Barbie a jiné panenky

Šití a tvoření na panenky
28.6.2006

Diskusi založil(a) 28.6.2006 KariiiV

téma měsíce

Ahojte po delší době, dostala jsem v poslední době pár mailíků, že nějak stagnuje barbie-tema blog a jestli bude pokračovat - tak doplňuju co vím, že tam není, ale spoustu věcí nemám tak pokud jste šily a chcete to tam přidat pošlete mi do vzkazů odkaz na vaši galerii nebo na mail fotky. (nechám to chvilku na nástěnce ať to nezapadne v davu)

zdenah 29.7.2010 12:56

červenec - plavky

shineon Saxana 13

zdenah 29.7.2010 12:53

OFICIÁLNÍ STRÁNKY SOUTĚŽE MISS LATOYA

zdenah 16.9.2009 8:37

stránky a odkazy co se týká barbie

arvven.wz.cz (arwen), akym.webgarden.cz (AKym), anansi.blog.cz, barbie.unas.cz (marta-b), barbie-hanneton.blog.cz (hanneton), barbie-ivanafilipova.ic.cz, barbie-saty.webgarden.cz (logos), berusinka.webgarden.cz (berušinka), britky.cz/panenky (merrinka ), bruzi.ic.cz (skippy), camelie.tym.cz, danafa.webgarden.cz, decky.wz.cz karii-ukarii.blogspot.com(KariiiV), dollsmania.estranky.cz(Joana2), edwardsgoldeneyes.blog.cz(be-rus-ka), edin.blog.cz(edaka), erica.cz(erica), fashiondolljana.ic.cz , fibi.ic.cz (Fibi666), gabiola.webzdarma.cz , galerie-bk.unas.cz (breberka), jarjara.ic.cz, galerie-jitka.webgarden.cz (Jituš), handwork2.wz.cz (snake), hewa.webgarden.cz, iluska.ic.cz (Peja), inspirace-barbie.cz (rozik, Chiva), karii.estranky.cz, katy32.blog.cz (katy28), kasi.wgz.cz (mona, katy), kouzelnysvetpanenek.ic.cz (Virginie), kreativ.blog.cz (1Ivanka), laliny.ic.cz(laliny), leeeeena.estranky.cz(leeeena), lenkadl.ic.cz, lenkalenca.blog.cz, lenkaton.webgarden.cz (lenka.t), lenous.webgarden.cz (lenous), lina.webzdarma.cz (Lina.Maria), majadolls.unas.cz, marilleva.webgarden.cz (marilleva), marmarky.ic.cz (marmarky), mbcorp.wz.cz , mojebarbie.wz.cz (latoya), mojepanenky.blog.cz (Eliskas), molendrix.com (Dezi), monkast.wgz.cz (MonkaSt), nezbedovic.blog.cz (Kolombo a Nezbedka), rucicky.cz(rucicky), saxana.webgarden.name (Saxana13), scratka-doll.blog.cz (scratka), sijeme.ic.cz (jana), tamushf.com (tamushf), tatokalan.blog.cz(tatokalan), tonnersafternoon.blogspot.com (mefi), tyaja.wbs.cz(MarcelaS), tonnerdiary.blog.cz (mefi), verpa.webgarden.cz (verpa), wacinka.webgarden.cz (wacinka), waran.cz/www/kopretina (Katka_kopretina), woman.websnadno.cz (Eiramx), zdenah.ic.cz, různé odkazy, barbie-tema.blog.cz, http://www.dollery.com/html/artists/keeler/Keeler-mm.htm http://www.dollery.com/html/artists/francirek/francirek&oliveira-mm.htm www.barbie-yourcandy.blog.cz
saxana : http://saxana.webgarden.name/

