Čarování s obrázky, diskuse, pokec, auditorium,chat, dáma, časopis, ženy, dámy"> <b><font color="#0066B3" face="comic sans ms">Čarování s obrázky</font></b> - komunita Dáma.cz

Komunita diskuse: Čarování s obrázky

Tuto diskusi založil(a): Skupca
Dne: 8.2.2006
Diskuse nyní obsahuje celkem 45079 příspěvků. Za poslední den je zde 1 nových příspěvků.

Nástěnka

Skupca 11.9.2009 10:31

AREGUA

je nová diskuze zaměřená na pomoc potřebným dětem v Paraguayi...předem děkuji všem,kteří nezůstanou lhostejní...

Skupca 22.3.2009 19:38

Nový projekt SuE

Tak nám naše SuE(pro Neználky autorka překladu nápovědy pro PF a hlavně šéfka webu,na který tu nápovědu pro PF umístila) sice nezběhla,ale je nám nevěrná (tedy prográmku PhotoFiltre),a teď to dokonce klidně zveřejnila... nevěra se nazývá PaintNet,a její nový web tomuto softu věnovaný Paint.Net pro lamy tak hurá za ní,ať nám něco neuteče!!!!!

Skupca 14.5.2008 18:33

Apophysis

aneb fraktály jedním prstem :D najdete zde
Doplňuju to odkazy,které jsem stihla najít v diskuzi...kdo má další,písněte třeba do vzkazíku,protože se to zakecává nějak děsně rychle... :))
Apophysis tutorials
deviant art-tutorialy na Apophysis
Apophysis.org
Apophysis tut
fraktálová inspirace-wallpapers
další program na fraktál

Skupca 20.3.2008 14:46

DPI

K tisku vše potřebné pro neznalé jako jsem já najdete tady

Skupca 19.3.2008 9:23

Pro osvětlení situace:
pracuju s programem,který se jmenuje PhotoFiltre,je zdarma a stáhnout v angličtině si ho můžete tady: . Čeština se tady: musí stáhnout zvlášť a po rozbalení soubory zkopírovat do adresáře PhotoFiltre (pakliže jste standartně instalovali PF,cesta bude:C:Program FilesPhotoFiltre,ještě podrobněji na nástěnce)Pak by měl na vás mluvit česky...
pracuje se s ním perfektně,má dokonalou nápovědu v češtině,kam chodím i jako poměrně zkušený uživatel,a
každému doporučuji se tam podívat

než se začne graficky realizovat,protože slovo nápověda sice zní hrozně,ale tahle je opravdu funkční a všechny jsme podle ní začínaly... Je tam taky doporučení,které pluginy(doplňky)si lze k programu stáhnout z domovské stránky a návod k jejich použití.
Ten kdo nemůže neomezeně sedět na netu a pracovat podle nápovědy,má tady možnost stáhnout nápovědu v zipu do pc... a aby toho nebylo málo,máme další nápovědu díky Jitkara,vyrobila ji pro svoje žáčky a je úžasně srozumitelná...
Zatím je pro mně tenhle program nejlépe použitelný,ale jestli umíte ovládat jiný a dokážete napovídat,tak sem s tím...
Ještě sem pro zájemce dávám odkaz na stažení prográmku REFLET,který umí asi ve třech krocích "rozhýbat vodu",což jak jsem zjistila u mnohých z vás "frčí"

