DOMÁCÍ PEKÁRNA

KOUZLÍME S DOMÁCÍ PEKÁRNOU

Tato diskuse navazuje na původní diskusi založenou jehlanek a měla by pomoci všem, kteří zkouší péct chleba doma, nebo se chtějí inspirovat k nejrůznějšímu využití domácí pekárny.

Správcem, který se stará o bezproblémový chod diskuse

Pokud si s něčím nevíte rady, nebo se vám nedostalo odpovědi na váš dotaz v diskusi, obraťte se na mne.




6.4.2005

Diskusi založil(a) 6.4.2005 Anndy

 
 
 

reagovat rehek 24.7.2017 13:07  100%    +  -

Rajunka: zkus se poradit na bezlepkové diskuzi TADY KLIK

reagovat Rajunka 24.7.2017 12:16  5%    +  -

Dobrý den,

mohla bych Vás poprosit o radu? Mám doma domácí pekárnu staršího data, která boužel nemá program na bezlepkové pečení. Mohu se zeptat na jaký program BLP pečete? Nebo jaké jsou zhruba časy kynutí a pečení?

Mnohokrát děkuji a budu velikým dlužníkem!
Rajunka

reagovat Iivetata 24.7.2017 8:09  60%    +  -

Zkoušela jsem křehký chléb,ale nekřupe,jíst se dá.

reagovat Iivetata 23.7.2017 12:22  61%    +  -

dnes jsem zkoušela křehký žitný chléb a nedala jsem sůl a zatím nekřupe

reagovat Kytice 19.7.2017 9:07  6%    +  -

moc děkuji za odpověďi

reagovat rehek 19.7.2017 7:44  100%    +  -

Kytice: Pšeničné pečivo rychle tvrdne, nejlepší je hned po upečení. Housky co se hned nesní dávám do mrazáku, po vytažení jsou za hodinku jako čerstvé.

reagovat Iivetata 19.7.2017 6:20  70%    +  -

Kytice: taky dávám do mikrotenu i chleba

reagovat Kytice 18.7.2017 22:13  6%    +  -

*Manka*: tak vyzkouším, jen nevímk proč na FB píšou, že v plátěném pytlíku pečivo vydrží několik dnů měkké, já ho musím druhý den nahřívat v MWT jinak je to jak kámen

reagovat babiMinka 18.7.2017 19:49  100%    +  -

Kytice: My máme rádi měkké pečivo/kůrku a tak po upečení je hned pomažu vodou a přikryju utěrkou a po vychladnutí dávám do chlebníku zabalené ve staré plíně a tu denně vyměňuji.

reagovat *Manka* 18.7.2017 19:40  96%    +  -

Kytice: s balením do plátěného nebo papírového pytlíku mám taky ty zkušenosti, že tam pečivo ztvrdne. Dávám ho vždy do mikrotenového sáčku, ale až po té, co pečivo vychladne.

reagovat babiMinka 18.7.2017 19:20  100%    +  -

hekute: Díky - to bude ono!!!!

reagovat Kytice 18.7.2017 18:26  5%    +  -

Dobrý den, prosím o radu, když upeču rohlíky jsou na druhý den tuhé, peču na 200 stupňů, po vytažení přikryji útěrkou a dávám do plátěného pytlíku, recepty používám z topreceptu nebo odsud

reagovat gumovy-medvidek 18.7.2017 18:02  100%    +  -

hekute:

reagovat zahrádkářka 18.7.2017 16:37  100%    +  -

hekute:

reagovat zulan 18.7.2017 15:32  100%    +  -

hekute:

reagovat JarkaS 18.7.2017 7:10  100%    +  -

hekute:

reagovat Sallow 17.7.2017 19:37  100%    +  -

babiMinka: Klikni si na obrázek, recept je pod fotkou

reagovat mlíčko 17.7.2017 18:59  100%    +  -

recepty jsem dala pod fotky.

reagovat mlíčko 17.7.2017 18:49  100%    +  -

díky všem.

reagovat feliberi 17.7.2017 15:58  100%    +  -

matej911: děkuji za radu,

reagovat zahrádkářka 17.7.2017 14:52  100%    +  -

mlíčko: Samé mňamky.Až mi doroste další cuketa,tak si ji nakrájenou taky opeču.Placky na půl s bramborama jsem už měla 4x

reagovat hekute 17.7.2017 14:34  58%    +  -

No tak tady

reagovat hekute 17.7.2017 14:34  56%    +  -

babiMinka: Možná by to mohly být tyto...?Dělám je, když mám dost jablek

reagovat Betyyna 17.7.2017 14:23  100%    +  -

mlíčko: máš to perfektní!

reagovat babiMinka 17.7.2017 11:42  100%    +  -

mlíčko: Já bych sidala hned!!! Jakpak tyhle řezy děláš?????

reagovat JarkaS 17.7.2017 6:55  100%    +  -

mlíčko:

reagovat Stefanie 16.7.2017 20:27  47%    +  -

mlíčko:

reagovat mlíčko 16.7.2017 19:53  100%    +  -

Iivetata:

reagovat Iivetata 16.7.2017 19:46  58%    +  -

mlíčko: akorát jsem si uvařila kafčo a k ní mám zákusek s tvarohem a jahodami

reagovat mlíčko 16.7.2017 19:36  102%    +  -

dejte si ke kávě

stránkování diskuse:

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.


Přihlásit na tomto počítači trvale:
  Registrace
diskuse:
Diskusi založil(a): Anndy
přispívání bez omezení
Nástenka - Stát se clenem
Clenové diskuse - Clenové online:
Nacházíte se v sekci:
Diskuse -> Zájmy a koníčky -> Vaření a recepty
Přečtěte si
Neuspokojuje vás masturbace? Možná děláte něco špatně! Voňavý chléb i křupavé housky aneb Jak vybrat domácí pekárnu Chcete hubnout po čtyřicítce? Tato jídla si zakažte! Nenáročná pokojovka kalízie je zázrak: Skvělá proti rakovině i alergiím Seriál Ulice: Těšte se na novou postavu, která zamotá hlavu Gábině! 11 mysteriózních věcí, které se vám mohou stát, když spíte Dana (46): Po dvaceti letech chodím s přítelem z mládí. A je to? 5 triků, jak na nadýchané domácí lívance Domácí bělení zubů: Tipy, které fungují, a co vám zničí chrup Třou se vám stehna o sebe? Zabraňte vzniku rudých odřenin