Parní hrnec

Parní hrnec je speciální spotřebič na vaření potravin v páře, je skladný, příprava jídla v něm probíhá zdravě a šetrně.
Připravíme v něm vše, co vaříme normálně ve vodě - použití je všestranné.
Jídlo z parního hrnce je hotovo za několik minut a má vynikající chuť; hrnec je výborným pomocníkem taky při jakékoliv dietě.
Pojďte se připojit a pařit s námi, podělit se o rady a zkušenosti.
Správcem diskuse je Anndy




18.5.2007

Diskusi založil(a) 18.5.2007 pajinka22

NAŠE * RECEPTY * OBSAH - KLIK***

60. Karlovarský knedlík (LENA12)
59. Rýžový knedlík pro bezlepkovou dietu (nadeje169)
58. Sladká rýže v parním hrnci (fojty)
57. Pudink (Allima)
56. Bramborové knedlíky (rehek)
55. Paření těstovin (Allima)
54. Jablkové knedlíky
53. Plněné bramborové knedlíky (Ivkalbc)
52. Bramborové knedlíky (vovec)
51. Hrnkové knedlíky (Betyyna)
50. Hodinový knedlík ( D.a.n.k.a.)
49. Plněné žampiony s bramborem (azuritek.siga)
48. Pařené muffiny (kvetka.tp)
47. Kuřecí na tymiánu s bramboráčky (azuritek.siga)
46. Kuřecí plněný závitek se zelným salátem
(azuritek.siga)
45. Mrkev s bramborem (azuritek.siga)
44. Játrová roláda (Betyyna)
43. Kuskus se zeleninou (Svetluska78)
42. Manánové suflé v misce na rýži (jana26)
41. Mokrý čokoládový dort (Zetulina)
40. Paření rýže (Betyyna a dalších 7)
39. Kapustové závitky s krůtím mletým masem
38. Bramborové plněné knedlíky s kapustou
37. Pařená kuřecí šunka
36. Pařená svíčková
35. Kuřecí plátek s broskví
34. Sýrové bábovičky
33. Kuřecí maso na smetaně
32. Maso se žampiony a sýrovou omáčkou
31. Pařená plněná kuřecí kapsa
30. Strouhankové knedlíky
29. Brambory ze zeleninou,kuř. masem a sýrem
28. Vepřové závitky s rýží
27. Upařené brambory se zeleninou a vajíčkem
26. Kuličky z mletého masa
25. Čočka (A1167)
24. Tvarohové knedlíky (Jehlička)
23. Špenát z parního hrnce
22. Hrnkový knedlík II
21. Rychlé ovocné knedlíky
20. Lečo
19. Kuřátko s dijonskou omáčkou
18. Kuřecí stehýnka po Španělsku
17. Kuřecí jambonette
16. Bramborové knedlíky
15. Hrnkový knedlík
14. Vejce s nivou
13a. Játra se zeleninou
13b. Rýže na sladko
12. Kuřecí prsíčka
11. Zapečené těstoviny
10. Krůtí prsa se zeleninou a brambory
9. Rychlé knedlíky (Petty01)
8. Kynuté ovocné knedlíky II
7. Kynuté ovocné knedlíky
6. Těstoviny se zelím
5. Špagety s máslem
4. Knedlíky
3. Kuřecí rizoto
2. Pstruh s bramborama
1. Šlejšky z bramborového těsta

Sallow 25.2.2020 15:25

NÁSTĚNKA s recepty / klik

zde najdete recepty, nápady a majitele různých parních hrnců
-----------------------
pomůcky na vaření, pečení a pod.


-----------------------
ÚŽASNÉ RECEPTY na všemožné OD PETTY01 / klik

webové stránky parního hrnce / klik


NÁHRADNÍ DÍLY
Tefal VS 400330 Vitacuisine compact (Romana32)


Kontakt na servis Praha :
elprag@elprag.cz
Elprag
Na Hrázi 11
180 00 Praha 8
tel.: 602 250 192

Mazlib - Ostrava
www.velektronik.cz
velektronik@volny.cz

průhledné dno: SS-990965 170.- Kč
miska na rýži: SS-983779 221.- Kč
Ceny jsou uvedeny vč. DPH bez poštovného a balného.
Ceny poštovného a balného:
Dobírka:
Česká pošta – balík: 140,- Kč
Česká pošta – obálka (drobné zboží): 103,- Kč
General parcel (přepravní služba): 138,- Kč
Proforma ,platba předem:
Česká pošta: 96,- Kč
General Parcel (přepravní služba): 96,- Kč

Anndy 5.12.2009 20:10
 
 
 

reagovat hankamishka 3.1.2021 23:52  100%    +  -

všem přeji hodně zdraví do nového roku

Nebyla jsem tady na diskuzi od května, ale pařila jsem o 106
Jak na chalupě, tak i doma, pařáček je stále na lince

reagovat Betyyna 1.11.2020 17:29  100%    +  -

babiMinka:

reagovat babiMinka 1.11.2020 16:38  100%    +  -

Betyyna: Já jí dělala je to asi tři dny, ale nepařila - já ty hlavičky očistila a nakrájela je na plátky, potom jsem na pánev dala trochu oleje, na to rozškvařit kousek česnekového boku , později česnek posekaný a na to pak hodila ty nakrájené kapustičky a trochu opékala, osolila, opepřila a trochu podlila a podusila. Bylo to moc dobré, takové obohacené o ten česnekový bok, který tam voněl a dobře chutnal.