navíc jsem vám dala na nástěnku odkazy na další fajn prográmky,také můžete nakouknout do tutoriálů(návodů,které jsou většinou krok za krokem)pro Adobe Photoshop,Corel a Gimp
taky tam najdete adresy na stažení wallpaperů(obrázky ve velkých velikostech a většinou ve velmi dobré kvalitě) na vaše čarování
Novinka :
24.11.07:Photo Effects má údajně spoustu efektů a rámečků,mohlo by se hodit na Vánoce a tak...na třicet dní zkušebka...
Active Pixels vypadá jako dost dobrej freeware,podporuje formát Photoshopu,vrstvy a různé jiné vychytávky,myslím že by pro nemajitelky PS stál za hřích...
ZC Dream Photo Editor je hodně podobný zde už proběhnuvšímu prográmku,aspoň se mi zdá... :-).Je to na zkoušku,ale co je za omezení nepíšou,budete muset prubnout...
a ze stejné dílny je bratříček MagicEffect Photo Editor,slibují snadné ovládání a tak...
Orbitech Image Filtr bude spíš pro fotografky,lze v něm editovat,používat filtry,je to zdarma a navíc bonbónek-neinstaluje se,takže pidivelikost...
Ace Photo Frame je další rámečkovací utilitka,zase s ohledem na vánoce a tak... :-) opět omezení,blíže nespecifikované...
Quick Slide Show je jako stvořená pro naše multimediální šikulinky,jen je omezená na sedm dní...škoda... :-((
Picutel Smart Resize je zajímavý plugin pro PS,slibují neproporcionální zvětšení obrázku bez deformace ústředního motivu...hmmmmm...ale žádná velká radost není že je to omezený výsledným obrázkem do velikosti 640 x 480 px...
AVT Jet Impression Workshop je určen pro amatéry na úpravu fotek,koláže atd...půjčujou ho,ale nevím v čem je omezení...
MaskingImage...no to bude něco pro hračičky,srandistky a wopičárenmilovné dámy... Je to navíc free,tak na nic nečekejte...

SKLADIŠTĚ MATERIÁLU
SKLADIŠTĚ MATERIÁLU 2
SKLADIŠTĚ MATERIÁLU 3
UDĚLÁTKA

jsem založila pro vás,jsou tam různý leccosy,které můžete stahovat a používat dle libosti...a tady máte spoustu vybrabčenejch smajlíků...
a tady je jich plnej web...
MASKY DO VŠECH EDITORŮ(MYSLÍM :) ),nakoukněte,pomějte se... ;)

Skupca 9.1.2008 20:00

Protože jste drahé přítelkyně jak jsem zjistila daleky toho hledat něco na nástěnce,tak jsem tam prostě uklidila všechno...kdo bude co potřebovat,samozřejmě se může zeptat, nicméně povětšinou odpověď najde zde

NOVINKY
24.9.2008:
Rámečky od Janiko1 jsou nádherný,a autorka nám je vlídně nabídla ke stažení....děkujeme!
Kdo by měl zájem o tapety a textury k použití na web či čarování,našla jsem na placce,vyoperovala a naházela na můj pokusnej webík Pokusný králíci...zaběhněte tam a proberte se v tom...není to moje dílo,jen co jsem posbírala při surfování....
Pro shopový nadšence jsem našla ke stažení Knihu plnou triků od Kelbyho...nás nemajetné potěší,třebaže musíme študovat z monitoru...
Jak stáhnout : v rámečku free download opíšeme text z obrázku a klepneme na "stáhnout free"...přeju hodně zábavy...

Skupca 9.1.2008 19:47

Pro scrapbookové nadšenkyně

Moc mně potěšilo,že k nám zavítala Kubivet,autorka nádherných scrapových výtvorů a co víc,taky překrásných kitů pro provozování tohohle specifického čarování s obrázky...Nakoukněte a určitě potěšíte zrak nejen na úžasném čarování,ale taky na výtvorech ke stažení...Děkujeme,Ivetaa!!!

Skupca 2.1.2008 20:13

Další čarovací diskuze na dámě:
Gimp
Photoshop pro radost
Digiscrapbook

Skupca 27.12.2007 21:23

KALENDÁŘ
Byly tady dotazy na výrobu kalendáře,teď je to poměrně aktuální záležitost,takže nakoukněte sem a stáhněte,a tvořte v kuse,pacholci to omezili pouze na 15(!) použití!!!Přeju pěkný kalendáře...

Skupca 24.11.2007 18:05

O5 vánoce... :-)

Atmosphere Studio Album Templates - Christmas Vol. 1
Krásný vánoční rámečky,formát pro Photoshop,stahování z rapidu
12 PSD | 2480х1772 | 300 dpi | 246 MB
kód:
http://rapidshare.com/files/71107797/Christmas1-1.rar
http://rapidshare.com/files/71209928/Christmas1-2.rar
http://rapidshare.com/files/71219143/Christmas1-3.rar
Password: www.2baksa.net

Skupca 23.11.2007 8:19

Báječný časopísek,nálezné patří Helze... :-)

TOTální E Magazín

Skupca 16.11.2007 9:20

Úžasně povedené rámečky od Janiko

Janiko propadla rámečkové mánii a tímto vám vlídně nabízí svoje vyčarovánky
.Děkujeme moc,kočičko!

