chci se poptat, jaké máte zkušenosti s cestovní kanc. Blue Style?
já jsem byla loni opravdu velmi spokojená, ale jak to tu tak čtu, tak začínám pochybovat, díky.
1.7.2005
reagovat Pavel 13.7.2010 8:35 1% + -
Varuji vás před Blue Style !!
Mistři podvodníci z BS nám dva dny před odletem oznámili, že náš rodinný zájezd na Mallorcu se nekoná. Dovedete si představit zděšení mé ženy a dcery (jenom pětiletému synovi to asi bylo jedno). Milostivě nám nabídli náhradu Turecko. Pokud jsme nechtěli přijít o dovolenou, museli jsme tu náhradu vzít. Jako odškodnění nám nabídli výlet pro celou rodinu zdarma. Vtip ovšem byl, že se tento výlet nekonal a jiný náhradní výlet nám nechtěli nabídnout. Neříkám, že to v Turecku bylo špatné, ale Mallora to nebyla. Při transferu z letiště jsem se dal do hovoru s ostatními rekreanty a k mému údivu 50% účastníků mělo změněný zájezd (např. z Kréty do Turecka).
Takže pokud pojedete z Blue style máte šanci 50%, že se opravdu dostanete tam, co jste si za nemalý peníz zaplatili a včas předem objednali.
reagovat phkk 21.6.2010 9:09 5% + - 
Nám se přihodilo to,že nám dva dny před odletem volali ,že Řecko nebude, které jsme meli zaplacené a moc jsme se tam těšili,protože nemají doplněné letadlo takže nám nabídli Džerbu nebo Egypt myslím,že k tomu není co dodat to je nesrovnatelný kdo tam byl s nimi už nikdy !!!!!!delegatky taky tragédie
reagovat Martin Farka 18.6.2010 15:23 1% + -
Nehoráznosti od BLUE STYLE!!!
Asi s dvou měsíčním předstihem jsem zaplatil zájezd do Tuniska od Blue stylu pro čtyřčlennou rodinu. Zájezd jsem dopředu platil hlavně z důvodu termínu, neboť jsem měnil zaměstnání a od prvního jsem nastupoval do nové práce. Nejprve jsem asi 6 dnů před odletem dostal pokyny k odletu, to vše bylo v pořádku, jenže náhle druhý den jsem obdržel neočekávanou zprávu že plánovaný odlet 17.5. není možný. Byla to pro mě a moji rodinu zásadní komplikace, protože jsem měnil zaměstnání, proto jsem zájezd objednával a platil s velkým předstihem, proto jsem nevyužíval možnosti zvýhodněných last minutů, protože jsem právě očekával, že když zaplatím plnou, nezvýhodněnou cenu, tak za ni budu mít jistotu termínu a podmínek, to ale bohužel nebylo vše...
Odletěli jsme tedy na místo hotel Blue Club Carribean World Borj Cedria a trávili příjemnou dovolenou. Co ale bylo nepříjemné, bylo to že jsme se pár dnů před plánovaným odletem dozvěděli, že odlétáme až 1.6. večer, což pro situaci, kdy ten den jsem měl nastupovat do nové práce bylo nepřípustné. Delegátka zařídila, že jsem nakonec odlétali již 30.6 ráno, místo 31.6. pozdě večer, přišli jsme tedy o více jak jeden den. Co mi
ale přišlo poměrně nehorázné bylo vydírání tím, že jsem byl postaven před skutečnost, že buď podepíšu vlastní žádost o zkrácení dovolené a že nebudu nárokovat kompenzaci, nebo že prostě odcestuji až v den, kdy mám nastupovat do nové práce. Samozřejmě, že i přesto, že jsem o zkrácení nežádal, ale chtěl odletět v den který jsem měl v cestovní smlouvě, nezbylo mi než tuto nehoráznost podepsat. Delegátka mě ubezpečovala, že je z pražským oddělením domluvená kompenzace, ale podrobnosti mě nebyla schopna sdělit. Samozřejmě, že na jakoukoliv kompenzaci se vykašlali, ale dokonce se mnou úplně odmítli komunikovat na můj email do dnešního dne neodpověděli.
Obecně chování cestovní kanceláře, kdy od klientů vyberou nemalé peníze a pak s nimi zachází jen podle toho, jak je to pro cestovku finančně nejvýhodnější a přesouvají termíny odletů a návratů o několik dní (nemluvím o tom, zda letíte ráno, nebo večer, ale o přesunech v řádu až 3-4 dnů) je zarážející. Chápu, že to cestovní kancelář má právně podchycené (otázka je zda je to obchodně fér ke klientům), ale já jako klient si už nic nikdy neobjednám a nedám jim ani korunu, když nemáte jistotu ani odletu, ani příletu a délky, což mi u zájezdu přijde poměrně důležité, nehledě na vydírání s předčasným odletem. Klient je pro Blue style to poslední je zajímá, protože všechny svá rizika a odpovědnost přenáší na klienta, nedovedu si vůbec představit, že bychom toto fungovalo ve společnosti, pro kterou pracuji (nadnárodní softwarová korporace).
