsem ji dala do zmrzlinovače směs byla dobrá, ale po zmrznutí byla méně sladká.

reagovat tissue 10.4.2014 20:51  100%    +  -

Maceček: zatím jsem zaúkovala lidi..uvidím,zda mi to seženou..ale lentilky jsou koupené...maximálně je nějak rozdrtím

reagovat Osma 10.4.2014 17:28  100%    +  -

Maceček: nesladené sa dá použiť v pohode, môžeš použiť aj med

reagovat Maceček 10.4.2014 14:06  100%    +  -

tissue: My máme raději méně sladké zmrzliny, tak možná by se dalo použít i neslazené mléko a dochutit dle chuti cukrem.

reagovat Maceček 10.4.2014 14:03  100%    +  -

tissue: Tak tu u "mekáče" si dávám občas také, ale s mandlema. Jak pojedu na nákup, vemu ty kondenzované mléka a zkusíme to udělat.
Dej vědět jak budeš s mlýnkem spokojená, pokud ho budeš mít. Snad tam ještě bude. Ale myslím, že tohle zas tolik na odbyt nejde.

reagovat feliberi 10.4.2014 12:23  98%    +  -

tissue: OSMA

reagovat tissue 10.4.2014 12:01  100%    +  -

lura: já to chutnala hned jak jsem jí dodělala,byla krásně nadýchaná a taková smetanově lahodná

uvidím,jak to bude chutnat pak z mrazáku..tam to trosku víc ztuhlo....chci to pak namíchat dětem s těmi lentilkami ..oni si jí rádi dávají u mekáče a ta chuť byla malinko podobná

reagovat lura 10.4.2014 11:20  100%    +  -

tissue: a už jsi to chutnala,jaký to je? Tak to musím příště tak udělat

reagovat tissue 10.4.2014 11:11  100%    +  -

feliberi: teď mi došlo,že jsem neměla úplně celé salko,měla jsem ho otevřené v lednici a dvě lžíce byli odebrány.

Já bych to prostě ochutnala při přilévání toho salka..pokud by ti přišlo již akorát sladké,tak ho nedat celé...

reagovat Osma 10.4.2014 11:05  100%    +  -

feliberi: zo salka tiež robím a už nepridáva žiadny cukor - dávam aj citrónovu šťavu

reagovat tissue 10.4.2014 11:05  100%    +  -

feliberi: mně to nepřišlo,ale máme rádi sladkou zmrzlinu ... lze tam když tak přidat víc šlehačky...

reagovat tissue 10.4.2014 11:03  100%    +  -

lura: já jsem našlehala tu šlehačku a postupně do toho to salko a měla jsem tu tuhé,pak jsem mrazila

reagovat feliberi 10.4.2014 11:01  98%    +  -

tissue: a není moc sladká tím kondenzovaným mlékem?

reagovat lura 9.4.2014 22:00  100%    +  -

Osma: děkuji za odpověď

reagovat Osma 9.4.2014 21:53  100%    +  -

lura: no tekuté to bude,ale ide to aj bez zmrzlinovača, v mrazničke,ale aby neboli hrudky a krystalky, mal by sa obsah zamiešať viackrát -
Domácí zmrzliny podle receptu šéfkuchaře

reagovat lura 9.4.2014 20:49  100%    +  -

Všechny zdravím,kočenky já vyzkoušela to kondenzovaný mléko a šlehačku v normálním šlehači a nic,mám to tekutý To se musí míchat jen ve zmrzlinovači??

reagovat Osma 9.4.2014 19:08  100%    +  -

tissue:

reagovat tissue 9.4.2014 18:53  100%    +  -

Osma: noo když ti naši prckové mají rádi lentilkovou zmrzku,tak bych ji to udělala doma

reagovat Osma 9.4.2014 18:44  100%    +  -

Maceček: no u nás to tiež nehrozí ale zaa vieme,čo do toho dávame a my teda nepoužívame žiadne farby,ako keď vidím tu modrú alebo zelenú

reagovat Maceček 9.4.2014 16:21  100%    +  -

tissue: Já tam byla včera jako turista. Šla jsem se schovat před deštěm a pak jsem celý den v igelitce tahala po Praze mlýnek.
Už jsme ho zkoušeli a seká dobře. Mám robota, ale v tom mi ty lentilky nešly. Ony mají tvrdou krustu a klouzalo mi to po tom a pak jsem měla půlku na prach a zbytek na velké kusy.

reagovat tissue 9.4.2014 16:04  100%    +  -

Maceček: OK děkuji..zkusím požádat zeťáka

reagovat Maceček 9.4.2014 13:38  100%    +  -

tissue: Včera přímo na prodejně Tchibo v Palladiu.

reagovat tissue 9.4.2014 13:36  100%    +  -

Maceček: v Praze v jejich prodejně? nebo jen v koutku v nějakém marketu?

stránkování diskuse:

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.


Přihlásit na tomto počítači trvale:
  Registrace
diskuse: Výroba domácí zmrzliny (nejen) ve zmrzlinovači
Diskusi založil(a): iv@
přispívání bez omezení
Nástěnka - Stát se členem
Členové diskuse - Členové online:
Nacházíte se v sekci:
Diskuse -> Zájmy a koníčky -> Vaření a recepty
Přečtěte si
FOTO: Nejslavnější fotbalová manželka slaví. Victorii Beckham je 40 let Lunární kalendář: Kontaktujte staré přátele Velikonoční nádivka krok za krokem Babiččin třený beránek Chcete povečeřet s idolem Bradem Pittem? Právě teď má deset fanoušků šanci! Soumrak manželství: Proč se nám nechce do svatby? A proč je tolik rozvodů? Lunární kalendář: Obchodujte Velikonoce ? jak si zamlsat a nepřibrat. Zdravější velikonoční recepty Sestřička z Cest domů jako drsňačka Brigita (35): Kineziologie mi změnila život
 
Mladá Fronta a.s. Mladá Fronta a.s.

Copyright 1999-2014 Mladá fronta a.s. Publikování nebo další šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu autora či redakce zakázáno.