Skupca 15.11.2007 23:10

Vánoční rámečky od Fojty

s laskavým svolením autorky vám nesu Vánoční rámečky k použittí na výrobu přáníček a jiných leccosů.Díky,Fojtíšku!!!

Skupca 23.10.2007 21:52

Malování v Photoshopu

Skupca 23.10.2007 10:57

Helza pro malování v Corel Draw

stínování:
1)Já namaluju tvář, tělo a pod.(samozřejmě že ne na pozadí, ale v nové vrstvě), pak ho zkopíruju a vložím. tak mám dva stejné obrázky na sobě. Jeden ztmavím, jeden (většinou horní) zesvětlím (obrázek- upravit - barevný odstín, barevný tón). Pak použiji nástroj guma, průhlednost dám někdy i 95% - někdy míň, měký okraj podle potřeby a stínuju tím, že tu horní vrstvu jemně progumovávám.
2) Aby šly stíny hodně doztracena, je dobré použít velký průměr gumy a mazat okrajem (ruky, nohy).Abych k tomu nepřibrala co nechci, dám si to, co mažu do výběru (maska - ruční režim)nemusí být přesný, jen tam kde se právě stýkají ty dvě části, z nichž jednu mažu, druhou ne.
3) Jednodužší, ale ne tak přirozené je, horní vrstvu rozdělit na jednotlivo části - ruky, nohy, trup, atd. -podle toho, co chceš a pak ty horní vrstvy dát do ztracena (objekt - doztracena). To rozdělení proto, že na prsty stačí míň, na trup více a navíc potřebuješ vystínovat třeba prsa, tak ty taky udělej jako vrstvu.
4)Nakonec můžeš ještě upravit tón i odstín obou vrstev (ty horní můžeš nejprve sloučit)
5)Nakonec použít nástroj štětec-efekt-jas-zesvětlit a ztmavit (hodnoty si musíš upravit, já u např.ztmavení dávám místo -50 jen -5), a měký okraj 100)
Tento nástroj nelze použít na všechno, jen na dodělávky, neovlivníš při jeho použití odstín, co ti vyleze.
Vlasy:
1)namaluju v nové vrstvě a poižívám nejrůznější štětce.
Koukni sem, otevři si víly:
Sluneční= štětec-sprej-vířivý barevný rozprašovač
Meteorologické = štětec - umělecký štětec - pointilismus
Májová noc, dívka = malířský štětec, krajka
modrovláska: jen jsem dělala různé barevné čárance.
Dobrá je na vlasy i suchá velbloudí srst, víření a podobně.
2)Můžeš použít dvě, tři, kolik chceš vrstev na sobě, v různých odstínech
3)vrstvy můžeš před sloučením barevně doladit, použít podle potřeby objekt - do ztracena, nebo průhlednost objektu
4)Po sloučení nástrojem štětec - efekt - rozmazat - špičatý dokončit.
Ještě pár rad:
1)Co se týče šatů, mlhy a podobně, využívej nástroj průhlednost, na oblečení je bezva rastrová a texturová, to si vyzkoušej
2) Na různá pozadí nástroj efekty - rozmatání. Dobré je v pohybu, kruhové a lupa, opakovaně a na 100%
3) Protože mě občas zlobí nástro záře (stín objektu, záře), tak když jej použiji, přidám hned vrstvu - prázdnou, nic do ni nedávám a s tou objekt se září sloučím, dostanu normální vrstvu, která už potíže nedělá.
4) Pokud chci záři barevnou, zkopíruju a vložím nejprve objekt
u toho ve spodní vrstvě použiji efektu záře (to platí i o stínu), sloučím z prázdnou vrstvou (aby mi nespadl program) a to můžu obarvit jak chci.

Skupca 11.10.2007 15:58

TAK TADY SI MŮŽETE STAHOVAT TY PROGRAMY ZADARMO,JEN POZOR NA TO,ABYSTE TO VČAS STIHLY REGISTROVAT...
Giveaway of the Day

Skupca 20.7.2007 12:43

TEN NEJPODROBNĚJŠÍ NÁVOD NA VLOŽENÍ ČEŠTINY DO PHOTOFILTRE,KTERÝ JSEM SCHOPNÁ VYPRODUKOVAT
Stáhni ten zip z nástěnky přímo v diskuzi.Rozbal(pravým tlačítkem "extrahovat".Pak označ myší všechny soubory co tam najdeš(myslím že jsou tři),dej buď vyjmout nebo kopírovat,otevři "Tento počítač",tam "Disk C"(tedy jestli je to tam nainstalovaný), složku "Program Files" a v ní najdi složku "PhotoFiltre".Otevři ji a zadej "vložit".Zeptá se tě to na přepsání souboru,odsouhlasíš to a mělo by to mluvit česky...