NEJEZDĚTE S BLUE STYLE!
Martin Farka
reagovat Roman 23.3.2010 23:24 1% + -
Proboha pochopte, že za zpoždění letadel nemůže cestovka, ale letecká společnost a letiště, která letadla odbavují! Jinak čím větší cestovka tím méně osobní přístup. Zaměstananci nemůžou všechny produkty znát, takže Vám neporadí a klienti jsou pro ně kusy, takže změny hotelů jsou na dením pořádku. Proč by měli nakupovat hotel dle Vašeho požadavku, když mají volné pokoje v těch co si nakoupili dopředu na takzvané garance za výhodné ceny a potřebují je naplnit! Logicky tam přesunou klienty, kteří si zaplatili něco jiného a tak ušetří. Takhle vždycky fungoval Fischer, dělá to Exim, Blu Style, Firo, Nev Dama atd. Já jezdím vždy s malými specializovanými cestovkami, jejichž zaměstnanci vědí co nabízejí a umějí poradit a zatím jsem byl vždy spokojený. Nikdy nám neměnili ubytování a vše bylo jak slíbili. Zpoždění letu se samozřejmě nedá vytýkat CK.
reagovat damdy 13.1.2010 19:22 5% + -
cinnies: Nám se stalo úplně to samé i se stejným hotelem Big blue suite.Pár dní před odletem nám ho změnili na Grand Uysal. Bylo to vloni 24.6.Ale v hotelu to bylo skvělý moc se nám tam líbilo.Jenom v den odletu nám změnili let 13.00 na 23.00. Ale když to tady vše čtu tak nevím jestli bych s nima ještě někam letěla.
reagovat cinnies 18.7.2009 14:55 1% + -
6/6-17/6/09 jsme byli přes e-travel a vlastně přes ck Blu Style v Turecku v Alanyi.Cest.pokyny nám sice přišli přesně týden před odjezdem, ale i tak nám 3dny před odletem zavolala slečna z ck že je posunutý let o den dříve a taky že nám mění hotel, což v tomto případě byl místo hotelu Big Blue Suite hotel Grand Uysal.Byli jsme samozřejmě z toho trochu rozhozeni, odlet o den dřív tolik nevadil, byla to sobota místo neděle a vlastně sme tak měli o den navíc, spíš nám vadil hotel.Nicméně jsme si ho na netu skoukli,přišel nám fajn i recenze byli jen pozitivní.Ale další den když jsme odsouhlasení změn telefonovali, jsem slečně řekla že je to naše svatební cesta (což skutečně byla)a jestli kvůli třeba špatnému ubytování nebo jiným komplikacím budeme mít nějaký stres, tak že o mně ještě budou slyšet, protože po prečtení recenzí mi přijde, že posouvání letů a změny hotelů jsou u této ck pravidlem.
Nicméně dovolená dopadla na výbornou, žádný problém, odlety přesně, žádné zpoždění, delegátka Lucka ochotná a milá, hotel super, personál i strava i pokoje.Fakt spokojenost.Vřele doporučuji.
Nevím zda-li bych z touto ck ještě někdy jela, moc je neznám.No negativních recenzí je na ně fakt dost.Je možné, že jsme měli jednoduše štěstí.
reagovat Pavla 13.7.2009 8:41 1% + -
V sobotu jsme se vrátili s BS z Řecka a bohužel musím konstatovat, že s touto cestovkou již nikdy nikam. Na letišti jsme měli 5 hodin zpoždění, takže jsme se do hotelu dostali až v neděli ve 3 hodiny ráno. Přístup delegátky hrozný. Slibované animační programy a další věci dle jejich katalogu žádné. A návrat v sobotu brzy ráno. Takže z 8denního zájezdu byl nakonec 5,5 denní. Byli jsme v hotelu High Beach - Miramare a již nikdy tento hotel ani tato cestovní kancelář
reagovat zzanzi 25.6.2009 15:45 5% + - 
no my se letos taky chystame s blue stylem
ale ach ty recenze
porad vaham hlavne mam strach aby nam nezmenily ten hotel
reagovat li.duš 3.5.2009 16:18 5% + - 
Mahtab: také mám jenom dobré zkušenosti s touto cestovkou.Loni jsme letěli do ŘECKA A VŠECHNO BYLO OK
reagovat mart8 11.12.2008 17:22 1% + -
Podobna zkusenost letos, kombinace divte se - INVIA+Blue Style. 4 dny pred odletem nam zmenili hotel, ze pry uz nemaji misto, ale v ten samy den i nasledujici ho Invia stale prodavala :( šoupli nas do nejakeho sveho zarizeni, hrůza hruzouci.. a ja prave pro dobrou zkusenost chtel do hotelu sveho. Chovali se k nam jak reznik ke kusu masa. FUJ! a jak ctu pripominky, uz 3 roky to same...
reagovat Zlatka 17.9.2008 0:17 1% + -
29.1.2008 jsem složila zálohu 39 990,- na dovolenou v Tunisu Borj Cedria, hotel Caribean Borj Cedria 4*.
