štítná žláza

kdo má a nebo měl problémy se štítnou žlázou jaké koliv ať se o ně podělí a ne jen se mnou.Děkuji
7.2.2006

Diskusi založil(a) 7.2.2006 mou?ka

reagovat majdalenka1 19.7.2010 20:27  18%    +  -

Halooooo, děvčata, jak žijete? Máte se dobře?

reagovat lucifernovi 20.1.2010 7:59  5%    +  -

Dobrý den! Chtěla bych vám povědět příběh mé maminky.Celý život se trápila se Štítnou Žlázou a užívala léky.Po 50.narozeninách začala i dost tloustnout 165cm 75kg.Viděla jsem,že je nešťastná.tak jsem ji našla poradkyní,strašně milou paní a ta ji pomohla.Dnes má maminka 58kg a funkci ŠŽ upravenou.Dám Vám na tu paní kontakt a pomůže i Vám. Pište si o něj na můj mail lucka.snama@centrum.cz

reagovat Hepča 11.1.2010 11:04  16%    +  -

Já jsem také po odstranění štítné žlázy vloni v dubnu.
Cítím se o mnoho lépe, nejsem unavená. Beru Eutyrox. Měla jsem toxikózu šj. Mluvím dobře, jizvu mám vidět, ale to je mnou. Mě jsou jizvy vidět. Operace i po pooperační stav se dal v pohodě vydržet. Jsem ráda, že jsem šla, jinak by mě to odělalo srdce.

reagovat majdalenka1 10.1.2010 19:51  16%    +  -

michalusenka: Určitě jsem teď po odstranění šž klidnější a cítím se lépe. Nic mi nevadí v krku,dobře se mi polyká,vím,že se mi tam nic nedobrého neudělá.Nejsem pořád jak mátoha. A to,že si ráno musím vzít malinký prášek,mi nevadí.Jizva není vůbec vidět,kdo neví,že jsem byla před 7 měsíci na operaci, ničeho si nevšimne.Byt zdravá je pro mě hodně důležité a doktorům jsem plně důvěřovala.Neměli důvod mi lhát o nutnosti operace.

reagovat jitkadomu 10.1.2010 11:01  9%    +  -

michalusenka:
Já myslím, že je lepší brát léky a mít jizvu, než tu nebýt.

Ale to je už jen extrém!!!!

reagovat jájouch 7.1.2010 20:54  100%    +  -

michalusenka: tak léky budeš brát ať tak či onak po celý život už.
A jizva se ztratí není moc vidět u mě si jí nikdo jen tak nevšimne a narkoza se přežije jsou horší věci co člověk musí podstoupit hlavní je aby byl člověk v pořádku a nemusel se omezovat

reagovat michalusenka 7.1.2010 17:35  5%    +  -

jájouch: tak protože se bojím jakéhokoliv zasáhu do těla - od narkózy počínaje a taky se mi nechce mít moc jizvu a doživotně brát léky jako substituci

reagovat jájouch 6.1.2010 21:57  100%    +  -

michalusenka: a proč máš strach? nemusíš ho mít hlavně pak bude redy a v pohodě a klídku.

reagovat jájouch 6.1.2010 21:57  100%    +  -

babule: ahooooooooooj beruško ty jooo makáš? to je ale super ne? budou prachy. A co jinak jaký byli vánoce? Jdu na ty fotky číhni taky mám jich tam hafo

reagovat michalusenka 6.1.2010 13:18  5%    +  -

Dobrý den,
před dvěmi lety mi začly problémy s hyperfunkcí štítné žlázy, léčena jsem teprve rok a půl a teď se mi to po dlouhé době vrátïlo - nejspíš je vše ovlivněno stresem a já jsem hodně nervní člověk a taky jsem měla tento rok hodně změn v životě - dvě státní závěrečné zkoušky, diplomová práce na vysoké škole, poté stěhování s přítelem do podnájmu... Máte někdo zkušenosti s přírodní léčbou a léčiteli? Mám strach, abych nemusela jít na operaci, když se mi to zase vrátilo!

