DOMÁCÍ PEKÁRNA

KOUZLÍME S DOMÁCÍ PEKÁRNOU

Tato diskuse navazuje na původní diskusi založenou jehlanek a měla by pomoci všem, kteří zkouší péct chleba doma, nebo se chtějí inspirovat k nejrůznějšímu využití domácí pekárny.

Správcem, který se stará o bezproblémový chod diskuse

Pokud si s něčím nevíte rady, nebo se vám nedostalo odpovědi na váš dotaz v diskusi, obraťte se na mne.




6.4.2005

Diskusi založil(a) 6.4.2005 Anndy

 
 
 

reagovat Betyyna 26.2.2017 15:18  100%    +  -

všem milé dámy

reagovat Betyyna 26.2.2017 15:18  100%    +  -

lotka4: je to normální chleba s kvasnicemi a kvásku jen trochu na chuť, celokvasové chleby nedělám

reagovat lotka4 26.2.2017 15:04  65%    +  -

Betyyna: ten je krásný ,ale to je s kváskem že ?

jde udělat i bez použití kvásku takový krásný chleba

reagovat zulan 26.2.2017 14:13  100%    +  -

Betyyna:

reagovat zahrádkářka 26.2.2017 14:10  100%    +  -

Betyyna:

reagovat emmicka 26.2.2017 13:47  36%    +  -

Betyyna:

reagovat Betyyna 26.2.2017 13:10  100%    +  -

a knedlíky

reagovat Betyyna 26.2.2017 12:45  100%    +  -

chleba

a ještě se paří knedlík v parním hrnci

reagovat gumovy-medvidek 26.2.2017 8:56  95%    +  -

lotka4:

reagovat Anndy 26.2.2017 8:39  100%    +  -

AlexS: záleží, jakou máš pekárnu, zda umožňuje odložený start

reagovat Anndy 26.2.2017 8:39  100%    +  -

Dag-mar: na nástěnce je odkaz na servis Lidlu

reagovat Dag-mar 25.2.2017 20:26  11%    +  -

korinka:
Děkuji mockrát. Hned letím objednat

reagovat korinka 25.2.2017 17:45  85%    +  -

Dag-mar: tak jsem se tam dívala a jsou tam stojí 98kč.

reagovat korinka 25.2.2017 17:40  82%    +  -

Dag-mar: do Lidlovky můžeš dát i hnětací háky z Eta Siesta,mám obě a háky sjou stejné a ty dostaneš i dokoupit si zadej do vyhledavače a najdeš je tam.

reagovat Iivetata 25.2.2017 17:33  28%    +  -

AlexS: dle mě ano

reagovat Iivetata 25.2.2017 17:32  25%    +  -

Dag-mar: podle mě neseženeš,jedině,že by třeba byly stejné s jinými háky,které se dají sehnat

reagovat AlexS 25.2.2017 17:16  7%    +  -

Dobrý den, mám svou první pekárnu a chci se zeptat: je možný odložený start když peču chleba z již připravené směsi?

reagovat Dag-mar 25.2.2017 16:36  12%    +  -

Mám technický dotaz.
Ztratila jsem hnětací háky od lídlácké pekárny. Myslíte, že seženu náhradní? Jsou v Lídlu schopní dodat nové?
Je to pro mě docela tragédie. Těsto ručně už asi neumím-po 10 letech pekáren.
Děkuji za naději:-).

reagovat jaburi 25.2.2017 8:47  44%    +  -

Iivetata: Skoro všechno do zamrazovacích sáčků a zavřu pořádně gumičkou.

reagovat Iivetata 24.2.2017 20:11  27%    +  -

tak jsem dodělala rozkvas na zítra na ráno na celožitný chláb a preferment na veku a rohlíky,zítra budu řádit a ještě budu péct roládu

reagovat Betyyna 24.2.2017 20:07  102%    +  -

Já dávám do mrazáku v krabičkách a ty ještě přebalím potravinovou fólií.

reagovat Iivetata 24.2.2017 20:01  25%    +  -

jaburi: prosim tě do čeho ho balíš,já mám pocit,že když ho tam nechám dýl,že je cítit mrazákem

reagovat jaburi 24.2.2017 9:33  44%    +  -

kiklop: Knedlíky vyřím doma. Vždycky 4. Jeden se sní a zbytek jde do mrazáku a mám na dost dlouho pokoj.

reagovat jaburi 24.2.2017 9:31  42%    +  -

babiMinka: Dělám to úplněě stejně. Jsme rádi, kdyř je v mrazáku nějaký hotový jídlo.

reagovat babiMinka 23.2.2017 17:28  78%    +  -

jaburi: Já taky, a proto ho mám pořád plný!!!Když jedeme nakoupit,a vrátíme se po jedenácté, tak se hodí i zbylé porce pro jednoho - ohřeju a hotovo, žádná starost.

reagovat kiklop 23.2.2017 16:57  71%    +  -

jaburi: Také mám v mrazáki zásobu chleby,buchty,knedlík i menší části jídla když zbude třeba jen jedna porce.

reagovat jaburi 23.2.2017 16:33  42%    +  -

babiMinka: Zamrazuju chleba i buchty. Prakticky do mražáku dávám hotový jídla co zbydou, knedlíky, no prostě všechno.

reagovat babiMinka 23.2.2017 10:54  78%    +  -

Romana: Já taky zamrazuji a jak píše Betyyna , někdy udělám dávku ze 700 g mouky a upeču dědovi malý chlebík a ze zbytku dalamánky a pod., a je vyřešeno.

reagovat zulan 23.2.2017 7:11  102%    +  -

lotka4:

reagovat JarkaS 23.2.2017 7:09  102%    +  -

lotka4:

stránkování diskuse:

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.


Přihlásit na tomto počítači trvale:
  Registrace
diskuse:
Diskusi založil(a): Anndy
přispívání bez omezení
Nástenka - Stát se clenem
Clenové diskuse - Clenové online:
Nacházíte se v sekci:
Diskuse -> Zájmy a koníčky -> Vaření a recepty
Přečtěte si
DITA (31 let): Manžel nechce, aby šel syn do školy. Učit ho mám já! Cukr, rýže, oves: 7 přírodních levných cest, jak omladit pleť Tři podoby drštěk: v polévce, obalované i pekelně ostré Příběh pacientky: Operace mi po porodu zachránila sexuální život. Mrzí mne, že jsem se neodhodlala dřív Jak využít slupky z pomeranče: Na boty, hmyz i při úklidu 10 drobností, díky kterým budete zdravější a šťastnější Orgasmus zaručen! Naučte ho těchto 5 prstových technik Jak se naučit vidět auru: Pomůžou vám 3D obrázky Jak pěstovat banánovník: Potřebuje spoustu světla! DARJA (42): Naší nové babičce je 19 let!