Termín 2.9. - 12.9.2008.
5.8. 2008 byl doplatek dalších 39 990,- Vybraná dovolená měla být jako krásné zakončení léta pro děti ve věku 9,13, a 14 let. Z recenzí hotelu se mi potvrdilo, že tento hotel bude pro naši rodinu opravdu ideální. Veškeré sporty, zábavy, animační programy pro děti, pláž přímo u hotelu, dokonce i malý aquapark, a hlavně vše v uzavřeném areálu. Okolí hotelu klid, ale přesto pouze 25km do hlavního města Tunis, v případě, že bychom chtěli někam na nákupy. Aby bylo vše zajištěné, volila jsem zájezd FIRST MINUT - NA PRVNÍ CHVÍLI. Bohužel díky CK BLUE STYLE se tak nestalo.
Prví změna přišla ještě před odletem, kdy nás CK BS kontaktovala, že náš let je posunutý o 12h dříve. Nakonec bylo stejně zpoždění 2h 20 min. Po nastoupení do letadla jsem byla nejen já překvapená z posádky letadla - nikdo nepromluvil česky.To se ale ještě všechno nechá překousnout.
Ta nejhorší zpráva nás čekala až na letišti v Monastiru, kde nám delegátka sdělila,že jedeme úplně do jiného města i hotelu. Jednalo se o Hammamet a hotel Yasmine Beach 5*. Bylo to 50 km od našeho vybraného hotelu. Dodala,že je to pro nás určitě výhodnější. Nechápu, jak ona může vědět, co je pro nás výhodnější. Ještě na letišti jsem zjistila,že se to netýká pouze naší rodiny, ale i několika dalších rodin.
Na schůzce s delegátem jsme se dozvěděli, že náš již před 7 měsíci objednaný a zálohovaný hotel je plně obsazen. Pokud budeme trvat na přestěhování, tak po 18 h to bude již možné. Bohužel, ještě 7 den našeho pobytu úplně v jiném hotelu, byl náš původně objednaný hotel stále plný.Delegát neustále opakoval, že máme 5* a s ubytováním jsme na tom lépe. Ale co asi ztrávíte času na pokoji, když jedete ne dovolenou s dětmi? A mimochodem, klimatizace nám tekla 3 dny a světlo nesvítilo.Jinak byl pokoj opravdu pěkný. Ale co zbytek našich požadavků? Hotel ve městě, 5.patro - to jsme nechtěli.Pláž byla přes hlavní silnici. To jsme kvůli dětem také nechtěli. Moře bylo tak špinavé, že jsme museli taxíkem dojíždět na jinou pláž. A další problém, taxík vezme 4 osoby a nás bylo 5, to znamená 2x taxi, pro nás další výdaje. Největší zklamání pro děti - u hotelu žádný malý aquapark.Dostali jsme úplně pravý opak toho co jsme měli objednáno! A tak se ptám, jak je to vůbec možné? Co dělala CA BS 7 měsíců s naší zálohou, a proč nám nikdo neoznámil, že náš hotel je plný? Jak je vůbec možné, že CA může klientovi nadiktovat co všechno musí splnit a dodržet a oni nemusejí nic? Proč mají katalogy, kde si každý může vybrat dovolenou podle svých představ? Není to náhodou zbytečné? Teď vidím, že jsem nemusela celý měsíc hledat v katalogu, stačilo pouze vzít 80 000,- Kč, odnést na CA BLUE STYLE a nechat výběr na nich.
Copak by se mohlo někde stát,že si objednám např. BMW a přivezou mi škodovku? To je úplný nesmysl. Já si vybírám, protože já platím. Nikdo nemá právo za mé peníze a bez mého vědomí rozhodnout o tom, kam pojedu na dovolenou.
Myslela jsem, že to byla náhoda, jak říkal delegát, ale podle toho co tu čtu, je vidět, že u BS je to úplně běžné. Bohužel, naše chyba, že jsme četli pouze recenze hotelu a né CA.Další zkušenost pro příště.Já osobně budu dovolenou písemně reklamovat, i když ani nedoufám v nějaké kladné vyřízení, jde o princip. Chci tohle dotáhnout do konce. To by měl asi každý kdo nebyl spokojený, vždyť jsou to naše peníze.
Chtěla bych poprosit pana Hrubeše jestli by mě mohl kontaktovat na můj mail - hetzenzl@seznam.cz - určitě budu potřebovat nějakou radu. Moc děkuji.