KariiiV 30.6.2006 7:54

reagovat erica 30.7.2010 20:41  15%    +  -

a omlouvám se, že nebudu zpětně moc hodnotit, nelistovala jsem, takže jen posledních pár kousků, co jsem viděla na nástěnce - pruhovaný retro je bezva nápad a sada pletených pro FR - taky dobrý sluší jim to.
lali - díky za podporu, odepíšu na mailíka a komplet je krásnej, vidíš, mě barevná džínovina vůbec nenapadla co člověk, to jiná představa a v tom je to hezký

reagovat erica 30.7.2010 20:37  15%    +  -

Ahoj děvčata,
přidávám taky hotové plavky do tématu měsíce -

a ještě jedno minulé - džínová kolekce.

více fotek u mě na webu - www.erica.cz, něco málo i tady v galerii.
Moc teď nechodím, jsou dovolené, tak zaskakuji nebo mám sama dovolenou, ale jak je volná chvilka, tak se snažím tvořit, nálada by byla, jen ten čas

reagovat lali.martina 30.7.2010 19:58  10%    +  -

Hezký večer Holky,
tak jsem si taky trochu a ušila jsem zatím jedno tématko tohoto roku

reagovat Be-rus-ka.Pattinson 30.7.2010 14:48  100%    +  -

Dezi: Proto si radeji objednam s te Evropy. Protoze za clo bych se fakt nedoplatila. Ni mi se ani moc hlavicky od tech Dragon doll kluku nelibi, ale nevim, jak bych pak dopadovala jinou hlavicku. Mi se treba libi od Angelsdolls Cian a nebo i Dan hlavicka, ale nevim, jak bych ji pak pridelala na to telicko od Dragondoll. Protoze to telo se mi fakt libi, je takove nejrealistictejsi, jake jsem kdy videla, kdyz nepocitam me milovane iplehouse.

reagovat Dezi 30.7.2010 13:40  43%    +  -

Be-rus-ka.Pattinson: Na srazíku dobrý - takových panenek! - akorát jsem tam asi byla nejstarší.
Ten Caesar je opravdu neobvyklý. Od Dragon doll se mi líbí spíš děvčata - Dai Chan obzvlášť. Našli si chytře díru na trhu - existuje jen málo šikmookých BJD hlaviček, a nejsou tak drazí.
I u nás celníci přitvrdili, ale zatím jsem za žádnou BJD neplatila (za Tonnerku jo) - prodejci tam píší nižší cenu. Ty moje ale byly všechny z Koreje a MSD velikost. Nevím, jestli jsou irští celníci dostatečně neznalí věci, aby pustili velkou pannu a skousli, že má na škatuli napsáno 50 dolarů, nebo podobně.

reagovat Be-rus-ka.Pattinson 30.7.2010 13:28  100%    +  -

Dezi: jak se ti libilo na BJD sraziku? Ja stale vice koketuju s myslenkou koupit si nejakeho krasavce. Hrozne se mi libi Dragon doll Ucle body. A Caesar hlavicka. A nebo od Fairy land Chic line Ruo. Chjo. Ale mam strach si to obednat s Asie kvuli cla. Protoze v Irsku jsou na clo sileni. Zatim jsem platila za kazdou panenku pres 100 euro. Naposled mi prisel Tonnerak za 160 dolacu a platila jsem clo 44 euro. Nechapu, proc tak moc. Tak se bojim, ze kdyz mi prijde panenka za 360 dolaru, ze zaplatim tak 200 euro clo. Proto jsem se koukala u thinkpink. Tam maji oba dva, sice drahsi, ale bylo by to bez cla z holandska. :-(

reagovat Dezi 30.7.2010 13:20  43%    +  -

Tak jsem dala to, co mám za posledního půl roku nafotografované na BJD na web - konečně!!!
http://molendrix.com/Fiume.html

Novinky budou až za čtrnáct dní..... až se pochlapím a nafotím.

reagovat Dezi 30.7.2010 12:28  43%    +  -

marmota-b: Jo, to já taky....

reagovat marmota-b 30.7.2010 11:53  5%    +  -

Dezi: Jeje, tak to jsem nesmírně zvědavá, jak to dopadne!