Skupca 20.2.2007 11:33

kulábr na odreagování

Skupca 1.11.2006 9:11

Fojty

Skupca 13.10.2006 22:34

Tutoriály a různé doplňky k Photofiltre

Různá udělátka stahujte a umístěte do příslušného chlívečku-masky do "masque",textury do patterns....a pozor na jednu věc:existuje totiž také Photofiltre Studio-to je placená verze,je i ke stažení na 30dní a pracuje s vrstvami,takže tutoriály k téhle verzi jsou odlišné...
jptom.free.fr
creafiltre.site.voila.fr
lmquettier.free.fr
ressources-photofiltre.com
top list dalších stránek o PF
sylvey.free.fr
site.voila.fr/maggy4
kibare.club.fr
tady jsem se naučila tapety
pergamen
frontpagesolutions.com
photofiltregraphic.com
skvělý stránky s tutoriály,francouzština...

Skupca 25.3.2006 21:57

Tutoriály pro Gimp

gimp.cz/
www.milan-dvorak.net

Skupca 21.3.2006 20:50

WALLPAPERY

NÁDHERNÝ WALLPAPERY na tvoření vašich pokusů,určitě tam zajděte...
A TADY DALŠÍ
walpapery nějaký anglický školy...je tam hezký jaro,podzim a zima...koukněte...
kytišky ve slušných velikostech...
moc hezký fotky...
krásný obrázky jara...
coolwallpaper.com/
wallpapers.bazhar.cz
tuna textur ve velkých rozměrech,použitelné jako masky či prostě textury...
Mike Bonnell free tapety,nádherný,velikosti velmi dostačující...
Super tapety na čarování,nakoukněte...

Skupca 21.3.2006 20:19

Helziny rady ohledně corelu

Zlatíčko Helza s corelem pracuje,takže sem dávám její rady ohledně zacházení s tímto prográmkem...

1) Na liště z nástroji je takový obdélníček s modrým rámečkem s tečkama, když na něj najedeš kursorem, tak jsou to "objekty". Klikni na něj a vpravo se ti ukáže seznam objektů, s kterými pracuješ. Zde je můžeš vybírat a přehazovat.
2) Já jsem přišla na to, že je dobré každou blost, každý nový tah štětcem a podobně, začít vytvořením nového objektu (objekt - nahoře na liště, vytvořit - nový) a ten nový tah a podobně dělat v novém objektu = vrstvě.
3) V Corelu objekt = vrstva
4) Pokud si nesloučíš takto vytvořené vrstvy, můžeš každou zvlášť různě upravovat (barvou, efekty, gumou, různě silnou průhledností a podobně). Můžeš měnit jejich velikost. Můžeš je taky přehazovat, to znamená měnit pořadí. Musíš si ale dávat pozor, v které vrstvě pracuješ, je modrá. Zavřené očičko v seznamu vrstev znamená, že vrstva není vidět.
5) První vrstva = pozadí, nejde přehazovat.
6) V seznamu vrstev (ale i mnoha jinými způsoby) lze podle potřeby označené vrstvy (pomocí Shift) seskupovat (jdou opět rozeskupit!!!), nebo sloučit (to už oddělit nejde!!!).
7) Když gumě ubereš procenta, tak ubíráš vlastně průhlednosti
8) Pokud máš najednou neaktivní nabídky, znamená to, že nemáš ukončenou nějakou práci (například měníš velikost brstvy). Klikni na Enter, tím práci ukončíš. Nakonec, před zavíráním přejdi na nástroj výběr objektu (šipka), jinak opět nemáš ukončeno.
9) Já jsem si vytvořila dvě zvláštní složky, jednu gimp a jednu corel a tam si ukládám obrázky v těchto programech uložené. Pokud obrázek uložíš v Corelu, nemusíš sloučit vrstvy a kdykoliv příště je můžeš opět pozměnit.
Tohle jsou ale věci, na které jsem postupem přišla jako na užitečné.
1) Taky si vždy dělám kopii a s tou teprve pracuju (obrázek - duplikovat) což děláš nejspíše taky.
2) Pokud potřebuju kousek z něčeho, v nabídce soubor - otevřít si otevřu obrázek z disku, hodím do výběru ten kousek, co potřebuju, dám zkopírovat a obrázek beze změn zavřu (nejdřív v nabídce maska odstraň masku výběru). pak to zkopírované vložím. Automaticky se to vloží jako nový objekt (v gimpu to tak nejde)
3) Okraje které se mi nehodí lehce odmažu, takže s výběrem se příliš nedělám
Rámeček si v Corelu můžeš namalovat. V nabídce nástrojů si vyber štětec, nejlépe malířský. Rovný tah uděláš tak, že klikneš, podržíš klávesu alt a klikneš nakonec té rovné čáry. Nejlépe se rámečky ale dělají tak, že si klineš na objekt, v nabídce si vybereš vytvořit nový a vznikne ti nová vrstva a na tu si vylej "plechovku" a uprav pozadí podle svého přání. Pak můžeš použít gumu a bymazat v té vrstvě "díru", kterou prokoukne ten původní obrázek Nakonec sloučíš vrstvy - v nabídce objekty - kombinovat. Pokud se ti ukládá jen v corelu, tak nemáš sloučené vrstvy. Klikni na objekty, pak kombinovat a vyber sloučit všechny vrstvy s pozadím. Pak vyber v nabídce soubor uložit jako. Pokud to nepůjde, vyber exportovat a tam to pošleš kam chceš.