Všem, kterým dovolená s BS náhodou vyšla to určitě moc přeji. Já, ale na 100% vím, že BLUE STYLE JIŽ NIKDY!!!!!
reagovat Hecka 16.9.2008 22:49 1% + -
reagovat HECKA 16.9.2008 22:48 1% + -
Jan Hrubeš:
reagovat alfansa 12.9.2008 14:57 5% + - 
Letos v červnu jsme s nimi byli na Djerbě,Diana rimmel Beach,zájezd přes Invii,když bylo zaplaceno a já sedla k netu podívat se co je vlastně BS zač tak na mě šly mrákoty,byla jsem naštvaná sama na sebe že jsem to vůbec přez ně objednala.Poté co přišly podmínky k odletu a já tam viděla Karthágo airlines,tak se mi udělalalo ještě hůř,manželovi jsem řekla že nejedu nikam,že se nenechám zabít!No nic,samozřejmě že jsem nakonec letěla,kdo s nimi někdy letěl tomu nemusím letadlo ani popisovat,hnus ušmudlanej a smradlavej.Asi to bylo tím že jsme tam byli ještě v červnu,hotel bez problémů,všude čisto,personál se k nám choval moc hezky,delegátka M.Dolečková také,byla jsem tam moc spokojená.Zpátky mělo Karthago poruchu,zpoždění asi 3 hod,letěli jsme s Travel Service,tam bylo sice čisto ale pilot byl asi začátečník,při doletu jsme mu tleskali jako dík za přežití..
Asi dva dni nato už začaly ty šílený zpoždění,ta 17 hodinový,byla jsem ráda že jsem doma,i když jsme s BS vlastně neměli jediný problém,nikdy s nimi už nepojedu,osud se nemá pokoušet..
reagovat alottka 11.9.2008 9:09 5% + - 
Já mám též špatnou zkušenost,nám se zpozdil let o 17hodin.Místo brzo ráno jsme doletěli na místo večer po 21.hodině.Rázem bylo ze 7dnů jen 6.
reagovat me 11.9.2008 8:16 1% + -
s touto cestovkou bych nejela ani 10 km, natož k moři! že se nestydí! přeji jim co nejméně klientů co můžou mít!
reagovat Lucka a Jindra 10.9.2008 17:12 1% + -
Letos jsme byli taky s CK Blue Style. Byla to naprosto skvělá dovolená. Měli jsme 3 plus hvězdičkový hotel Blue Club El Fell v Tunisku. Je sice pravda , že letadlo mělo zpozdeni 2 hodiny, ale to se opravdu neovlivní. Jídlo bylo naprosto skvěle, animatori taky, byla tam i ceska animatorka Bara, taky super, delegatky naprosto bajecné, Jana a Petra. Hotel odpovidal svym hvezdickam, ale naprosto to stacilo. Hygiena taky v pořadku, uklizecka denne chodila, az nas spis otravovala:) Jedine, co bychom asi vytkli je , že v pokoji byla asi ńefunkcni nebo velmi slaba klimatizace. Jinak more, plaze nadherne, asi 1min od hotelu, spousta baru, aktivit, vecerni programy, no proste skvele. Opravdu muzeme tento hotel jen doporucit!!!
reagovat Petr 3.9.2008 0:00 1% + -
Je zajímavé číst tu tolik rozdílných zkušeností s touhle cestovní kanceláří. My byli s rodinou loni v říjnu na Djerbě v hotelu Illiade Beach a opravdu si nemohu stěžovat. Bezproblémový a včasný příjezd i odjezd, delegátka také bez problémů (ačkoli pravda že jsme s ní nic kromě dvou výletů neřešili), ubytováni na avizované úrovni a celkové služby hotelu také.
Letos jedeme znovu, tak jsem zvědav.
reagovat Verc@ 29.8.2008 15:40 6% + - 
Ahoj, s BS jsme byli poprvé na dovolené loni v Egyptě. Zaplatili jsme a objednali zájezd asi tři týdny před odjezdem a večer z agentury volali, že bohužel je hotel plně obsazený, takže nám dali na výběr ze dvou dalších hotelů. Nakonec jsme odletěli a vše bylo perfektní, hotel, služby delegátek, cesta. Takže letos jsme s nimi opět vyrazili do Egypta a opět vše perfektní. Jen jsme letos měli možnost obhlédnout hotel, který jsme měli loni původně vybraný a díky bohu za to, že byl obsazený a že jsme měli možnost jet do jiného hotelu. 
reagovat Alca2 27.8.2008 9:15 1% + -
Lukas Crete - Chania:
Blustyle se to stává ale moc často nebo je normální, že téměř každému v mém okolí, co jeli s touto Ck změnili na místě hotel?