reagovat Dezi 30.7.2010 10:41  42%    +  -

marmota-b: To jsem rádo, že se ti to třeba bude hodit! (mám zdigitalizovaný ještě díl o 16. století, zbytek jen v papírové formě).
Momentálně hloubám nad šaty a la Cranach (už se na ně chystám asi 5 let, stále jsem nesebrala odvahu), a nad neobvyklou steampunkovou turnýrou z filmu Kletba měsíčního údolí (Maruščiny modré cestovní šaty) - bude to chtít papírový model....

reagovat Marilleva 30.7.2010 9:36  85%    +  -

Be-rus-ka.Pattinson:

reagovat Marilleva 30.7.2010 9:35  85%    +  -

marmota-b: to jsi dobře udělala.
fakt je,že jsem se před pár lety plácla přes kapsu a koupila si pořádné letní pantofle u scholl,slouží mi dodnes .

reagovat Be-rus-ka.Pattinson 30.7.2010 9:35  100%    +  -

Marilleva, Nezbedovic: Holky, obe mate ty saticky krasne!

reagovat marmota-b 29.7.2010 21:14  5%    +  -

Marilleva: Čtyři páry bot? Teď už jich budu mít víc, ale všechny nové jsem posbírala po sekáčích a výměnách oblečení. Až donedávna jsem ten počet měla hodně podobný. Až jsem se nedávno rozhodla, že pokud budu do něčeho na sebe investovat, budou to boty... a nechala jsem si u ševce spravit svoje oblíbené kožené semišky, protože takové už bych podruhé sháněla těžko. Tak takhle já jsem na tom s investováním do bot.
Jinak pro panenky je to u mě taky trochu bída. Mám toho královského ševce, tudíž i ty boty, co měl u sebe, ale půlka jich jsou balerínky, které se nedají použít ke všemu, a ještě jsou to převážně pastelové barvy, které se taky nedají použít ke všemu... A ještě jsem musela někde ztratit jeden růžový pár, co jsem ho výjimečně opravdu měla k čemu použít.

reagovat marmota-b 29.7.2010 21:06  5%    +  -

1Ivanka: Jejda, omyl, to byla reakce na Tvůj komentář na mou Kaylu! Jestli jsem správně pochopila ten omyl... Já jsem zapomněla přepsat jméno.

Dezi: Tak jsem si trochu prošla Arnoldovou, je to úžasné!

reagovat 1Ivanka 29.7.2010 20:12  27%    +  -

Jojo. Taky půjdu. Dneska je nějakýé ospalé počasí, tak jdu na telku - možná, že u ní zase usnu. mějte se hezky. papa

reagovat Marilleva 29.7.2010 20:02  84%    +  -

Nezbedovic: taky mizím

reagovat Nezbedovic 29.7.2010 19:59  5%    +  -

Mějte se tu hezky, jdu hledat bílou vlnu na tenistku.

reagovat Nezbedovic 29.7.2010 19:58  5%    +  -

1Ivanka: Nemám žádnou dynamitku, ale když jim narveš boty, které jsou barbinám, tak tyhle by jim mohly padnout.

reagovat 1Ivanka 29.7.2010 19:55  26%    +  -

Nezbedovic: Myslíš, že by jim mohly být? Tak to zkusíme.....jestli si taky vzpomenu Ony i ty nové barbulky je pěkně ničí - mají vyšší nárt a jde to hůř nasoukat.

reagovat Nezbedovic 29.7.2010 19:51  5%    +  -

1Ivanka: my doma máme originál botky Matell pro Barbie. koupily jsme je zvlášť ale jsou jim velké. Připomeň se před podzimním srazíkem, přivezla bych Ti je. Dynamitkám by mohly být.

reagovat 1Ivanka 29.7.2010 19:50  26%    +  -

Marilleva: no ty jsou pěkný. já u barbulek koukám na ty hromádky, jenže mně štve, že když dorazí, tak jsou převážně žůžové. Potřebovala bych černé a bílé a klidně víc a zkusila bych je nějak nazdobit - třeba lakem na nehty, korálky,....