Díky za všechny názory, Míša

reagovat babule 6.1.2010 11:14  16%    +  -

jájouch: Ahoj kočko tak jak se máš v novem roce??? Ja jsem ted pořad v praci,,ale víš jak lepši než nic,koukni do galerky mam tam nove fotečky..

reagovat zhubnu 6.1.2010 9:30  8%    +  -

Ahoj,včera jsem byla u endokrinologa v Brně.Byla jsem na kontrole po operaci už mám 2 měsíce.Na lázně nemám nárok,že jsem měla sníženou funkci šž a na to lázně prý nejsou.Jinak se cítím dobře ,léky beru eutoryx 75.Zatím dávkování zůstalo a podle výsledků bud zvýší nebo ubere.Přibrala jsem 2kila navíc,musím ubrat jídlo a začít cvičit,nebo se to těžko zhazuje.Mějte se fajn Anička.

reagovat jitkadomu 25.12.2009 15:25  8%    +  -

marthinka:
Ahoj, tak obvodní by Ti asi neměla předepisovat léky na štítnou.
Já dojíždím do Brna k MUDr. Hrbkové, bydlím 35km od Brna.
Tu jsi také zkoušela?

reagovat babule 25.12.2009 15:00  15%    +  -

marthinka: to ja mela s tou unavou uplne stejne ted jsem rok po operaci a unava jako by zmizela,,ale taky dost přibiram s dr.mam taky problem dala mi kont.až po roce a pul což me přijde dlouho když tady holky pišou že chodi třeba po 4 mes.??? Ale jinou tu taky nemam tak se neda nic delat,,v tvem př.bych možna na pojiš.zavolala a nebo si to nekde zjistila co a jak si mužou dovolit ale odmitnout by te asi nemely

reagovat marthinka 25.12.2009 13:56  5%    +  -

ahoj holky, teď jsem objevila a dočetla vaši diskuzi a taky se přidávám...

se štítnou žlázou se léčím od asi od 12 let, teď je mi 21, mám hypofunkci, "dotáhla" jsem to na 91 kilo. Jsem unavená, pravidelně odpoledne usínám aspoň na 2 hodiny, v buse do práce taky, odpoledne chodím ještě do školy, prostě síla...
Přesně před rokem jsem vážila 82. Obvodní mi jasně doporučila zvednout dávky hormonu, od dětské endokrinoložky, kam jsme dojížděla 30 km, jsem se odhlásila, protože jsem odešla studovat vejšku do Brna. Jenže v celým Brně prostě nemůžu sehnat žádnýho doktora!!!!!!!!!!!!

Všude, kam jsem volala, mají buď plno nebo berou jen lidi ze spádové oblasti podle trvalého bydliště. To mám bohužel 100 km od brna. Jen jedna dokorka mi řekla, že pacienty přijímá, ale když jsem řekla, že jsem od své doktorky odešla, řekla, že to teda ne, že takové (!!!) pacienty nepřijímají, prý svým kolegům pacienty nepřebírají a rok a půl bez kontroly není tak moc. Nenechala si ani vysvětlit, že to byla dětská endo. Tak mi řekněte, co mám dělat......obrátit se na pojišťovnu? nebo neznáte v brně nebo okolí, kdo přijímá pacienty?

reagovat kattys 23.12.2009 23:59  28%    +  -

.

reagovat jájouch 23.12.2009 22:17  100%    +  -

babule: děkujíííííííí je to zlatíčko

reagovat babule 23.12.2009 22:08  14%    +  -

jájouch: jééé dekuju malej je užasnej

reagovat jájouch 23.12.2009 21:56  100%    +  -

babule: ahoooooooooooj beruško i já přeji....

a všem ostatním tak též pohodičku v krbu rodinném

reagovat babule 23.12.2009 16:02  13%    +  -

jájouch: Ahoj zlatko přeju Ti krasné a pohodové vanoce,,,a včem ostatnim na teto diskuzi taky

reagovat babule 19.12.2009 7:34  14%    +  -

majdalenka1: hmmm,tak to je škoda no

reagovat majdalenka1 16.12.2009 10:28  28%    +  -

babule: To už bude zachlazená puberta. Je mu 29. Co na to říct: dluhy,špatní kamarádi,herny.....Ale na druhou stranu je pracovitý,chytrý,zručný.....Jenom když to na něj příjde,nedá se to vydržet.