reagovat Lukas Crete - Chania 16.8.2008 9:12 1% + -
Ujasnění : Každá CK má v zahraničí svého partnera, který organizuje veškeré služby pro klienty v dané zemi. Stává se tedy také často, že CK si vybere nevhodného partnera. Špatná organizace a vzniklé problémy pak nejsou vinnou CK… což klienti nevědí a dobré jméno CK bývá hold někdy pošpiněno… ačkoliv ne přímo jejich vinou. Partner komunikuje s hotely, zařizuje program výletů a veškeré transfery. Na věrohodnosti partnera závisí pak i práce delegáta, jelikož delegát v zásadě nemá žádné pravomoci. Je pouze prostředníkem pro řešení problémových situací. Avšak na tom, pokud se vyřeší závisí vůle či nevůle manažerů hotelů, či vedoucích pracovníků partnerské kanceláře. Pokud ta nemá dobrou pověst, ani druhá strana nevyjde vstříc bez problému. Delegát se tak ocitá v bermudském trojúhelníku. Z jedné strany nahněvaný klient a ze strany druhé nevstřícný postoj nadřízených. Takže to chce hodně sil a vypětí a vše se pokusit řešit s úsměvem, i když Vám někdy padnou nadávky přímo do obličeje.
reagovat Jan Hrubeš 30.7.2008 12:24 5% + -
Také jste si vybrali dovolenou svých snů z katalogu nebo z internetové nabídky cestovní kanceláře Blue Style a těšíte se na ni? Pečlivě jste vybrali hotel ve kterém se vy a vaše rodina ubytuje a zjistili jste si na webu všechny dostupné informace o tomto hotelu? Přečetli kdejakou diskuzi, aby jste nesáhli vedle při jeho výběru a nebyli tak zklamáni? Pak vězte, že jste možná tento výběr hotelu dělali zcela zbytečně. CK Blue Style vás po příletu na cílové letiště stejně ubytuje tam, kde to vyhovuje jejich záměrům a na vás, jako na zákazníka, při tomto výběru nebude brán žádný ohled !!! Pokud jste vybrali destinaci na ostrově Djerba (Tunis), tak je veliká pravděpodobnost, že nebudete ubytováni dle vašeho výběru. Nevěříte? Tak si přečtěte následující zkušenosti naší rodiny a dalších asi 40 cestujících CK Blue Style.
Praktiky CK Blue Style jsou opravdu podvodné
a cestovka si se svými klienty hýbe jak sama uzná za vhodné!!!
Zkušenosti s CK Blue Style v létě 2007:
Se svoji rodinou létáme s různými cestovními kancelářemi k moři pravidelně již 15 let - 1-2x do roka. V posledních dvou letech (2007 a 2008) náš výběr dovolené směřoval na ostrov Djerba a oba zájezdy jsme vybrali u CK Blue Style proto, že má tato cestovka na Djerbě asi největší výběr hotelů. Možná je to částečně i proto, že majitel cestovní kanceláře Blue Style je rodilý Tunisan a má tak asi lepší kontakty na hotely jak v Tunisu, tak na Djerbě. V roce 2007 jsme si objednali a zaplatili hotel Caribbean World Palma Djerba, protože se sítí hotelů Caribbean jsme již měli kladné zkušenosti přímo z Tunisu. Po příletu na letiště Djerby nám delegátem CK Blue Style bylo sděleno, že námi vybraný hotel je již plně obsazen a že nás tedy ubytují v jiném hotelu. Výběr padl na hotel stejné sítě s trochu odlišným názvem Caribbean World Djerba, který svou kategorií byl lepší (namísto 3 a půl hvězdiček měl hvězdiček 4 a půl). Nakonec jsme tedy byli spokojeni, i když nás trochu zarazilo jednání cestovní kanceláře Blue Style o informovanosti až v místě cílové destinace. Dle jiných cestujících, kteří již měli s touto cestovkou jisté zkušenosti, to ale není nic vyjímečného. Hovořili jsme s jednou rodinou, která měla zájezd na Djerbu zaplacený již půl roku dopředu a do odletu jim byl 2x změněn hotel (telefonicky), no a po příletu na Djerbu nakonec dostali hotel úplně jiný (výměna tedy proběhla celkem 3x). Tito lidé byli jednáním CK Blue Style opravdu znechuceni.
Zkušenosti s CK Blue Style v létě 2008 (7.7 - 17.7):
I když jsme z předchozího roku měli s cestovní kanceláří Blue Style ne zrovna vynikající zkušenosti, rozhodli jsme se i v roce 2008 využít jejich služeb a doufali, že se nic podobného nebude opakovat, a že to byla spíše náhoda. Vybrali jsme si tedy opět Djerbu na které se nám velice líbilo a po pečlivém výběru jsme zvolili hotel Diana Rimel Beach, který byl necelý rok postaven a svojí polohou a stylem stavby samotného hotelu, nás a hlavně děti (jak mladší, tak starší dceru) doslova uchvátil. Protože jsme výběr hotelu volili z Last minut, tak jsme si ještě před odletem zjišťovali u CK Blue Style, zda je hotel volný a zda nemůže dojít k podobné situaci jako před rokem. Bylo nám sděleno, že vše bude v pořádku a že hotel je volný. Stejný dotaz jsme měli ještě v den odletu přímo na letišti při předání letenek a ostatních podkladů ubytování. Odpověď byla stejná, tedy že nemají hlášeny žádné změny a vše je tedy OK, což byla prokazatelně lež.