reagovat Betyyna 30.10.2020 10:14  100%    +  -

Dnes si pařím růžičkovou kapustu - mám ji moc ráda a koupila jsem v Lidlu krásnou, nemám žádné žluté lístky.

reagovat Betyyna 25.10.2020 9:42  100%    +  -

Iivetata:

reagovat Iivetata 25.10.2020 8:14  76%    +  -

A jednou se mi přilepily k susence a dala jsem je do baru.A časem tam pořád něco smrdělo a já jsem nechápala co a tak jsem musela celý bar vyklidit a já jsem je tam cítila ještě hodně, hodně dlouho.

reagovat Iivetata 25.10.2020 8:10  76%    +  -

Betyyna, babiMinka:

reagovat babiMinka 24.10.2020 15:43  100%    +  -

Iivetata: Ale věřili, nemysli si, i nám se taková věc párkrát stala-například zapomenutá okurka v kolečkové tašce na balkoně. Teprve když jsem ji nemohla najít, tak mě napadlo podívat se do tašky a hele, ona tam chudinka ležela na dně...

reagovat Betyyna 23.10.2020 20:16  100%    +  -

Iivetata: to jsou cestovatelky.

reagovat Iivetata 23.10.2020 20:06  75%    +  -

Tak už jsou kvasnice konečně doma v lednici,projely se v autobusu,3* domu a 2* do práce,snad už si to zapamatují

reagovat Betyyna 23.10.2020 10:42  100%    +  -

Iivetata: věřili!

reagovat Iivetata 23.10.2020 6:05  75%    +  -

To by jste nevěřili,z práce jsem si dala droždí do kabelky a šla jsem domů a já je zase přinesla do práce,tak už jsou zase v lednici

reagovat Iivetata 22.10.2020 11:44  75%    +  -

Betyyna: to už se mi taky stalo,zaplatila jsem je a nechala v košíku

reagovat Betyyna 22.10.2020 10:19  100%    +  -

Iivetata: nebude, nic jim není, kdysi jsem zapomněla kvasnice v kabelce pověšené na chodbě dva dny. Jinak je většinou v obchodě nesu v ruce, aby se mi nepokrčily, po zaplacení položim do nákupního vozíku a když jsou to ty ve stříbrném obalu, tak je tam pak nevidím a zapomenu je tam...

reagovat Iivetata 22.10.2020 6:18  75%    +  -

Včera jsem zapomněla v kabelce kvasnice a přinesla jsem si je do práce,tak jsem je dala do lednice,bude to vadit?

reagovat Betyyna 21.10.2020 22:08  100%    +  -

Damina: taky tak

reagovat Damina 21.10.2020 20:53  43%    +  -

Taky droždí mrazík, pak mi může být výpadek v obchodě ukradený. a dělám těsto v pekárně, tak zmrzlé droždí je za chvíli rozmrazené a těsto krásné nakyne.

reagovat Iivetata 21.10.2020 5:57  75%    +  -

Sallow: Šikulka,já taky používám zmrzlé leta,nechodím jen na velké nákupy,tak musím mít droždí v mrazáku.

reagovat Sallow 20.10.2020 16:28  100%    +  -

Betyyna: Já jsem ho tak nikdy nepoužila. Nebylo to třeba. Až nyní, kdy je všechno jinak, tak mám raději zásobičku. Koupila jsem půl kg/7 Kč. No nekup to!

reagovat Betyyna 20.10.2020 16:06  100%    +  -

Sallow: vůbec není třeba mít obavy, droždí mrazím už roky

reagovat Sallow 20.10.2020 14:57  100%    +  -

S obavama jsem dělala knedlík ze zmrzlého droždí. Trvalo to sice o něco déle, ale jsou krásně nakynuté a už i upařené

reagovat Betyyna 19.10.2020 9:34  100%    +  -

Iivetata: je to vidět i tak

reagovat Iivetata 19.10.2020 7:56  74%    +  -



Měla jsem vyfotit,než to bylo orosené.Ve spodním patře se paří brambory.

reagovat Betyyna 18.10.2020 11:16  100%    +  -

Iivetata: stejně každý pařák je jiný i každý dělá noky trochu jinak velké, lepší je vyzkoušet.

reagovat Iivetata 18.10.2020 10:29  74%    +  -

Betyyna, to jsem myslela,že budou dřív,prostě budu zkoušet jdu na to.

reagovat Betyyna 18.10.2020 9:13  100%    +  -

Iivetata: bramborové - normálně, udělám noky, položím na dno a pařím, na noky bude stačit cca 20 minut? jeden vytáhneš a zkusíš. To dno buď vyložím pečícím papírem, ale noky jsou dost těsně tak se to rosí, tam raději kápnu na papírový kapesník olej a to dno a trochu stěny okolo vymažu tím olejem, aby se to nepřichytávalo.

reagovat Iivetata 18.10.2020 8:23  74%    +  -

Prosím o radu.Parite někdo noky.

reagovat Iivetata 15.10.2020 13:16  73%    +  -

Sallow, Betyyna: byla to mnamka

reagovat Betyyna 14.10.2020 10:42  100%    +  -

Iivetata:

reagovat Sallow 14.10.2020 8:31  100%    +  -

Iivetata: To ano ... i s masíčkem

stránkování diskuse:

Psát příspěvky může pouze přihlášený uživatel. Přihlásit se.



Přihlásit na tomto počítači trvale:
  Registrace
diskuse:
Diskusi založil(a): Anonym
přispívání bez omezení
Nástenka - Stát se členem
Členové diskuse - Členové online:
Nacházíte se v sekci:
Diskuse -> Zájmy a koníčky -> Vaření a recepty
Přečtěte si