reagovat babule 16.12.2009 7:19  18%    +  -

majdalenka1: ježiš jak to??? puberta řadi?? nebo jak?? to ja mam taky synaček donesl darek---třid.dutkuno ale co mam delat přece ho nezabiju,,když na druhou stranu udela vše co mu řeknu

reagovat majdalenka1 15.12.2009 15:00  22%    +  -

babule: Střídavě, včera se mi syn postaral o nepěkný den, dneska to jde.Skáču po oknech a běhám po baráku s kytkama.

reagovat babule 15.12.2009 7:43  15%    +  -

Ahoj holky jak se mate???

reagovat zhubnu 11.12.2009 16:52  6%    +  -

Ahoj,vyrážka už zmyzela a byla jsem už cvičit aerobik.Dalo mě to zabrat ale cítila jsem se dobře.

reagovat babule 4.12.2009 18:57  16%    +  -

zhubnu: jo ?? tak ja si ji zkusim koupit už jsem zkoušela všechno možný,,a přijde mi že to mam pořad hrozne videt

reagovat zhubnu 4.12.2009 9:52  5%    +  -

P o měsíci jsem šla do práce a vyrážka se udělala až jsem byla vypsaná v neděli a také jsem mazala měs. mastí,ted mám kalcium mastičku a hojí se jak jizva tak i vyrážka

reagovat babule 3.12.2009 17:35  16%    +  -

zhubnu: a po jaky dobe jsi šla do prace?? me doktor.pustila až po 5 tydnech,řekla že dřiv ani nahodoume se udelala vyražka z toho že jsem mazala mesíč.mastí

reagovat zhubnu 3.12.2009 8:19  5%    +  -

Cítím se dobře a nezhubla jsem nic,prášky beru stejně 1 a půl eutoryxu ráno.Prášky jsem brala hned po operaci.Myslela jsem že je budu brát až později.Zatím ahoj A

stránkování diskuse:

Nemáte právo pro přidávání příspěvků. Požádejte autora diskuse. Napište mu vzkaz pomocí vzkazů.

Přihlásit na tomto počítači trvale:
  Registrace
diskuse:
Diskusi založil(a): mou?ka
přispívání jen pro zaregistrované
Nástěnka - Stát se členem
Členové diskuse - Členové online:
Nacházíte se v sekci:
Diskuse -> Zdraví
Aktuální články

WORLD OF BEAUTY & SPA podzim 2010

WORLD OF BEAUTY & SPA podzim 2010

26.7.2010 - První část jubilejního 10. veletrhu kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu jsme připravili ve zcela nevšedním duchu - v náročných atraktivních prostorách O2 arena. Díky své exkluzivní polo...

Letní sex v cizině - proč ne? Ale vždy s kondomem!

Letni sex v cizine - proc ne? Ale vzdy s kondomem!

30.7.2010 - Je léto, vyrážíme do cizích krajů. Za odpočinkem i za poznáním. Slunce, voda a dobrá nálada - dost dobré důvody pro seznámení s krásnou cizinkou či vysportovaným domorodcem.

Workoholik Soukup teď sladce lenoší!

Workoholik Soukup teď sladce lenosi!

30.7.2010 - Skladatel a producent Ondřej Soukup (59), známý svou pracovitostí, se rozhodl, že si před premiérou svého nového muzikálu Robin Hood (1. 9.) v pražském Divadle Kalich od práce odpočine.

Monogamie je pro člověka nepřirozená

Monogamie je pro cloveka neprirozena

30.7.2010 - Monogamie je pro člověka nepřirozená. Tvrdí to uznávaný americký expert doktor Christopher Ryan, odborník na evoluční a sexuální psychologii. Mediální skupina CNN teď publikovala jeho rozsáhlý článek ...

Pro kosmetiku do lékárny? – díl III.

Pro kosmetiku do lekarny? – dil III.

30.7.2010 - Se značkou La Roche Posay spolupracuje v České republice celá řada dermatologů. Tato kosmetika obsahuje unikátní termální vodu z La Roche-Posay, která má skutečný biologický účinek.

Ochrnutý Muž roku Zach už sám řídí auto

Ochrnuty Muz roku Zach uz sam ridi auto

30.7.2010 - Řada lidí ho loni v září po úrazu úplně odepsala. Jen den poté, co Martin Zach (24) získal titul Muž roku ČR 2009, ochrnul po skoku do vody.