Jak jistě tušíte, tak OK nebylo vůbec nic, to by totiž nevznikl tento článek. Po přistání nás nasměrovali k autobusu který nás měl odvézt do hotelu Diana Rimel Beach. Už zde jsme začali tušit nějaké problémy, protože řidič zmíněného autobusu na dotaz s názvem hotelu nás posílal jinam, že prý on jede do jiného hotelu. Vyčkali jsme tedy do příchodu delegátky, která nám potvrdila, že autobus je ten správný a že můžeme nastoupit. Když byl autobus zcela obsazen, delegátka nám suše oznámila, že hotel Diana Rimel Beach je plně obsazen a že nám byl přidělen hotel Palm Azur, který je prý stejné kategorie jako Diana Rimel Beach. V tu chvíli jsme zjistili, že autobus je vlastně ze třičtvrtin obsazen lidmi (s námi tedy téměř 50 lidí), kteří měli stejný hotel jako my, tedy Diana Rimel Beach. Už v autobusu se tedy spustila nesouhlasná diskuze mezi cestujícími a delegátkou Blue Style (Markétou Dolečkovou). Tato diskuze byla opravdu dosti vášnivá a našli se i tací, kteří požadovali odlet zpět do Prahy. Tento požadavek však delegátku spíše pobavil a bez jakýchkoli emocí bezcitně oznámila, že zpět nic neletí, a pokud chce někdo letět zpět, tak jedině na vlastní náklady. No a samozřejmě s velkým důrazem neopoměla oznámit (opět suše a bez emocí), že jsme přeci podepsali podmínky cestovní smlouvy kde se jasně píše, že na to má cestovní kancelář nárok. Vypadalo to nakonec tak, že si za to vlastně můžeme sami a že jsme si pořádně nepřečetli výše uvedené podmínky. Už tehdy jsem pojal podezření, že Blue Style se takto nechová náhodně, a že může jít nejspíše o cílený záměr nalákat zákazníka za každou cenu do vytouženého a pracně vybraného hotelu, a teprve po příletu si s ním doslova "udělat co chce". Existují totiž i méně oblíbené hotely, které je potřeba obsadit a dodržet tak smluvní vztahy a jak jinak to zařídit, než tak, že se cestující nedobrovolně podřídí záměrům cestovky. Nebudu popisovat hotel Palm Azur, o tom tento článek není, velice krátce pouze řeknu, že ani omylem se hotel nemohl rovnat s hotelem Diana Rimel Beach, ačkoli se nám to delegátka Blue Style snažila neustále vnucovat. Sami jsme se o tom mohli přesvědčit, když jsme v době jednání s delegátkou se žádostí o změnu hotelu, navštívili taxíkem hotel původně objednaný a rozdíl mohli vidět na vlastní oči.
Po příjezdu na hotel se někteří cestující smířili se vzniklou situací a zapsali se do hotelu Palm Azur. Asi 9 rodin (kolem 38 lidí) jsme se ovšem rozhodli se nevzdat a dožadovali jsme se svého hotelu, nebo nějakého jiného (Palm Azur byl totiž nepřijatelný). Odmítli jsme se tedy ubytovat a pokračovali v jednání s delegátkou, která nám ovšem stále tvrdila, že pro nás žádné jiné ubytování nemá. Nakonec došlo k dohodě, že se ubytujeme, delegátka si nás zapíše a písemně se dohodne s vedením v Praze, zda nám bude přidělen hotel jiný. Tuto informaci nám prý podá druhý den v 15:00 hodin. Během této doby se dvě rodiny nezávisle na sobě rozhodli, že navštíví taxíkem hotel Diana Rimel Beach a optají se na podrobnosti vzniklé situace přímo na recepci tohoto hotelu. Informace byla stručná a jasná - hotel Diana Rimel Beach je zcela obsazený na zbytek sezóny!! Rezervace tedy není možná!!
Jak je tedy možné, že se tento hotel i nadále prodává???!!!
Pěkný podvod!!! CK Blue Style svým klientům lže!!
Druhý den nám bylo oznámeno, že pro nás žádné jiné ubytování nemají, a že se s tím musíme smířit. V hotelu jsme tedy zůstali, ale rozhodli jsme se proti tomu bránit. Od delegátky jsme si všichni vyžádali „Reklamační protokol“ ve kterém jsme uvedli stížnost na chování CK Blue Style. Tento protokol jsme si nechali potvrdit v den odletu a jsme zvědavi jak bude cestovní kancelář na stížnost reagovat. Já sám jsem se rozhodl bojovat trochu tvrdšími zbraněmi a tak jsem oslovil ještě v době pobytu některé sdělovací prostředky v České Republice a informoval je o chování CK Blue Style. Na tento popud vznikl článek na www.idnes.cz - který si můžete přečíst ZDE: http://ekonomika.idnes.cz/cesi-skoncili-na-djerbe-v-jinem-hotelu-cestovka-jim-to-nerekla-pu2-/ekonomika.asp?c=A080709_180102_ekonomika_fih (doporučuji přečíst i diskuzi k tomuto článku, je zajímavá a potvrzuje podvodné jednání Blue Style). Ozvali se i další média se kterými teprve jednám o možném natočení reportáže. Rozhodně si nenechám takovéto jednání líbit a udělám vše pro to, aby se o tom dozvědělo co nejvíce lidí, snad je to od zakoupení zájezdu od cestovní kanceláře Blue Style odradí.