Skupca 9.3.2006 17:49

Skupca

Skupca 9.3.2006 13:49

Babrlinka

Skupca 8.3.2006 10:51

Prográmky

Tady jsou vám k dispozici další linky na prográmky,které jsou volně ke stažení,bohužel jen jako trialy nebo dema,tj.buď mají omezenou dobu použití nebo jsou omezené jiným způsobem,např.vodotiskem
Xara Xtreme je vééélmi povedený prográmek,těch 15 dní,co jsem ho měla půjčenej jsem nedělala nic jiného než si s ním hrála...fakt bezva,stojí za vyzkoušení...
Paint Shop Pro X Trial je další program,který je na 30 dní a pro ty,co umějí pracovat s vrstvami bude moc fajn...dokonce je ke stažení čeština
Monkey Photo je prográmek na rámování fotek,je taky na 30 dní,ale rámečky jdou vykopčit a používat dál v jiném programu.
taky jsem objevila pluginy do Paint Shop Pro...jsou tam ke stažení a jsou k nim taky tutoriály...
28.2.Pro všechny,co rádi tvoří je taky nádhernej prográmek ArtRage...je to výslovně malovací udělátko,dá se tam přepínat styl malování,papír apod.,je to výborný třeba pro děti...stvoříte si třeba olejomalbu,vážně nádhera...doporučuju navštívit galerii na jejich stránkách,stojí to za to...
13.3. MS GIF animator je na rozpohybování obrázků jednoduchý udělátko...
21.3.Adobe Photoshop 7.0 je profláknutý svou cenou,takže tohle je verze na půjčení...tvrdí se tam,že to nejde ukládat,ale snad ano...nemám vyzkoušeno,vlastním plnou verzi...
10.4.06PhotoFrameShow jsem objevila při nočním bdění...nádhernej prográmek na rámování,obsahuje rámečky a další mraky se jich dají stáhnout jeho prostřednictvím...bohužel jen na 15 dní....
5.5.06Opanda PhotoFilter není PhotoFiltre,ale free prográmek ve kterém se dají obrázky různě barevnými filtry dotónovat a vylepšit...vyzkoušejte,nic za to nedáte...
30.7.Paint.NET další grafický editor,pracuje s vrstvami,což by mohla být dobrá průprava třeba pro Photoshop...vyzkoušejte,je free......
WirePilot by mohl být hodně zajímavý,dají se v něm retušovat fotky...vyzkouším a uvidím,škoda že je to shareware...
6.8.06tutoriály pro corel v obrovském množství...taky je tam ke stažení spousta pluginů do PSP a PS
6.8.06 FOTOKNIHA je můj nejnovější objev....firma Happy Foto nabízí free prográmek (a tisk) pro všechny,kdo chtějí mít doma knížku svých fotografií...je to bomba,už jsem to stáhla a vyzkoušela
Background remover je použitelný jako plugin,umí vyřezávat pozadí z fotografií,a prý snadno a efektivně...no uvidíme... :-D
28.8.06 FlipAlbum je krásný prográmek na výrobu virtuálního fotoalba(podnět od Ben3)....stáhla jsem a vyzkoušela,je to fakt paráda,škoda,že je to jen na 30dní...
10.9.06PhotoBrush je program na úpravu fotek..je to hodně podobný Corelu,stáhla jsem a vypadá to výborně...recenzi si můžete přečíst tady
14.9.06Sqirlz Water Reflection je další prográmek na výrobu vody...není tak jednoduchý jako Reflet,ale po osahání daleko variabilnější...vyzkoušejte,je free....
7.10.06 Photo Pos Pro jsem objevila včera v noci,moc se mi to zalíbilo,pracuje s vrstvami jako shop nebo corel,vyzkoušejte,chybka je,že je to trial....
Professor Franklin Instant Photo Effectsje nádnerně jednoduchej prográmek na rámování fotek...je opravdu "instantní",hoodně jednoduchý používání...vyzkoušejte,bohužel jen 15dní...
abrViewerje utilitka k prohlížení brushů do Photoshopu,užitečnej prográmek pro ty,co mají program nacpanej a neorientujou se...vřele doporučuju,taky jsem měla zasekáno...(od Ben3)
9.11.06 Stremka doporučuje Real Draw Pro,což je další čarovací prográmek,bohužel o5 na 30 dní (jsou lakomí,pacholci...),vyzkouším,uvidím...
17.2.07:zajímavý prográmek na čarování SketchMatrix vypadá výborně,jen je o5 na vypůjčení,shareware na 21 dní...
Pro neznalé je tu zajímavý článek o grafických formátech...(a tady je pokračování)přelouskejte,budete moudřejší...

