DĚTSKÝ POKOJ

Protože nám děti pomalu dorůstají do věku ( 2,5 roku ), kdy opustí rodičovskou ložnici a začnou spávat v dětském pokoji, ráda bych uvítala spřízněné duše.Tzn.rodiče, kteří toto zrovna řeší, nebo zdárně vyřešili.A zvu samozřejmě i všechny lidičky s dobrými a kreativními nápady , jak udělat z malého pokoje ráj pro tři děti stejného stáří.
Moje představa je taková, že by v pokojíku měly být tři zvýšené postele, ale né palandy, protože na ty jsou děti ještě malé.Dále stůl na kreslení,nějaké úložné prostory na boxy s hračkama.POkud se vejde ještě oblečení, budeme si gratulovat.
Chci barevnost a nábytek s promyšlenými detaily, jako kulaté rohy,poličky na těch správných místech,skryté šuplíky a pod.
Vše si chceme sami navrhnout a dát udělat na míru.
Jestli máte někdo nápady hodící se k tomuhle tématu, sem s nimi.Prosím.

A pokud jste někdo narazil na internetu na zajímavé fotografie dětského nábytku, i o ty se můžete podělit.Vždyť většina rodičů chce mít pro děti hezký a účelný pokoj, který rozvíjí fantazii.

Dáša

24.3.2005

Diskusi založil(a) 24.3.2005 DášaK.

reagovat nekokumachan 21.8.2010 19:50  7%    +  -

Ahoj,

pro děti školního věku můžu doporučit k psacímu stolu nebo k počítači tyto kancelářské židle. Zvlášť vhodné jsou ty pro zdravé sezení.

reagovat petra79 21.8.2010 17:02  10%    +  -

Koukněte nový bazárek http://simibazarek.webnode.cz/

reagovat exilim 6.8.2010 12:35  47%    +  -

Marlenka: bordura jde i sundat a naprosto v pohodě

reagovat Veru.K 27.5.2010 21:48  29%    +  -

třeba se někomu bude hodit jako dárek... postupně budeme přidávat motivy...nožné i vyšití jména pro mimi.. vlastně čehokoliv
www.vysivky-na-prani.cz

reagovat mochomůrka 12.5.2010 8:57  22%    +  -

Přeji krásný den Všem.Udělejte si chvilku a nakoukněte do mého bazárku.Mám v něm spoustu krásných a cenově dostupných obrázků,které udělají radost Vašim dětičkám,Vám i příbuzným a známým.Ceny jsou od 35,- Kč .V bazárku mám i několik oblečků na miminka a několik triček.
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=295326

reagovat reskator 23.4.2010 23:08  5%    +  -

dala bych tam určite nějakou hernu .

reagovat LenkaB 6.4.2010 9:46  5%    +  -

mnoho obrázků vhodných pro děti najdete na www.talent.cz.

reagovat LenkaB 2.4.2010 8:32  5%    +  -

Ahoj, vymalovali jsme na bílo, všechny barvy jsem vyřešila textiliemi - až se ohledí, tak to jenom znovu oblíknem - doporučuju fakt pokud možno jednobarevný koberec neutrální barvy - na barevném rozšlapete spoustu hraček, protože je nevidíte. Právě hračky dodají dětskému pokoji tolik barev, že podklad je lepší neutrální. Dostala jsem šicí stroj
, za postele jsme přišroubovali půl metru nad postel tenkou lištu, na kterou jsme před tím sponkovačkou natloukli suchý zip, druhou půlku jsem našila na potahy, dovnitř jsem dala 5 cm molitan - děti neomlátí zeď a krásně je jim teplo.

reagovat Vlasatka 18.3.2010 21:23  5%    +  -

Ja budu lepit tapety: http://www.lepeeto.cz/cs/goods/4-v-trave/3-tapety

Ale jen na 2 zd. Zbytek bude barva.
Vl.

reagovat mona-nika 27.1.2010 12:43  5%    +  -

tak jsem tady jen tak náhodou..mám dvouletého prcka a po večerech spoustu času...takže vymýšlím..tak maminy jestli chcete některá dodělat interiér..třeba opakujícím se motivem z bordury nebo koberce..aby vám to ladilo,dejte vědět..jsem všeuměl..maluju šiju..zatím ahoj.

reagovat Gusta 5.1.2010 20:47  1%    +  -

Kat34: podivejte se na Gusta.cz !

reagovat madetka 7.8.2009 7:55  5%    +  -

adikah: ano, to máš pravdu. Samolepky jsou dovozem z Ameriky, cena dopravy vyjde na stejně jako hodnota samolepek, k tomu je nutno připočíst DPH 19% a clo, tak proto je cena vyšší než u samolepek, které se vyrábí u nás nebo třeba v Polsku, Slovensku nebo někde v unii. Pokujíčky pro miminka jsou Italské

reagovat adikah 6.8.2009 20:44  22%    +  -

madetka: Obrázky jsou to krásný, ale ty ceny jsou taky zajímavý.

reagovat madetka 6.8.2009 13:14  5%    +  -

Ahojky, pokud nevíte jak nazdobit stěny Vašeho bytečku, vybavit dětský pokojíček, zkuste to samolepícími dekoracemi z eshopu LUNAMI nebo jen načerpejte ispiraci. Pokud máte jakékoliv dotazy, nebojte se zeptat. Janca.Purova@seznam.cz

reagovat Streiky 10.7.2009 8:30  94%    +  -

Libuška: ahoj,my už máme vymalováno,nás spíš ted čeká nakoupit doplnky a nábytek..,ale zatím to tak nespěchá,takže pomaličku,ale už koukám,co by se mi tam pro malou hodilo..