Pro úplnost ještě dodám, že dne 15.7.2008 byli na hotelu Palm Azur ubytováni další tři rodiny, které měli taktéž původně objednaný hotel Diana Rimel Beach a od nich jsme se dozvěděli, že dalších asi 30 lidí na tom byly v den příletu na Djerbu úplně stejně, přičemž zbytek byl rozvezen do jiných hotelů. Takže podvod na klienty CK Blue Style pokračuje vesele dál.
reagovat Klara 21.7.2008 16:45 1% + -
Zdravim,My jsme se pred par dny vratili z dovolene.Muzu rict,ze UZ NIKDYYYYYYYYYYYY s BLUE STYLE.Jeden velky podvod,nechavaji vas vybirat v katalogu a stejne pak vas strci jinam,jako se stalo nasemu zajezdu na Djerbu 7.7-17,7.2008 Diana Rimmel Beach a skoncili jsme Palma Azur,furt ta sama pisen,hotel je obsazeny.Coz maji pravdu,je to obsazene na celou sezonu a vam to prodaji 3dny predtim,ze je vse ok.Samozrejme hotel neodpovidal,tomu co jsme si vybraly a arogantni chovani delegatky Doleckove,vam taky na nalade neprida,neskutecny!!! a to jejich all inclusive-jeste horsi,ovoce se skladalo jen z melounu a to jste musela,jeste vcas dorazit.Jidlo celych deset dni to same a jeste bez chute. RADIM VAM,RADCI TO NERISKUJTE A NENECHTE SE NAPALIT,JAKO SE TO STALO NAM!!!!!
reagovat jezinka99 20.7.2008 20:11 5% + -
S CK BLUE STYLE JIŽ NIKDY VÍCE!!!!
7.7.jsme odletěli do vysněného hotelu na Djerbu Diana Rimmel Beach.Ještě na tamním letišti nám bylo delegátkou sděleno,že hotel je pro nás připravený a volný.Ale jakmile se zaklaply dveře autobusu nám řekla,že nás vezou do jiného hotelu,Diana volná není.Tak jsme řekli, že s tim nesouhlasíme, proto jsme si i ptali,zda je volná.Delegátka nám řekla,že máme smůlu a odletět můžeme na vlastní náklady zítra a víc se s námi nebavila.Do nového hotelu nás přijel celý autobus a někteří se ihned ubytovali.Nás asi 30lidí jsme se s tímto smířit nechtěli a dotazovaly se vysvětlení delegátky.Máme prý být rádi,že máme kde složit hlavu a nestěžovat si, protože je nám to prý prd platné a nic s tím nikdo dělat nebude. A jeslti chcete podat reklamaci,tak klidně můžeme,nedostaneme stejně nic a že se prý příště najdou zas jiní lidé,kteří budou moc rádi,že mají takový hotel a rádi za to zaplatí, že nás vlastně ani nepotřebuje.Nakonec jsme se dozvěděli,že tam vlastně delegátka není ani pro nás,ale jen na to,aby řekla, kdy odjet a kdy se jít najíst.Jeden z klientů si šel na internet ověřit přes CK Blue Style, že hotel je obsazený. A to bylo najednou překvapení,když mu řekli,že hotel je volný a jestli chce,tak si ho může objednat.Tohle opravdu nebralo konce údivu.V Dianě měl být písčitý vstup do moře(občas kameny) hlavně kvůli dětem,které jsme měli s sebou.proto jsem tuto dovolenou vybírali a zde byl jeden ostrý kamen vedle druhého a navíc korály.Opravdu vhodné pro děti.Takže jsme celou dovolenou byli nuceni trávit u bazénu.Navíc v Dianě měl být miniklub v češtině a zde nebylo nic.Arogantní chování delegátky Dolečkové jsem snad nikdy nezažila a okamžitě po příletu jsme podali písemné a telefonické reklamace.Díky tomuto vznikly i stránky,jestli chcete, mrkněte se http://www.volny.cz/oznameni/bluestyle.htm
VARUJI VŠECHNY,NIKDY S NIMI NEJEZDĚTE,OBR PODVOD NA LIDI.A prý vydávají katalog proto,aby si člověk vybral takový hotel,který chce, toto mi bylo sděleno delegátkou.Tak jsem se jen dožadovala vysvětlení,proč ho tedy nemám,když jsem si ho podle katalogu vybrala.Dostalo se mi sdělení,že mám být ráda,kam složit hlavu.