1.3.07: Jitkara vyhodila na PhotoFiltre Foru link na PICNIK,což je online fotoeditor,dá se tam pěkně blbnout,vyzkoušejte...jen se mi to špatně ukládalo (jako prápor),takže ideální je nechat si to hned od nich poslat na mail v původní velikosti...jsem tam v cukuletu stvořila tohle...

21.4.07Photomania DX vypadá jako příjemný freewarový prográmek na úpravu fotek...stáhnu,vyzkouším a poreferuju...
8.5.07:Photoshop videokurz si rozhodně stáhněte,určitě bude k užitku.Už ho taky tahám,budu moudřejší...
9.5.07:spousta pluginů je tady ke stažení...do všech programů kreré přečtou pluginy s příponou .8bf,takže i do PhotoFiltre Studia
13.5.07:Zabrousila jsem dneska k panu neffovi,a objevila jsem skvělej jednoduchej tutoriál k PSP...kdo editor vlastníte a nevíte jak do něj,nakoukněte tam

26.5.07dneska jsem udělala po delší pauze výpravu na stahuj.cz a našla jsem tam nějaký nový kousky,který dle mého názoru stojí za vyzkoušení...tak nakoukněte...
Magic Photo Editor vypadá velmi příjemně,má jak říkají spoustu udělátek,zdá se že má jednoduchý ovládání
Adobe Photoshop 10.0 CS3 je nová varianta notoricky známého profesionálního editoru...půjčujou ho na 30dní,jiná omezení by být neměla...zkuste,myslím že nebudete litovat
Dream Light Photo Editor je taky shareware,ale v čem je omezení nevím...vyzkouším,poreferuji...
2.8.07Photobie je free prográmek,který pracuje s vrstvami a podporuje pluginy pro Photoshop...koukněte na to,je tam i krátký popis,myslím že by to stálo za pokus....a tady jsou domovské stránky,najdete tam i tutoriály k používání této utilitky...
5.8.07GIMPShop bych nemít PS asi vyzkoušela,je to free čarovací editor původně pro Linux,ale teď ho zřejmě přizpůsobili v rámci lepší orientace Photoshopu,takže neváhejte a jděte do toho...
24.8.07Photo Frame Genius je pro všechny posedlé rámečky...má jen 5 dní omezení,a vodoznak,tak nevím,jestli to za to stojí....
28.9.07 :Sqirlz Morph je další wopičárna k animování vašich obrázků...tentokrát jak píšou na emagu můžete přeměnit třeba Bin Ládina na Bushe...bratříček nám známého prográmku na vodu,dešťánky a sněhánky...:-D rozhodně zkuste,je zdarma...
24.3.08Easy Frame Creator je další z řady jednoduchých možností ozvláštnění fotografií,demo
Greeting Card Studioje prográmek na výrobu pohlednic,gratulací atd.Vyrábějte do zásoby,je na 30 spuštění
Picture Collage Maker vám opět pomůže vyčarovat s obrázky různá kouzlíka,je však jen na 15 dní a má vodoznak...
Active Pixels můžu vřele doporučit,je free,umí číst psd(photoshop formát) a tváří se velmi profesionálně...nemít Photoshop tak bych ho rozhodně vyzkoušela jako vhodnou alternativu
11.07.08
Pro tiskuchtivé čarodějky mám tip na FOTOKNIHU od firmy HAPPY FOTO,mají ji do konce července v akci,prohlídněte,vyzkoušejte,já mám zkušenost dobrou,už jsem vyráběla někdy loni...stáhnete softík,vyrobíte knihu a odešlete k nim,poštou vám to přijde....není to špatný třeba na fotky z dovolený... :o))) Další firmy které to dělají jsou FotoStar,taky jsem našla DigiPlace,ti mají variabilní přidávání počtu stran,takže si přizpůsobíte cenu,pak další(jsem ani netušila kolik toho bude) Heysmile,taky hodně variabilní.A představte si,že na fotoknihu existuje na netu i návod!!!Tak se pěkně bavte! :o)
Až zase objevím něco,co mně praští přes klobouček,tak vám to sem zase hodím...