reagovat Maruška_a_holčánci 9.7.2009 22:34  73%    +  -

Kat34: dej foto

reagovat Maruška_a_holčánci 9.7.2009 22:34  73%    +  -

Kat34: není zač

reagovat Kat34 9.7.2009 20:21  15%    +  -

Maruška_a_holčánci: díky moc, už ho máme doma, objednala jsem ho ze SakyPaky, malej je moc spokojenej, sedí nebo leží, je fajn že se to dá různě tvarovat.

reagovat andy009 9.7.2009 20:16  35%    +  -

Libuška: Já se chystám. Poprvé s manželem,tak snad to klapne. Dnes jsem si byla podle vzorníku objednat barvu a přikoupili jsme nějaký to nadobíčko.

reagovat Libuška 8.7.2009 7:25  5%    +  -

Tak kdo se chystá o prázdninách malovat dětský pokoj?

reagovat Streiky 29.6.2009 13:33  76%    +  -

ahooj holky,taky pomaličku zařizujeme malé detský pokojíček...,tak snad tu naberu nějakou inspiraci či rady..

reagovat Maruška_a_holčánci 21.6.2009 20:46  74%    +  -

Kat34: ty sedací pytle šijou holky patchworkářky svým dětem, zkus se zeptat tam

reagovat Kat34 26.5.2009 20:26  19%    +  -

Děvčata pořídila jste některá svému dítku do nového pokojíčku sedací pytel bez pevné konstrukce plněný kuličkami, máte některá zkušenost?

reagovat nikasv 22.5.2009 14:51  5%    +  -

Ahojky,
kdyby jste měl někdo zájem tak nakoukněte:

www.mimibazar.cz/nikasv

prodávám dekorace do dětských pokojíčků,tapety,bordury,nálepky na stěnu,dekorace do obývacích pokojů atd.....
Ahoj Veronika

reagovat adikah 6.5.2009 12:24  23%    +  -

Kiara: my klukovi do pokojíku budem kupovat jednu velkou šatní skřín a policovej systém s boxama na hračky a knížky.

reagovat Kiara 6.5.2009 12:03  55%    +  -

adikah: Přesně tak.

reagovat adikah 6.5.2009 11:40  23%    +  -

enemy: nábytek tam maj krásnej, ale na to musí mít člověk peníze. Za pár let totiž musí člověk koupit jinej.

reagovat andy009 6.5.2009 11:10  5%    +  -

hedpin: my ho máme,jen v mořské variantě,ale malej na něm skákal ze začátku párkrát,jinak slouží opravdu pouze jako podložka na hraní si s legem apod.,na skákání ne. Ale on si nehrál ani na tom se silnicí. Není na auta a lego mu tam nepasovalo.

reagovat enemy 6.5.2009 10:40  20%    +  -

holky našla jsem stránky na nábytek do pokojíčků na www.meblik.cz

reagovat Kiara 6.5.2009 10:24  55%    +  -

hedpin: To musíš sama vědět, co tvoje dítě baví. Moje dítě skákací panák nebere, takže ani kobereček by ho asi neuchvátil. Mám dva kluky, takže vedou auta a silnice.

stránkování diskuse:

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.

Přihlásit na tomto počítači trvale:
  Registrace
diskuse:
Diskusi založil(a): DášaK.
přispívání bez omezení
Nástěnka - Stát se členem
Členové diskuse - Členové online:
Nacházíte se v sekci:
Diskuse -> Domov a bydlení -> Interiéry
Aktuální články

Podzimní šatník jediným kliknutím

Podzimni satnik jedinym kliknutim

30.8.2010 - Kdo by nechtěl nakupovat? My se Vám upřímně přiznáme, že to milujeme! A co nevidět se nám opět naskytne výborná příležitost k tomu, abychom doplnili náš šatník novými kousky, protože je tu nové roční ...

Sex s Pittem a Megan Fox by svým partnerům lidé dovolili nejochotněji

Sex s Pittem a Megan Fox by svym partnerum lide dovolili nejochotneji

dnes - Vyspat se s Bradem Pittem či Megan Fox a svěřit to svým partnerům a partnerkám by se lidé obávat nemuseli. Podle nového internetového průzkumu by totiž erotický zážitek s těmito dvěma hollywoodskými c...

Péče o pleť po dovolené

Pece o plet po dovolene

dnes - Léto se pomalu chýlí ke svému konci a s ním i krásné teplé letní dny a večery, které jsme si užívali, jak jen to bylo možné. Dovolené, koupání v moři nebo v rybníku, sluníčko a pobyt v přírodě s minim...

Z vysokých a štíhlých sklenic člověk vypije méně alkoholu

Z vysokych a stihlych sklenic clovek vypije mene alkoholu

dnes - Pozor na široké a nízké sklenice, žejdlíky a boubelaté poháry, varují oxfordští psychologové. Podle jejich experimentální studie totiž platí vztah – čím vyšší a užší je sklenice, tím méně člověk...

Peníze do fotbalu nebo do zeleně? Muž bude pro první, žena pro druhé

Penize do fotbalu nebo do zelene? Muz bude pro prvni, zena pro druhe

dnes - Jediná žena má šanci stát se primátorkou Prahy – Markéta Reedová. Někteří o ní mluví jako o jediné vrcholné pražské političce, která není zkorumpovaná. Je vzdělaná, pracovala několik let v Londý...

Karibik: Rajská idylka

Karibik: Rajska idylka

dnes - Sněhobílé pláže, průzračné moře, stinné palmy, které ohýbá osvěživý větřík, především však žádný štěkavý turista široko daleko... Pokud nějaký kus země zpodobňuje ráj, pak je to prý zaručeně soukrom...