Lenka
reagovat Petr 11.7.2008 0:20 1% + -
percival:
Naprosto s Vami souhlasim!Tahle cestovka je totalni shit a nikomu bych nedoporucoval s nimi jet!!!!!!!!!!!!!!
reagovat Mahtab 5.7.2008 12:33 38% + - 
V červnu jsme byli v Tunisu přes Blue Style. Dcera tam jako animátorka Blue Stylu pracuje, tak jsme ji jeli překvapit. Po příletu na nás už čekala delegátka a vedoucí delegátů, jeli s námi i do hotelu a cestou nám podávali první informace (a na úvod každému lahev vody). Informační schůzka v hotelu byla hned druhý den, s ničím nebyl problém (i když jsem třeba rušila již zaplacený výlet). Ubytování jsme měli pěkné, až luxusní. A to mi dcera pak vyčetla to překvapení. Prý kdyby věděla, že přijedeme, zajistila by nám lepší pokoj
Co vím, byli spokojeni i ostatní klienti. Takže i v budoucnu s BS klidně znovu.
reagovat 1.glum@seznam.cz 1.7.2008 16:48 1% + -
zdravim tento rok jsem byl na dovolené v turecku v hotelu turtas přes blue-style a v hotelu turtas to bylo super ale přece jen něco bylo nejlepší byl tam animation team(club) a v něm byla animátorka terezka prosím nesehnal by mi někdo alespoň fotku? pošlete mi to kdyžtak na můj mail 1.glum@seznam.cz moc diky
reagovat Kordula 30.6.2008 20:12 1% + -
jaký tady platí datum????
reagovat Janina I 6.5.2008 15:26 1% + -
Na dovolenou s Blue style jsem jela naposledy!Už loni v říjnu jsme s nimi měli problémy a teď znovu. Loni jsme jeli větší skupina lidí na Djerbu. Nejprve s námi hráli škatulata hejbejte se, nakonec nám posunuli let o dva dny a v tomhle termínu byl zájezd na netu nabízen o 2000 levněji. A zpět nám pobyt o den zkrátili! A letos cesta do Egypta, opět nám o den posunuly odlet, takže jak už tu bylo řečeno, z 8 dnů je rázem 6 dnů, ale to nám řekli 24 hod před odletem! A na místě nám oznámili, že nás ubytují do jiného hotelu, že prej ten náš porušuje smluvní podmínky, ale pravda je taková, že hotel není dostaven. A taky nám to mohli oznámit dřív! A taky by mě zajímalo, proč teda nestáhli zájezdy do tohodle hotelu! Takže tahle cestovka u mě skončla. Dala jsem jim druhou šanci a znovu stejné jednání!
reagovat Evka73 29.3.2008 18:06 5% + - 
Taky jsem absolvovala zájezd s CK Blue Style a já bych s nimi víckrát už nejela,ale asi také záleží na delegátovi na místě, jak dokáže vše organizovat. Naše zkušenost s touto CK a celou dovolenou v Egyptě je na našich webovkách http://rodina.cz/ptacatazprahy
Je to mezi deníčky. Fotky tam nejsou, ještě jsme v té době neměli digitál. Evka
přispívání bez omezení
26.7.2010 - První část jubilejního 10. veletrhu kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu jsme připravili ve zcela nevšedním duchu - v náročných atraktivních prostorách O2 arena. Díky své exkluzivní polo...
30.7.2010 - Je léto, vyrážíme do cizích krajů. Za odpočinkem i za poznáním. Slunce, voda a dobrá nálada - dost dobré důvody pro seznámení s krásnou cizinkou či vysportovaným domorodcem.
30.7.2010 - Skladatel a producent Ondřej Soukup (59), známý svou pracovitostí, se rozhodl, že si před premiérou svého nového muzikálu Robin Hood (1. 9.) v pražském Divadle Kalich od práce odpočine.
30.7.2010 - Monogamie je pro člověka nepřirozená. Tvrdí to uznávaný americký expert doktor Christopher Ryan, odborník na evoluční a sexuální psychologii. Mediální skupina CNN teď publikovala jeho rozsáhlý článek ...
30.7.2010 - Se značkou La Roche Posay spolupracuje v České republice celá řada dermatologů. Tato kosmetika obsahuje unikátní termální vodu z La Roche-Posay, která má skutečný biologický účinek.
30.7.2010 - Řada lidí ho loni v září po úrazu úplně odepsala. Jen den poté, co Martin Zach (24) získal titul Muž roku ČR 2009, ochrnul po skoku do vody.
Copyright 1999-2010 Mladá fronta a.s.
Publikování nebo další šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu autora či redakce zakázáno.
Mladá fronta a.s. | E15 On-line | Fitweb | Knižní e-shop BookCafe | Lidé a Země | Maminka | Mladá žena | Orbion | Postgraduální medicína | Realit | Recepty | Sedmička | Sestra | Strategie | VTM Science | Zdravotnické noviny