DOMÁCÍ PEKÁRNA

KOUZLÍME S DOMÁCÍ PEKÁRNOU

Tato diskuse navazuje na původní diskusi založenou jehlanek a měla by pomoci všem, kteří zkouší péct chleba doma, nebo se chtějí inspirovat k nejrůznějšímu využití domácí pekárny.

Správcem, který se stará o bezproblémový chod diskuse





6.4.2005

Diskusi založil(a) 6.4.2005 Anndy

 
 
 

reagovat Iivetata 20.6.2018 11:46  11%    +  -

tak já zatím dávám do mrazáku celý knedlík,vařím vždy 4 a jeden jde do mrazáku,jeden knedlík po vyndání je málo,ale někdo si dá kolínka

reagovat Sallow 19.6.2018 20:20  100%    +  -

Betyyna: Jasně, lépe se to pak odebírá a i rychleji rozmrzá

reagovat Betyyna 19.6.2018 20:19  26%    +  -

babiMinka mlíčko: samo že pokrájím a tak zamrazím - v příspěvku jsem napsala, že do mrazáku půjdou porce, všechno dávám do mrazáku tak, aby se dala vytáhnout konkrétní porce, jinak to nemá moc smysl.

reagovat Betyyna 19.6.2018 20:17  26%    +  -

Sallow: no vždyť píšu, že zamrazuju porce, celou knedlu by mi nenapadlo dávat do mrazáku

reagovat mlíčko 19.6.2018 19:40  5%    +  -

Betyyna: krásné, taky dávám do mrazáku pokrájené

reagovat babiMinka 19.6.2018 17:13  100%    +  -

Sallow: Já je taky nakrájím, zabere to méně místa a já nemám mrazák moc velkej.

reagovat Sallow 19.6.2018 14:45  100%    +  -

Betyyna, Tiama: Já ty knedle před zmrazením ještě pokrájím a pak odebírám podle potřeby i po plátcích.
S chlebem to dělám také tak

reagovat Tiama 19.6.2018 14:14  5%    +  -

Iivetata: teprve do mrazáku půjdou :-)

reagovat Iivetata 19.6.2018 13:42  11%    +  -

Betyyna: a nemáš ty knedle poznat,že byly v mrazáku.

reagovat Betyyna 19.6.2018 13:14  26%    +  -

Sallow: nojo já ráda syslím

reagovat Ada445 19.6.2018 12:42  40%    +  -

Betyyna:

reagovat Sallow 19.6.2018 12:41  100%    +  -

Betyyna: Také bych měla nějaké uvařit. Už nic nasysleného nemám

reagovat zulan 19.6.2018 11:38  5%    +  -

Betyyna:

reagovat Betyyna 19.6.2018 10:31  26%    +  -

dnes zase knedle, první várka hotová, už jedu druhou, porce půjdou do mrazáku

reagovat Betyyna 18.6.2018 22:17  26%    +  -

všem děkuji

reagovat mlíčko 18.6.2018 19:02  5%    +  -

Betyyna:

reagovat hankamishka 18.6.2018 18:14  5%    +  -

Betyyna: díky za odkaz na rozhovor....knihu jsem dostala pod stromeček

reagovat zahrádkářka 18.6.2018 16:43  14%    +  -

Betyyna: Suprový, hned bych se zakousla do krajíčku

reagovat Lida008 18.6.2018 15:31  100%    +  -

Betyyna:

reagovat Iivetata 18.6.2018 14:19  11%    +  -

Betyyna:

reagovat Betyyna 18.6.2018 11:20  26%    +  -

Ráno jsem se na něj hned vrhla, už jsem se nemohla dočkat

reagovat Betyyna 18.6.2018 10:40  26%    +  -

děkuji všem

reagovat babiMinka 18.6.2018 9:39  100%    +  -

Betyyna: Jako vždy je parádní!!!!!

reagovat zulan 18.6.2018 9:38  5%    +  -

Betyyna:

reagovat JarkaS 18.6.2018 7:03  42%    +  -

Betyyna:

reagovat Tiama 18.6.2018 6:59  5%    +  -

Betyyna: krasavec

reagovat zahrádkářka 18.6.2018 5:59  14%    +  -

Betyyna: Krásný chleba

reagovat Betyyna 17.6.2018 21:16  26%    +  -

nějak mě přestaly náhle bavit ty lesklé chleby, a jak jsem je natírala, tak jsem vždycky smazala proužky od ošatky, tak teď zase chvíli takovéto, dopečeno před chvílí, zakrojím až zítra. S domácím kefírem a semínka slunečnice a černucha setá.

reagovat babiMinka 16.6.2018 15:30  100%    +  -

Betyyna: Díky za odkaz na rozhovor s Ivou Trhoňovou!!!!!

reagovat Betyyna 16.6.2018 15:17  41%    +  -

pelhrima: ale jaký byl na pekárně čas zjisti, to musíme na to sáhnout ve stejný čas

stránkování diskuse:

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.


Přihlásit na tomto počítači trvale:
  Registrace
diskuse:
Diskusi založil(a): Anndy
přispívání bez omezení
Nástenka - Stát se clenem
Clenové diskuse - Clenové online:
Nacházíte se v sekci:
Diskuse -> Zájmy a koníčky -> Vaření a recepty
Přečtěte si