Jak zabalit dort do marcipánu?

Vítejte na diskusi, která je zaměřená především na výrobu a zdobení marcipánových dortů. V poslední době je však trend péct odlehčené šlehačkové dorty, dorty zdobené čokoládou, semifreda, nebo dokonce slané dorty. I ty tady rádi uvidíme. Přijďte se pochlubit a vyměnit si s námi zkušenosti.

O diskuzi se stará Zorka. a pomáhá jí Uursik :)
18.8.2005

Diskusi založil(a) 18.8.2005 Zorka.

Zkušenosti s potahovými hmotami - KLIK

Uursik 22.2.2010 16:11

Zorka. 21.7.2008 13:50

Uursik 3.6.2007 17:16

Obchůdky s pomůckami


Uursik 15.5.2007 20:26

VLHKOST VZDUCHU

Teče vám potahová hmota? Podívejte se na aktuální vlhkost vzduchu nebo na vlhkost na různých místech v republice TADY. Průměrná vlhkost bývá něco přes 60-80.

Uursik 15.5.2007 20:24

Zajímavé odkazy, návody, postupy


Uursik 15.5.2007 20:00

RECEPTY A POSTUPY

Tady najdete recepty na marcipán, falešný marcipán neboli mléčné hmoty, čokoládové hmoty na modelování, recept na MMF (potahovací hmota z bonbónů marshmallow) a také recepty na osvědčené korpusy a krémy. Na nástěnce jsou rovněž ZÁKLADNÍ PRAVIDLA PRO PRÁCI S MLÉČNOU HMOTOU!!!

Uursik 14.5.2007 21:21

Vaše nové dortíky

Uursik 14.5.2007 20:26
 
 
 

reagovat itty 19.10.2019 13:45  59%    +  -

Zorka.: moc hezký

reagovat uznevimco 15.10.2019 11:29  100%    +  -

itty, Zorka.:

reagovat Awanti 4.10.2019 16:08  100%    +  -

Zorka.:

reagovat katka68 29.9.2019 16:33  100%    +  -

Zorka.:

reagovat Zorka. 29.9.2019 13:23  100%    +  -

reagovat Awanti 23.9.2019 20:05  100%    +  -

Zorka.: Ten dort s krtkem je boží,krteček se krásně směje

reagovat itty 23.9.2019 13:46  61%    +  -

Zorka.: krásný dortík

reagovat katka68 21.9.2019 20:16  100%    +  -

Zorka.:

reagovat Zorka. 21.9.2019 17:32  100%    +  -

reagovat Zorka. 17.9.2019 19:56  100%    +  -

itty: Moc pěkná!

reagovat Awanti 17.9.2019 18:00  100%    +  -

itty:

reagovat katka68 16.9.2019 20:13  100%    +  -

itty:

reagovat itty 16.9.2019 17:39  60%    +  -

Tochu modelace, toužila jsem mít jiřinku, tak jsem se konečně k ní dostala

reagovat itty 16.9.2019 17:38  60%    +  -

Awanti, katka68, lecre, Zorka.: moc děkuji

reagovat lecre 16.9.2019 13:28  23%    +  -

Zorka.: Vypadá to řezané jako nějakým lankem.

reagovat Zorka. 15.9.2019 18:43  100%    +  -

itty:

reagovat Zorka. 15.9.2019 18:42  100%    +  -

lecre: Mám pod tou tenkou vrstvičkou šlehačky ztuženou šlehačkovou hmotu želatinovým ztužovačem. A nůž ponořím a jedu ... vytáhnu až na konci, otřu a opakuji.

reagovat lecre 15.9.2019 18:24  23%    +  -

Zorka.: máš ty řezy parádní!! Jak je krájíš,že to máš tak úhledné a není ztažená šlehačka v řezu???

Já teď vůbec dorty nepeču. Jak jsme se přestěhovali, tak tu nemám zákazníky a když někdo chtěl něco upect, nevycházelo mi to časově. Stále se buduje kolem baráku. Ještě nemáme všechny venkovní úpravy, tak mě to zatím ani nevadí, že nedělám dorty. Moje sestra půjde kamarádce na 50 a já ji znám taky, tak bych ji asi něco upekla., itty: hezký patráček!!

reagovat katka68 14.9.2019 20:39  100%    +  -

itty: super

reagovat Awanti 14.9.2019 17:55  100%    +  -

itty: Ten je krásný a ty květy vypadají úžasně

reagovat itty 14.9.2019 8:19  59%    +  -

Nesu jeden s cukrovou "zahradní" kytičkou na přání. a všem přeji krásný víkend

reagovat itty 14.9.2019 8:18  59%    +  -

Zorka., hekute, JULIE2, Awanti: krásná práce

reagovat Awanti 13.9.2019 18:12  100%    +  -

Zorka.: To se ani nedivím,že nic nezbylo,sbíhají se mi sliny

reagovat hekute 13.9.2019 11:06  45%    +  -

Zorka.: No když už - tak už...Myslím, že by ti ruce nejraději utrhali...v práci..že jo ?

reagovat katka68 11.9.2019 20:37  100%    +  -

Zorka.:

reagovat Zorka. 11.9.2019 19:45  100%    +  -

Awanti: A to byly ještě slané plněné rohlíčky a obložená mísa.

reagovat Zorka. 11.9.2019 19:45  100%    +  -

Awanti: Bylo celkem 64 kousků, nezbyl ani jediný

reagovat Awanti 11.9.2019 19:29  100%    +  -

Zorka.: Se mi sbíhají sliny,škoda,že s tebou nedělám

reagovat Zorka. 11.9.2019 19:02  100%    +  -

Já dnes do práce nesla toto:



reagovat Awanti 9.9.2019 14:20  100%    +  -

Zorka.: Zorko moc děkuji,ty mě vždycky dobře poradíš,ten jedlý papír mě nenapadnul

stránkování diskuse:

Psát příspěvky může pouze přihlášený uživatel. Přihlásit se.



Přihlásit na tomto počítači trvale:
  Registrace
diskuse: Jak zabalit dort do marcipánu?
Diskusi založil(a): Zorka.
přispívání jen pro zaregistrované
Nástenka - Stát se členem
Členové diskuse - Členové online:
Nacházíte se v sekci:
Diskuse -> Zájmy a koníčky -> Vaření a recepty
Přečtěte si