reagovat Marilleva 29.7.2010 19:48  85%    +  -

třpytivé

reagovat Marilleva 29.7.2010 19:47  85%    +  -

1Ivanka: občas se zadaří,třeba ty modré třpitivé pantoflíky co mám v galerce byly laciné.

reagovat 1Ivanka 29.7.2010 19:45  26%    +  -

Marilleva: tak to je přesně ono. Já si kupuju boty po sezóně ve výprodejích a panenkám je dopřeju - to je divná morálka Kdyby šly panenkám taky koupit v pořádnym výprodeji, tak by to bylo super.

reagovat Marilleva 29.7.2010 19:45  85%    +  -

1Ivanka: právě vlasů má moc.

reagovat 1Ivanka 29.7.2010 19:44  26%    +  -

Marilleva: Myslela jsem nějaký lehčí, provzdušněný. Ale ona má moc vlasů viď.....aby jí šel vůbec nasadit.

reagovat Nezbedovic 29.7.2010 19:43  5%    +  -

Marilleva: Ta se má. Naše panenky jsou bosky.

reagovat Marilleva 29.7.2010 19:43  85%    +  -

1Ivanka: holky mají spotřebu co?

reagovat Marilleva 29.7.2010 19:42  85%    +  -

1Ivanka: hmm botky se mi líbí,ovšem sama mám čtyři páry

stránkování diskuse:

Nemáte právo pro přidávání příspěvků. Požádejte autora diskuse. Napište mu vzkaz pomocí vzkazů.

Přihlásit na tomto počítači trvale:
  Registrace
diskuse:
Diskusi založil(a): KariiiV
přispívání jen pro zaregistrované
Nástěnka - Stát se členem
Členové diskuse - Členové online:
Nacházíte se v sekci:
Diskuse -> Zájmy a koníčky -> Tvoření
Aktuální články

WORLD OF BEAUTY & SPA podzim 2010

WORLD OF BEAUTY & SPA podzim 2010

26.7.2010 - První část jubilejního 10. veletrhu kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu jsme připravili ve zcela nevšedním duchu - v náročných atraktivních prostorách O2 arena. Díky své exkluzivní polo...

Letní sex v cizině - proč ne? Ale vždy s kondomem!

Letni sex v cizine - proc ne? Ale vzdy s kondomem!

30.7.2010 - Je léto, vyrážíme do cizích krajů. Za odpočinkem i za poznáním. Slunce, voda a dobrá nálada - dost dobré důvody pro seznámení s krásnou cizinkou či vysportovaným domorodcem.

Workoholik Soukup teď sladce lenoší!

Workoholik Soukup teď sladce lenosi!

30.7.2010 - Skladatel a producent Ondřej Soukup (59), známý svou pracovitostí, se rozhodl, že si před premiérou svého nového muzikálu Robin Hood (1. 9.) v pražském Divadle Kalich od práce odpočine.

Monogamie je pro člověka nepřirozená

Monogamie je pro cloveka neprirozena

30.7.2010 - Monogamie je pro člověka nepřirozená. Tvrdí to uznávaný americký expert doktor Christopher Ryan, odborník na evoluční a sexuální psychologii. Mediální skupina CNN teď publikovala jeho rozsáhlý článek ...

Pro kosmetiku do lékárny? – díl III.

Pro kosmetiku do lekarny? – dil III.

30.7.2010 - Se značkou La Roche Posay spolupracuje v České republice celá řada dermatologů. Tato kosmetika obsahuje unikátní termální vodu z La Roche-Posay, která má skutečný biologický účinek.

Ochrnutý Muž roku Zach už sám řídí auto

Ochrnuty Muz roku Zach uz sam ridi auto

30.7.2010 - Řada lidí ho loni v září po úrazu úplně odepsala. Jen den poté, co Martin Zach (24) získal titul Muž roku ČR 2009, ochrnul po skoku do vody.