Skupca 6.3.2006 23:51

Janiko

Skupca 6.3.2006 23:28

Helza

Helzin svět

Skupca 9.2.2006 11:02

Stremka

Skupca 9.2.2006 10:46

Členové komunity

Celkem 332 členů komunity.
Martha1 dadu01 janaens jjjajina lilca knihovnice123 Andrea1 foxeek inuskas Diatricka prave_dnes Golili Kaaja Ditule2 SLUNÍČKO7 88Petule88 svatka handyf Bojina jittys

Správci diskuse

Přihlásit na tomto počítači trvale:
  Registrace
diskuse:
Diskusi založil(a): Skupca
přispívání jen pro zaregistrované
Nástěnka - Stát se členem
Členové diskuse - Členové online:
Nacházíte se v sekci:
Diskuse
Aktuální články

WORLD OF BEAUTY & SPA podzim 2010

WORLD OF BEAUTY & SPA podzim 2010

26.7.2010 - První část jubilejního 10. veletrhu kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu jsme připravili ve zcela nevšedním duchu - v náročných atraktivních prostorách O2 arena. Díky své exkluzivní polo...

Letní sex v cizině - proč ne? Ale vždy s kondomem!

Letni sex v cizine - proc ne? Ale vzdy s kondomem!

30.7.2010 - Je léto, vyrážíme do cizích krajů. Za odpočinkem i za poznáním. Slunce, voda a dobrá nálada - dost dobré důvody pro seznámení s krásnou cizinkou či vysportovaným domorodcem.

Workoholik Soukup teď sladce lenoší!

Workoholik Soukup teď sladce lenosi!

30.7.2010 - Skladatel a producent Ondřej Soukup (59), známý svou pracovitostí, se rozhodl, že si před premiérou svého nového muzikálu Robin Hood (1. 9.) v pražském Divadle Kalich od práce odpočine.

Monogamie je pro člověka nepřirozená

Monogamie je pro cloveka neprirozena

30.7.2010 - Monogamie je pro člověka nepřirozená. Tvrdí to uznávaný americký expert doktor Christopher Ryan, odborník na evoluční a sexuální psychologii. Mediální skupina CNN teď publikovala jeho rozsáhlý článek ...

Pro kosmetiku do lékárny? – díl III.

Pro kosmetiku do lekarny? – dil III.

30.7.2010 - Se značkou La Roche Posay spolupracuje v České republice celá řada dermatologů. Tato kosmetika obsahuje unikátní termální vodu z La Roche-Posay, která má skutečný biologický účinek.

Ochrnutý Muž roku Zach už sám řídí auto

Ochrnuty Muz roku Zach uz sam ridi auto

30.7.2010 - Řada lidí ho loni v září po úrazu úplně odepsala. Jen den poté, co Martin Zach (24) získal titul Muž roku ČR 2009, ochrnul po skoku do vody.